Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

παντως ρε παιδια τι μπορει να συμβει απο τη μια στιγμη στην αλλη.κατα τα αλλα ο αντωνης ειναι προβληματισμενος γιατι αυτη η δουλεια δεν εχει μελλον κανενα και ξενερωσε και με τα γλυψηματα απο χθες και γενικα θελει να σταματησει απο κει.ειναι λιγο προβληματισμενος.εγω προσπαθω να ειμαι χαλαρη.ευτυχως που εχουμε και τη μικρη που δινει σοου στο σπιτι και γελαμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως ρε παιδια τι μπορει να συμβει απο τη μια στιγμη στην αλλη.κατα τα αλλα ο αντωνης ειναι προβληματισμενος γιατι αυτη η δουλεια δεν εχει μελλον κανενα και ξενερωσε και με τα γλυψηματα απο χθες και γενικα θελει να σταματησει απο κει.ειναι λιγο προβληματισμενος.εγω προσπαθω να ειμαι χαλαρη.ευτυχως που εχουμε και τη μικρη που δινει σοου στο σπιτι και γελαμε.

πριν κανει ομως οποιαδηποτε κινηση,να ψαξει να βρει κατι αλλο δεν ειναι εποχες να μενεις ξεκρεμαστος...και πλεον καμια δουλεια δεν εχει μελλον,εδω ξερεις ποτε μια δουλεια ειναι καλη οταν πληρωνεσαι στην ωρα σου

76IGp3.png

ξεχασα να σας πω την βαπτιση την ακυρωσαμε,θα την κανουμε μαλλον του χρονου...

ποιά βάπτιση?

έχει δίκιο ρε συ Ελίνα αλλά και τί να κάνει ο έρμος? ας έχει λιγη υπομονή. κανείς καλός δεν μένει έτσι θα το δεις.

ααααχ και τί μικρή!!!!!! :D

εεε,να το αφησω ασχολιαστο????δεν μπορω

εεε αλοίμονο.. τί? να χαλάσουμε το προξενιό? δεν κάνει!

U6Vip2.png

καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μια χαρα περασαμε παιξανε και τα μικρα τα ειπαμε κι εμεις.ρε αμα ειναι μπροστα σε κοσμο ειναι μια χαρα η ελπιδα.μεχρι και για φυσιολογικη την περνας αμα δεν την ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!απλα εγω που την εχω παρει χαμπαρι κραταω τα προσχηματα δημοσιως.εδω δε βλεπεις τι γινετε.εγω περασα εχθες στο νοσοκομειο ολλο το βραδυ και αυτη εκει με του Μ!!!!!!ΟΥ της το χαβα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μια χαρα περασαμε παιξανε και τα μικρα τα ειπαμε κι εμεις.ρε αμα ειναι μπροστα σε κοσμο ειναι μια χαρα η ελπιδα.μεχρι και για φυσιολογικη την περνας αμα δεν την ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!απλα εγω που την εχω παρει χαμπαρι κραταω τα προσχηματα δημοσιως.εδω δε βλεπεις τι γινετε.εγω περασα εχθες στο νοσοκομειο ολλο το βραδυ και αυτη εκει με του Μ!!!!!!ΟΥ της το χαβα!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol: πάψε μαρή και θα ξυπνήσω το παιδί μου!!!! τί τρελοκομείο!!!!

αα δεν μπορώ να σταματήσω.....

U6Vip2.png

πριν κανει ομως οποιαδηποτε κινηση,να ψαξει να βρει κατι αλλο δεν ειναι εποχες να μενεις ξεκρεμαστος...και πλεον καμια δουλεια δεν εχει μελλον,εδω ξερεις ποτε μια δουλεια ειναι καλη οταν πληρωνεσαι στην ωρα σου
εχει να πληρωθει απο τον ιουνιο!!!!!!!!!αστα σου λεω θεμα χρονου ειναι να φυγει.τωρα το βραδυ μου λεει.δεν ψαχνω λογο να φυγω.ψαχνω να βρω ενα λογο για να μεινω.

:D:D:D:D:D:D:D:D

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δεν σου ειχα πει οτι θα γινω νονα και την ειχαμε κλεισει για 5/11,ομως η κουμπαρα ετυχε να μεινει ξανα εγκυος και θα τη μεταφερουμε για του χρονου μαλλον....

ρε συ Χαπάκι δεν το θυμάμαι!!!!! (ωχ θα αρχίσει η άλλη τώρα πάλι)

εχει να πληρωθει απο τον ιουνιο!!!!!!!!!αστα σου λεω θεμα χρονου ειναι να φυγει.τωρα το βραδυ μου λεει.δεν ψαχνω λογο να φυγω.ψαχνω να βρω ενα λογο για να μεινω.

για την ψυχή της μάνας του? όχι? μμμμμμμμ δεν μου ρχεται κάτι άλλο!

U6Vip2.png

εχει και αυτος τα δικια του,παντως αν εχει σκοπο να φυγει ας ξεκινησει να ψαχνει...ειναι δυσκολο αν δεν πληρωνεσαι...με τη ορεξη να πας στη δουλεια και αν ου κανουν και μαλ@@@ες

76IGp3.png

εγω ομορφες σας αφηνω δεν θελω να τον αφηνω μονο του.καλο βραδυ.τσαοοοοοοοοοοοοο!

καλο βραδυ κοριτσακι μου κι ευχομαι συντομα να βρει κατι καλυτερο και να φυγει απο εκει....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...