Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εχθες το απογευμα εχει ερθει η κολλητη μου με τα παιδια της για καφε.δεν εχει περασει μιση ωρα που ειμαστε αραχτες και κουτσομπολευουμε χτυπαει το τηλ.ακολουθει ο διαλογος.....ντοντονη μου τη κανεις? ε. . . .εεεε τρακαρα!ο χριστος και η παναγια εισαι καλα?μια χαρα.φταις η φταιει?εγω φταιω μωρο.ο αλλος ειναι καλα?μια χαρα.τοτε του λεω γαμα τις λαμαρινες (το αυτοκ. της εταιρειας ειχε)εσυ τωρα που εισαι?μεσα στο αμαξι μου λεει.και γιατι δε βγαινεις ?τον ρωταω.γιατι το αυτοκινητο ειναι στις δυο ροδες και εχω εγκλωβιστει μου απανταει:shock::shock::shock:

μιλας σοβαρα....ελπιζω να ειναι μια χαρα...:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια περασα το σοκ της ζωης μου.τα ειδα ολα.του λεω καλα πλακα κανεις?οχι μου λεει δεν υπαρχει τροπος να βγω αλλα ειμαι καλα μην τρομαζεις ειμαι στην οδο .......κλεινουμε περνω τη μανα μου σε κατασταση υστεριας ηρθαν με το μπαμπα μου εμεινε η μαμα μου σπιτι με το παιδι το οποιο με εβλεπε να τρεχω σαν την τρελλη και δεν καταλαβαινε γιατι αφηνω και τη φιλη μου και φευγουμε με τον πατερα μου.ευτυχως το τρακαρισμα ηταν γαλατσι σε 5 ειμασταν εκει αφου τρεχαμε σαν τους τρελλους.να τον περνω στο κινητο και να μην το σηκωνει.ελεγα πως αμα φτασω και βεβαιωθω οτι ειναι καλα μετα θα τον χαστουκισω.τετοια απαθεια ειχε στο τηλ.μεχρι να παμε ευτυχως τον ειχαν βγαλει.το αυτοκινητο παει για παλιοσιδερα τζαμια παντου και ο αντωνης ευτυχως ουτε γρατζουνια.τιποτα λες και δεν ηταν μεσα στο αυτοκινητο.

Κυριακή πρωί λοιπόν ξυπνάω από ένα "κάτι" :oops: το οπόιο αρχίζει να κάνει κάτι σε μένα :oops: και εγώ έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάπως :oops: κι εκεί πάνω στο κάπως νιώθω μια κάποια υγρασία στο περιβάλλον που δεν μου φάνηκε και πολύ φυσιολογική :oops: και κάπου σ εκείνο το σημείο ακούει και μια φωνή να λέει " αγάπη μου νομίζω οτι ......:oops: "

πάντως δεν μπορείς να πεις είμαι γραφικότατη έτσι? :lol::lol:

εεε κι έκτοτε περιμένω να αδιαθετήσω χθες :shock:

ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα αυτής της μικρής ιστορίας??????

ετυχε παιδι μου,ειδες δεν πρεπει να λες μεγαλα λογια....

76IGp3.png

εχθες το απογευμα εχει ερθει η κολλητη μου με τα παιδια της για καφε.δεν εχει περασει μιση ωρα που ειμαστε αραχτες και κουτσομπολευουμε χτυπαει το τηλ.ακολουθει ο διαλογος.....ντοντονη μου τη κανεις? ε. . . .εεεε τρακαρα!ο χριστος και η παναγια εισαι καλα?μια χαρα.φταις η φταιει?εγω φταιω μωρο.ο αλλος ειναι καλα?μια χαρα.τοτε του λεω γαμα τις λαμαρινες (το αυτοκ. της εταιρειας ειχε)εσυ τωρα που εισαι?μεσα στο αμαξι μου λεει.και γιατι δε βγαινεις ?τον ρωταω.γιατι το αυτοκινητο ειναι στις δυο ροδες και εχω εγκλωβιστει μου απανταει:shock::shock::shock:

μαρήήήήήήή?????????????????? τί έγινε? είναι καλά ο άντρας σου? χτύπησε? τί έγινε? ααααχχχχουουουουουουου

U6Vip2.png

παιδια περασα το σοκ της ζωης μου.τα ειδα ολα.του λεω καλα πλακα κανεις?οχι μου λεει δεν υπαρχει τροπος να βγω αλλα ειμαι καλα μην τρομαζεις ειμαι στην οδο .......κλεινουμε περνω τη μανα μου σε κατασταση υστεριας ηρθαν με το μπαμπα μου εμεινε η μαμα μου σπιτι με το παιδι το οποιο με εβλεπε να τρεχω σαν την τρελλη και δεν καταλαβαινε γιατι αφηνω και τη φιλη μου και φευγουμε με τον πατερα μου.ευτυχως το τρακαρισμα ηταν γαλατσι σε 5 ειμασταν εκει αφου τρεχαμε σαν τους τρελλους.να τον περνω στο κινητο και να μην το σηκωνει.ελεγα πως αμα φτασω και βεβαιωθω οτι ειναι καλα μετα θα τον χαστουκισω.τετοια απαθεια ειχε στο τηλ.μεχρι να παμε ευτυχως τον ειχαν βγαλει.το αυτοκινητο παει για παλιοσιδερα τζαμια παντου και ο αντωνης ευτυχως ουτε γρατζουνια.τιποτα λες και δεν ηταν μεσα στο αυτοκινητο.

ευτυχως,αυτο παιζει ρολο....τα παλιοσιδερα χ@στηκαμε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εδώ έχω πάθει εγώ σοκ αυτή την στιγμή δεν θα έπαθες εσύ? πωπω λαχτάρα βρε παιδί μου!!!!! έλα μην μου στενοχωριέσαι και έχει άγιο το παλικάρι σου....

U6Vip2.png

μη σας πριζω μεσα στη νυχτα τελικα περασαμε ενα ρομαντικο βραδυ στο γενικο κρατικο αθηνων(αυτο εφημερευε)ο αντωνης σκαει απο υγεια εγω κοντεψα να σαλταρω με αυτα που βλεπεις εκει μεσα γιατι ολα ειναι φατσα φορα αιματα τραυματα ολα.γυρισαμε ξημερωματα το παιδι το ειχε παρει η μαμα μου σπιτι.το θεμα ειναι το εξης.καθε μηνα στη δουλεια του τον απολυουν και τον ξανα προσλαμβανουν(οι γνωστες μαλακιες)επειδη ομως του κολανε ενσημα το κανει γαργαρα.ελα ομως που επειδη η εταιρεια ηταν κλειστη ειχε γινει η απολυση αλλα μεχρι να ανοιξουν και να λειτουργισουν κανονικα ξεχασαν την προσληψη.αποτελεσμα για αυτους το αυτοκινητο ηταν στα χερια ενος που φαινεται στα χαρτια του ατυχηματος αλλα οχι της εταιρειας!!!!!!!εχουν χεστει επανω τους μην γινει τιποτα και τους τρεχει ο αντωνης.στο νοσοκομειο ηταν ολη τη νυχτα η μιση εταιρεια εκει λες και θα δραπετευαμαι!!!!!!!ενω τους ελεγε οτι ειναι οκ τον αναγκασαν σχεδον να παει στο νοσοκομειο και τωρα τον αγαπανε και τον εχουν στα ωπα ωπα!!!εχθες ειμουν στην τσιτα σημερα νιωθω κουρελι.μου βγικε η υπερενταση και σερνομαι.ευτυχως ομως τελος καλο ολα καλα.

Διαφημίσεις

Κυριακή πρωί λοιπόν ξυπνάω από ένα "κάτι" :oops: το οπόιο αρχίζει να κάνει κάτι σε μένα :oops: και εγώ έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάπως :oops: κι εκεί πάνω στο κάπως νιώθω μια κάποια υγρασία στο περιβάλλον που δεν μου φάνηκε και πολύ φυσιολογική :oops: και κάπου σ εκείνο το σημείο ακούει και μια φωνή να λέει " αγάπη μου νομίζω οτι ......:oops: "

πάντως δεν μπορείς να πεις είμαι γραφικότατη έτσι? :lol::lol:

εεε κι έκτοτε περιμένω να αδιαθετήσω χθες :shock:

ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα αυτής της μικρής ιστορίας??????

εδω ο κοσμος χανετε κι εσυ με το......ασχολισε παλι.καλα ουτε μπροστα σε ατυχημα να μην μπορεις να κρατησεις τα προσχηματα?

μη σας πριζω μεσα στη νυχτα τελικα περασαμε ενα ρομαντικο βραδυ στο γενικο κρατικο αθηνων(αυτο εφημερευε)ο αντωνης σκαει απο υγεια εγω κοντεψα να σαλταρω με αυτα που βλεπεις εκει μεσα γιατι ολα ειναι φατσα φορα αιματα τραυματα ολα.γυρισαμε ξημερωματα το παιδι το ειχε παρει η μαμα μου σπιτι.το θεμα ειναι το εξης.καθε μηνα στη δουλεια του τον απολυουν και τον ξανα προσλαμβανουν(οι γνωστες μαλακιες)επειδη ομως του κολανε ενσημα το κανει γαργαρα.ελα ομως που επειδη η εταιρεια ηταν κλειστη ειχε γινει η απολυση αλλα μεχρι να ανοιξουν και να λειτουργισουν κανονικα ξεχασαν την προσληψη.αποτελεσμα για αυτους το αυτοκινητο ηταν στα χερια ενος που φαινεται στα χαρτια του ατυχηματος αλλα οχι της εταιρειας!!!!!!!εχουν χεστει επανω τους μην γινει τιποτα και τους τρεχει ο αντωνης.στο νοσοκομειο ηταν ολη τη νυχτα η μιση εταιρεια εκει λες και θα δραπετευαμαι!!!!!!!ενω τους ελεγε οτι ειναι οκ τον αναγκασαν σχεδον να παει στο νοσοκομειο και τωρα τον αγαπανε και τον εχουν στα ωπα ωπα!!!εχθες ειμουν στην τσιτα σημερα νιωθω κουρελι.μου βγικε η υπερενταση και σερνομαι.ευτυχως ομως τελος καλο ολα καλα.

εμ λογικο δεν είναι? αύριο θα σαι καλύτερα βρε κοριτσάκι. Κοίτα να ξεκουραστείς. κράτα χαλαρή την αυριανή.

εδω ο κοσμος χανετε κι εσυ με το......ασχολισε παλι.καλα ουτε μπροστα σε ατυχημα να μην μπορεις να κρατησεις τα προσχηματα?

:oops::oops: μαρή δεν είχα διαβάσει τί έγινε.. λες να ξερα τον πόνο σου κι εγώ να είχα το.... βιολί μου????? :D:D:D δεν σ έχω και του.......πππππεταμού ντε :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...