Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Makelen είπε:

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

Εχεις πολλα εμβρυα και καλα , θα πετυχετε και ειμαι σιγουρη. να ρωτησω κατι θεωρητικα τα 6ης μερας δεν ειναι τα πιο καλα ; πως και δεν ξεκινας με αυτα ; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

επειδη δεν τον βλεπει πολυ ωρα ,καμια ωριτσα τη μερα,δεν τον θελει ιδιαιτερα,φταιει βεβαια και εκεινος γιατι δεν πολυασχολειται μαζι του ειναι κουρασμενος και δεν εχει πολυ ορεξη...οποτε καταλαβαινεις,παει να τον παρει αγκαλια και γυρναει απο την αλλη ο μικρος,βεβαια 2 μερες τωρα τα πανε λιγο καλυτερα,αφου αρχισε να τον παιζει...

αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν τον αγαπαει ,ολη μερα μπαμπα φωναζει και τον ψαχνει...και καποιες φορες του κανει και γλυκες και τον χαϊδευει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ειναι ωραια τωρα που λεει τα διαφορα,γενικα αυτη η ηλικια ειναι ολα τα λεφτα,βλεπω τι κανει ο δικος μου και ξετρελλαινομαι...

οσο για σενα υπομονη,δεν εχω να σου πω κατι αλλο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

επειδη δεν τον βλεπει πολυ ωρα ,καμια ωριτσα τη μερα,δεν τον θελει ιδιαιτερα,φταιει βεβαια και εκεινος γιατι δεν πολυασχολειται μαζι του ειναι κουρασμενος και δεν εχει πολυ ορεξη...οποτε καταλαβαινεις,παει να τον παρει αγκαλια και γυρναει απο την αλλη ο μικρος,βεβαια 2 μερες τωρα τα πανε λιγο καλυτερα,αφου αρχισε να τον παιζει...

αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν τον αγαπαει ,ολη μερα μπαμπα φωναζει και τον ψαχνει...και καποιες φορες του κανει και γλυκες και τον χαϊδευει

χαπάκι? νάζια και μούτρα του κάνει σαν να του λέει "που ήσουν γιατί με άφησες?" αυτή η φάση θα κρατήσει 2-3 μήνες την πέρασε και η δικιά μου. έμπαινα σπίτι και με το που με βλεπε έβαζε τα κλάματα και με σπρωχνε.. στην αρχή στενοχωριόμουν αλλά στην πορεία που το πήρα χαμπάρι επέμενα κι ας με έδιωχνε εξηγώντας της τους λόγους που έλειπα και της υπενθύμιζα πόσο πολύ την αγαπω.. με τον καιρό το ξεπέρασε

U6Vip2.png

ξερεις τη μ@@ακια εκανε ο αντρας μου,του ελεγε ελα να παιξουμε,και μετα απο 2' χαζευε εκεινος στην τηλεοραση και ο μικρος επαιζε παλι μονος του ή παει να τον παρει αγκαλια και δεν θελει και τον παραταει ή τον παιζει λιγο και μετα του λεει ωχ κουραστηκα και παει και βλεπει τηλεοραση....ξερω οτι ειναι κουρασμενος και οτι του βγαινει ο κ@λος αλλα νομιζω οτι εχει μεγαλη ευθυνη για ολο αυτο και μετα θελει μολις παει να τον αγκαλιασει εκεινος να τρεξει και να πεσει στην αγκαλια του

76IGp3.png

το ξέρω είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις αλλά πιστεψέ με και να ασχολιόταν όόόόόλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί του το πιθανότερο είναι πάλι έτσι να αντιδρούσε ο μικρός. μην είσαι τόσο αυστηρή με τον άντρα σου

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...