Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε ελπιδακι λογικο ειναι να βαριεσαι....αλλα γενικα οτι κι αν κανουμε βαριομαστε,κι εγω που ειμαι σπιτι και δεν δουλευω παλι βαριεμαι....ολη μερα δουλειες στο σπιτι (και ποτε δεν ειναι καθαρο)και παλι απο την αρχη....και μολις τελειωσω τη μερια θελει η αλλη...ή πρεπει να σιδερωσω,οποτε καλυτερα στη δουλεια....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τι ωραια που ηταν παλια που μπαιναμε και μιλαγαμε με τις ωρες,τωρα χαθηκαμε ....εγω θυμαμαι περιμενα ποτε θα φυγουν τα αφεντικα να μπω να μιλησω μαζι σας....τι ωραια ηταν,μου εχει λειψει αυτο....

76IGp3.png

τι ωραια που ηταν παλια που μπαιναμε και μιλαγαμε με τις ωρες,τωρα χαθηκαμε ....εγω θυμαμαι περιμενα ποτε θα φυγουν τα αφεντικα να μπω να μιλησω μαζι σας....τι ωραια ηταν,μου εχει λειψει αυτο....

Και σε εμενα!!!:confused:

Καλοριζικο το δοντακι σας!!!ειδες που φοβοσουνα???

οσο για τη σχεση του με τον μπαμπα μην ανησυχεις θα την φτιαξουν συντομα!!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Προσπαθησα να μπω σημερα αλλα δεν γινοτανε ο μικρος βγαζει 2 δοντακια πισω και δεν κοιμαται καλα σημερα ξυπνησε 5:30 μαλλον κυνηγος θα μου γινει και φαγαμε τρελο πακετο οοοολη μερα ελπιζω σημερα να ειμαστε καλυτερα οποτε κανονισετε συναντηση για ποτακι εδω μεσα φωναξτε με να θυμηθουμε τις παλιες καλες εποχες!!!!

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

όχι καλέ τί ναι αυτά που λες... το δικό μου παιδί είναι αγγελούδι.. εκεί που το βάζω κάθετε και σε καμμία περίπτωση δεν βρίσκω τα σεντόνια κάτω.... θα λεγα στον ύπνο μου χχαχαχαχαχα άστα να πάνε χαπάκι. αν δεν "στρώσει" τα σεντόνια της και κατεβάσει ολα τα λούτρινα από το ράφι της... νάνι δεν έχει!!!!

τί έχει η σχέση του μούργου με τον πατέρα του? δεν μπαίνω φβ και έχω χάσει επεισόδια.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...