Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κουκλάρες μου, τι κάνετε?

Εγώ βαριέμαι....όλη μέρα σπίτι και δεν μ'αφήνουν να κάνω και τίποτα...

Κάτι ψωνάκια έκανα σήμερα κι ευτυχώς βγήκα και με είδε λίγο ο ήλιος. Κι είδα κι εγω λίγο κόσμο...

Ελπιδάκι μου, τι κάνεις?....Ρωτάω εσένα γιατί τις άλλες τις έχω βαρεθεί. Τις βλέπω στο fb. Εσύ καλά μου είσαι?...Το κοριτσάκι σου?...Μπαίνεις πρωινά απ'τη δουλειά?..Αν ναι... να μπαίνω κανένα πρωί να τα λέμε. Εκείνη η συμπεθέρα σου καλά είναι?....

Φιλάκια σε όλες....:D

Ναντιμοράκι μου? έχεις γίνει μια όμορφη φουσκίτσα?????? κοντεύεις και δεν κατάφερα να σε δω φουσκωμενη γμτ :( θα ρθω μου φαίνεται κατευθείαν στο μαιευτήριο.... αλήθεια που γεννάς?

γεια σας!!!!τι κανετε?επειστεψαμε και εμεις αλλα θα ξαναφυγω!!!!

πως ειστε???

καλωσήλθατε.. και .... σκασίλα μας :tongue::tongue:

καλέ μια καλησπέρα μπήκα να μπω...τι θες να σου πώ;;;ότι είμαι έγκυος;;;όχι δεν είμαι..αλλά είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών..εσύ;;μπαίνω που κ που αλλά δεν υπάρχει καμια σας μέσα

αλήθεια??? χαράς το κουράγιο σου Ζουμπουλάκο. εγώ τα χω δει όλα!! δεν έιναι πολύ ζωηρή με την έννοια της σκανταλιάς αλλά είναι πολύ απρόσεχτη.. αυτό το έρημο κεφάλι πια τί να σου πώ τί έχει τραβήξει. κατά τ΄αλλα μια χαρά μεγαλώνουμε :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

περασα ετσι και ετσι!!!με ματιασες και δεν ειχε καλο καιρο και αρρωστησα κιολας ιωση επαθα...κατα τ αλλα καλα ο μικρος μου εβγαλε το λαδι μεχρι να προσαρμοστει ειχε τρελλα ωραρια αλλα το εφτιαξε μετα απο 10 ημερες μετα εκει βρηκε παιδακια και ηταν ολη την ημερα εξω και επαιζε και δεν ηθελε με τιποτα να μπει στο σπιτι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και εγω το ιδιο!!!!χαρηκα που τα ειπαμε εστω και λιγο μπαινε που και που εχεις χαθει εντελως!!!ξερω τρεχεις αλλα υπαρχουμε και εμεις!!!

καληνυχτα πενταμορφη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και εγω το ιδιο!!!!χαρηκα που τα ειπαμε εστω και λιγο μπαινε που και που εχεις χαθει εντελως!!!ξερω τρεχεις αλλα υπαρχουμε και εμεις!!!

καληνυχτα πενταμορφη!!![/QUOTE]

ναι μαρή... πέρασε και όχι μόνο δεν άγγιξε ούτε που γύρισε να κοιτάξει :lol::lol::lol::lol:

U6Vip2.png

καληνυχτα πενταμορφη!!![/QUOTE]

ναι μαρή... πέρασε και όχι μόνο δεν άγγιξε ούτε που γύρισε να κοιτάξει :lol::lol::lol::lol:

αντε βρε!!!!υπεροχη εισαι!!!!μην ακουω βλακειες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ερημιες ερημιες ερημιες!!!!απ οτι καταλαβατε δεν εφυγα για διακοπες γιατι δεν εχω διαθεση...ισως αργοτερα!θα δειξει....
τι επαθες κουκλιτσα,τι σου εκοψε την ορεξη?

καλα κι εγω ειμαι σε φαση νευρικου κλονισμου αλλα ξερω τι φταιει,πως να το διορθωσω δεν ξερω

:shock: τί πάθατε βρε κορίτσια??????

U6Vip2.png

καλέ μια καλησπέρα μπήκα να μπω...τι θες να σου πώ;;;ότι είμαι έγκυος;;;όχι δεν είμαι..αλλά είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών..εσύ;;μπαίνω που κ που αλλά δεν υπάρχει καμια σας μέσα
Καλώς το ζουμπουλάκι....:D:D:Dτι κάνεις βρε?...χάθηκες....θα μου πεις και ποια δεν χάθηκε...όλα καλά διαβάζω και ξεκινάμε προσπάθειες για δεύτερο νινάκι?...με το καλό σου εύχομαι και σύντομα...
Ναντιμοράκι μου? έχεις γίνει μια όμορφη φουσκίτσα?????? κοντεύεις και δεν κατάφερα να σε δω φουσκωμενη γμτ :( θα ρθω μου φαίνεται κατευθείαν στο μαιευτήριο.... αλήθεια που γεννάς?

Φουσκίτσα δεν θα πει τίποτα....18 κιλά και οδεύωωωωω.....στο Ιασω θα γεννήσω. Να μου φιλήσεις το Σοφάκι σου...:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...