Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

για πες κανενα νεο...

αντε και για να κανω την αρχη...θα σου πω τα δικα μας,ο μικρος περπαταει,κι εκει ειχαμε ενα θεμα,μολις ξεκινουσε να περπατησει ετρεχα απο πισω του να μην πεσει και ετσι εχασε λιγο τη σιγουρια στον εαυτο του και δεν ηθελε μετα να πηγαινει μονος του,αλλα βλεπω σιγα σιγα αυτο αλλαζει...επισης εχει τρομερη προσκολληση πανω μου ,που καποιες φορες με κουραζει γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο...λεει καμποσες λεξουλες αλλα οταν θελει εκεινος,πλεον τρωει κανονικα οτι κι εμεις καιαν και χωρις δοντια τρωει συνηθως μπουκιτσες....βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου...σκουπιζει ξεσκονιζει...χαχαχα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης να πω οτι προσπαθουμε για το 2ο αλλα χωρις ντοην...ντοην αφου δεν ταιριαζει...ή εγω θα κοιμαμαι ή θα ειναι ο συζυξ κουρασμενος

δεν δουλευω καταθεσα τα χαρτια για ταμειο και μετα βλεπουμε

και εχω βαρεθει να κανω δουλειες στο σπιτι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λιγο θα κατσω γιατι ειμαι πτωμα.καλα σας βλεπω.καλυτερα απο εμας τουλαχισταν.

αι μαρη που θα κατσεις λιγο....οταν πεταγες το ζιζι εξω καθοσουν με τις ωρες τωρα δεν σε βρισκουμε πλεον,και μαζι με σενα εξαφανιστηκε και η Αθηνα τυχαιο?

76IGp3.png

για πες κανενα νεο...

αντε και για να κανω την αρχη...θα σου πω τα δικα μας,ο μικρος περπαταει,κι εκει ειχαμε ενα θεμα,μολις ξεκινουσε να περπατησει ετρεχα απο πισω του να μην πεσει και ετσι εχασε λιγο τη σιγουρια στον εαυτο του και δεν ηθελε μετα να πηγαινει μονος του,αλλα βλεπω σιγα σιγα αυτο αλλαζει...επισης εχει τρομερη προσκολληση πανω μου ,που καποιες φορες με κουραζει γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο...λεει καμποσες λεξουλες αλλα οταν θελει εκεινος,πλεον τρωει κανονικα οτι κι εμεις καιαν και χωρις δοντια τρωει συνηθως μπουκιτσες....βοηθαει στις δουλειες του σπιτιου...σκουπιζει ξεσκονιζει...χαχαχα

μεγάλωσε ο μουργάκος χαπάκι μου :D

μπράβο το παιδι που βοηθάει την μαμά του. ετσι να γίνει προκωμένος να νιώθει την κούραση της μάνας του και να εκτιμά την περιποίησή της.... τον συγχέρω :cool:

λιγο θα κατσω γιατι ειμαι πτωμα.καλα σας βλεπω.καλυτερα απο εμας τουλαχισταν.

γιατι τι έχετε?

U6Vip2.png

επισης να πω οτι προσπαθουμε για το 2ο αλλα χωρις ντοην...ντοην αφου δεν ταιριαζει...ή εγω θα κοιμαμαι ή θα ειναι ο συζυξ κουρασμενος

δεν δουλευω καταθεσα τα χαρτια για ταμειο και μετα βλεπουμε

και εχω βαρεθει να κανω δουλειες στο σπιτι

σε νιώθω!

αι μαρη που θα κατσεις λιγο....οταν πεταγες το ζιζι εξω καθοσουν με τις ωρες τωρα δεν σε βρισκουμε πλεον,και μαζι με σενα εξαφανιστηκε και η Αθηνα τυχαιο?

δεν νομίζω :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

καλο ειναι και αυτο αλλα καποιες φορες με πιανει υστερια...νοιωθω πολυ κουρασμενη με ολο αυτο...αληθεια αν δουλευα δεν ξερω πως θα τα προλαβαινα με τοσο σπιτι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αααα τώρα που είπες για δεύτερο... να σου πω να γελάσεις...

το Σάββατο που πέρασε είχαμε βγει για καφέ με την Ελίνα και την οικογένειά της .....

καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

76IGp3.png

καλο ειναι και αυτο αλλα καποιες φορες με πιανει υστερια...νοιωθω πολυ κουρασμενη με ολο αυτο...αληθεια αν δουλευα δεν ξερω πως θα τα προλαβαινα με τοσο σπιτι

απλό! δεν θα προλάβαινες όπως δεν προλαβαίνω κι εγώ :rolleyes:

.. συνεχίζω..

και ανοίγουμε κουβέντα για δεύτερο όπου αρχίζω να κάνω τις εξής βαρύγδουπες δηλωσεις η καλή σου :

- δεν είμαι έτοιμη για δεύτερο

- τί να τύχει έτσι εύκολα σου τυχαίνει?

- δεν παραδέχομαι αυτούς που λένε έτυχε.. τίποτα δεν τυχαίνει....

πώς με βρίσκεις μέχρι εδώ? καλά ε? άκου και την συνέχεια

U6Vip2.png

εχθες το απογευμα εχει ερθει η κολλητη μου με τα παιδια της για καφε.δεν εχει περασει μιση ωρα που ειμαστε αραχτες και κουτσομπολευουμε χτυπαει το τηλ.ακολουθει ο διαλογος.....ντοντονη μου τη κανεις? ε. . . .εεεε τρακαρα!ο χριστος και η παναγια εισαι καλα?μια χαρα.φταις η φταιει?εγω φταιω μωρο.ο αλλος ειναι καλα?μια χαρα.τοτε του λεω γαμα τις λαμαρινες (το αυτοκ. της εταιρειας ειχε)εσυ τωρα που εισαι?μεσα στο αμαξι μου λεει.και γιατι δε βγαινεις ?τον ρωταω.γιατι το αυτοκινητο ειναι στις δυο ροδες και εχω εγκλωβιστει μου απανταει:shock::shock::shock:

εχθες το απογευμα εχει ερθει η κολλητη μου με τα παιδια της για καφε.δεν εχει περασει μιση ωρα που ειμαστε αραχτες και κουτσομπολευουμε χτυπαει το τηλ.ακολουθει ο διαλογος.....ντοντονη μου τη κανεις? ε. . . .εεεε τρακαρα!ο χριστος και η παναγια εισαι καλα?μια χαρα.φταις η φταιει?εγω φταιω μωρο.ο αλλος ειναι καλα?μια χαρα.τοτε του λεω γαμα τις λαμαρινες (το αυτοκ. της εταιρειας ειχε)εσυ τωρα που εισαι?μεσα στο αμαξι μου λεει.και γιατι δε βγαινεις ?τον ρωταω.γιατι το αυτοκινητο ειναι στις δυο ροδες και εχω εγκλωβιστει μου απανταει:shock::shock::shock:

μιλας σοβαρα....ελπιζω να ειναι μια χαρα...:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...