Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Φουσκίτσα δεν θα πει τίποτα....18 κιλά και οδεύωωωωω.....στο Ιασω θα γεννήσω. Να μου φιλήσεις το Σοφάκι σου...:D:D:D

μια χαρά σε κόβω κοπελιά!!!! 18 κιλάκια με δίδυμα που γίνεται της λιγούρας το κάγκελο μια χαρά είναι.

Κάνω και τίποτα άλλο απ' το να φιλάω το Σοφάκι μου?????? :D :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τα ειχα παρει με πεθερα και κουνιαδο...δεν κοιμομουνα καλα....αλλα τωρα ειμαι καλυτερα...

εσυ τι κανεις κουκλιτσα μου??

σιγά μην έχανα και τον ύπνο μου για πεθερά και κουνιάδο !!!!! :rolleyes:

Τί να κάνω η δόλια εργαζόμενη μάνα??? τρέχω!

δεν θα μου άρεσε να είμαι και συνέχεια στο σπίτι αλλά ξέρεις τί έχω καταλάβει χαπάκι???? η επαγγελματική ζωή της γυναίκας είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το ιδανικό θα ήταν να δούλευα όπως δουλεύω τώρα αλλά να πήγαινα σπίτι και να ήταν όλα έτοιμα!!! γίνεται?

U6Vip2.png

σιγά μην έχανα και τον ύπνο μου για πεθερά και κουνιάδο !!!!! :rolleyes:

Τί να κάνω η δόλια εργαζόμενη μάνα??? τρέχω!

δεν θα μου άρεσε να είμαι και συνέχεια στο σπίτι αλλά ξέρεις τί έχω καταλάβει χαπάκι???? η επαγγελματική ζωή της γυναίκας είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Το ιδανικό θα ήταν να δούλευα όπως δουλεύω τώρα αλλά να πήγαινα σπίτι και να ήταν όλα έτοιμα!!! γίνεται?

οχι βρε τον υπνο μου τον ειχα χασει γιατι ξυπνουσε συνεχεια ο μικρος,ειπα νευριασα μαζι τους αλλα δεν δινω και τοσο βαση...

αν βρεις τον τροπο να το κανεις αυτο δλδ να δουλευεις και να γυρνας και να ειναι ολα στην εντελεια να το πεις και σε μενα,εγω δεν προλαβαινω που ειμαι σπιτι,οχι εσυ που δουλευεις τοσες ωρες...

κοιτα κι εγω θα ηθελα να δουλευω,αλλα νορμαλ ωρες,οχι να ειμαι ολη μερα στη δουλεια, και αν ηξερα οτι θα επερνα τα λεφτα μου στη δουλεια που ημουνα σιγουρα θα πηγαινα,δεν θα την αφηνα...γιατι ηταν ιδανικη δουλεια...7 ωρες και πενθημερο και να πω την αληθεια ειχα αρκετα συν αλλα και ενα πολυ μεγαλο μειον

76IGp3.png

τα νεα μου τωρα:πηγα ντοκ...η ενδομητριωση απο την ωοθηκη που την καθαρισαμε εκανε ξανα την εμφανιση της(το ειχα καταλαβει βεβαια,γιατι ειχα εντονους πονους στις επαφες εδω κι ενα τριμηνο περιπου)...επισης και στην αριστερη που ηταν μικρη κυστη ενδομητριωσης,απεκτησε παρεα μια πιο μεγαλη...πω...πω σαν σιφουνας ειναι ...

ο ντοκ ειπε καλο ειναι μεχρι τα χριστουγεννα να επιτυχουμε δευτερη εγκυμοσυνη....

76IGp3.png

:mad::mad::mad::mad::mad: γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ εγω εχθες σας εγραψα τοοοοσα και αυτο τα εφαγε????γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Καλημερα και καλη εβδομαδα φιλεναδιτσες μου τι κανετε????τωρα δεν προλαβαινω να σας γραψω ελπιζω αργοτερα να μπορεσω!!!!διαβασα τα νεα σας θα απαντησω συντομα φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε?εγω πηγα εδωσα ελπιζω να το περναω γιατι αλλιως θα τον πνιξω τον βλακα!!!!ο μικρος ανταρτευει και πρεπει να αρχισω δουλεια γιατι τα οικονομικα μου ειναι χαλια κατα τ αλλα ολα τελεια!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Σας βρήκα!! ;)

Συγχαρητήρια στο κορίτσι μας! :D

Τσααααααααααααααααααααα μας βρηκες!!!!

αντε κοριτσακι μου σειρα σου τωρα με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...