Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτήσω κάτι?

χθες πήγαμε στην παιδική χαρά με την μικρή. Δεν είχε παιδάκια της ηλικίας της παρά μόνο ένα γύρω στα δύο. Ρε κορίτσια πολύ στενοχωρήθηκα χθες. Η δικιά μου χάζευε τα παιδιά με λαχτάρα και όταν την άφησα να πάει στην τσουλήθρα ήρθε το 2χρονο την έσπρωξε και της είπε "φύγε". Μεταξύ μας αυτό που ήθελα να κάνω εκείνη την ώρα ήταν να του πώ του κακομαθημένου "να φύγεις εσύ, άντε ξου". πήρα την δικιά μου και πήγαμε στην διπλανή τσουλήθρα κι αυτή να χει κολλημένα τα μάτια της στο δίχρονο... αργότερα είχε την τύχη να βρεθεί μπροστά σ ένα μεγαλύτερο αγοράκι με ποδήλατο όπου έτρεξε μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτια για να ακούσει και από το αγοράκι "φύγε". Είμαι υπερβολική που στενοχωριέμαι????

U6Vip2.png

να ρωτήσω κάτι?

χθες πήγαμε στην παιδική χαρά με την μικρή. Δεν είχε παιδάκια της ηλικίας της παρά μόνο ένα γύρω στα δύο. Ρε κορίτσια πολύ στενοχωρήθηκα χθες. Η δικιά μου χάζευε τα παιδιά με λαχτάρα και όταν την άφησα να πάει στην τσουλήθρα ήρθε το 2χρονο την έσπρωξε και της είπε "φύγε". Μεταξύ μας αυτό που ήθελα να κάνω εκείνη την ώρα ήταν να του πώ του κακομαθημένου "να φύγεις εσύ, άντε ξου". πήρα την δικιά μου και πήγαμε στην διπλανή τσουλήθρα κι αυτή να χει κολλημένα τα μάτια της στο δίχρονο... αργότερα είχε την τύχη να βρεθεί μπροστά σ ένα μεγαλύτερο αγοράκι με ποδήλατο όπου έτρεξε μ ένα χαμόγελο μέχρι τ αυτια για να ακούσει και από το αγοράκι "φύγε". Είμαι υπερβολική που στενοχωριέμαι????

μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,τα παιδακια μεχρι τα 4 δεν μπορουν να παιξουν μαζι,δεν καταλαβαινουν την ενοια παιζω με ενα αλλο παιδακι,ειναι μια φαση που τα περισσοτερα παιδακια περνανε και θελουν τα παντα για παρτη τους,ισως αργοτερα να το περασει και η δικια σου,απλα,αρχιζουν και διεκδικουν αλλα δεν ξερουν το σωστο τροπο...ενταξει παιζει λιγο ρολο και η ανατροφη απο τους γονεις νομιζω,πρεπει να τους λεμε οτι παιζουμε με τα αλλα παιδακια και μοιραζομαστε τα παιχνιδια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου τι κάνετε???

Ελπιδάκι μου, γύρισες?...Πέρασες όμως καλά, αυτό μετράει...Υπομονή, τουλάχιστον τον Αύγουστο η Αθήνα είναι έρημη και πας όπου θες στο τσακ μπαμ. Για κανένα μπανάκι δεν θα πάτε κάπου κοντά?

Γλυκούλα τι κάνεις εσύ?...όπου πας βρέχει?...χαχαχα...να το κοιτάξεις αυτό...:tongue:Ο Ευθυμάκος σου καλά είναι?

Χαπάκι, εσύ είσαι μόνιμα διακοπές οπότε είσαι μια χαρά :tongue::D

Βανιλλάκι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα...διακοπούλες με την μπεμπούλα σου?...ότι καλύτερο...:D

Εγώ καλά είμαι...σε διακοπές και χαλαρώνω...

Σας φιλώ όλες...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ελπιδάκι μου, γύρισες?...Πέρασες όμως καλά, αυτό μετράει...Υπομονή, τουλάχιστον τον Αύγουστο η Αθήνα είναι έρημη και πας όπου θες στο τσακ μπαμ. Για κανένα μπανάκι δεν θα πάτε κάπου κοντά?

Γλυκούλα τι κάνεις εσύ?...όπου πας βρέχει?...χαχαχα...να το κοιτάξεις αυτό...:tongue:Ο Ευθυμάκος σου καλά είναι?

Χαπάκι, εσύ είσαι μόνιμα διακοπές οπότε είσαι μια χαρά :tongue::D

Βανιλλάκι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα...διακοπούλες με την μπεμπούλα σου?...ότι καλύτερο...:D

Και ετσι να συνεχισεις με ακους????:tongue:

να ρωτήσω κάτι?

Οχι δεν εισαι αλλα απο την αλλη εγω δεν θα εδινα σημασια αυτο ειναι το λιγοτερο εαν σηκωνε και χερι θα νευριαζα οπως εκανε σε εμας ενα παιδακι πολυ μεγαλυτερο του 4 χρονων και η μαμα του δεν εκανε τιποτα ευτυχως ο δικος μου του γυρισε την πλατη και συνεχισε να παιζει δηλαδη τον εγραψε στα @@@@@ του!!γενικα στην παιδικη χαρα δεν εχουμε θεμα με κανενα παιδακι για την ωρα και τα μικρα τον χαιδευουν το ιδιο κανει και ο δικος μου!!!Αυτο που με ενοχλησε ητανε απο την κορη του κουμπαρου μου 3 χρονων χωρις να την πειραζει τον εσπρωξε του ειπε φυγε σκασε και δεν σε θελω την οποια την εγραψε παλι στα @@@@@ του αλλα με πειραξε πολυ γιατι ουτε η κουμπαρα μου της ειπε κατι ενω οταν το ξανα ειπε η μικρη ο κουμπαρος μου την μαλωσε!!!!

Και του χρονου να εισαστε καλα να περασετε υπεροχα παλι!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά,,, νενούλι μου

Είμαστε καλά, διακοπούλες με την μπεμπούλα μας,,μπαμπάς, μαμά κ μπεμπούλα

Θα ξαναμπώ όταν έρθουμε παλι στην ωραία μας καφετέρια με το λαπιτόπι μας κ έχουμε πρόσβαση σε σύνδεση!!!

Σας φιλώ

Μπραβο κοριτσακι μου καλα κανατε και πηγατε διακοπουλες η μικρουλα πως ειναι??εσυ πως εισαι συνηλθες???

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τζα! ω ναι η Αθηνα είναι όνειρο αυτές τις μέρες (αν εξαιρέσεις τα σκουπίδια που βρωμάνε :mad:) βρήκαμε ευκαιρία και πήγαμε και στο μουσείο της ακρόπολης περπατήσαμε και στον πεζόδρομο πάρα πολύ ωραία ήταν! καλές διακοπούλες μικρούλι να ξεκουραστείς όσο μπορείς.

Οχι δεν εισαι αλλα απο την αλλη εγω δεν θα εδινα σημασια αυτο ειναι το λιγοτερο εαν σηκωνε και χερι θα νευριαζα οπως εκανε σε εμας ενα παιδακι πολυ μεγαλυτερο του 4 χρονων και η μαμα του δεν εκανε τιποτα ευτυχως ο δικος μου του γυρισε την πλατη και συνεχισε να παιζει δηλαδη τον εγραψε στα @@@@@ του!!γενικα στην παιδικη χαρα δεν εχουμε θεμα με κανενα παιδακι για την ωρα και τα μικρα τον χαιδευουν το ιδιο κανει και ο δικος μου!!!Αυτο που με ενοχλησε ητανε απο την κορη του κουμπαρου μου 3 χρονων χωρις να την πειραζει τον εσπρωξε του ειπε φυγε σκασε και δεν σε θελω την οποια την εγραψε παλι στα @@@@@ του αλλα με πειραξε πολυ γιατι ουτε η κουμπαρα μου της ειπε κατι ενω οταν το ξανα ειπε η μικρη ο κουμπαρος μου την μαλωσε!!!!

Και του χρονου να εισαστε καλα να περασετε υπεροχα παλι!!!!

Αθηνούλα μου? Τί κάνεις παιδί μου? Χρόνια πολλά να χαίρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό και το δεύτερο και να ναι κοριτσάκι αυτή τη φορά να τα έχεις ζευγαράκι ναι?

έχεις δίκιο είναι πολύ χειρότερο όταν οι γονείς είναι κούκου! τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση έτρεξε η μάνα της και της είπε "δεν διώχνουμε τα παιδάκια οι κούνιες είναι για όλα τα παιδάκια". κάτι είναι κι αυτό.

ΑΑΑΑΑΑΧ μεγαλώσανε τα παιδιά μας ρεεεεεεεε!!!!!!!!

U6Vip2.png

τσα ηρθα κι εγω,επεστρεψα επιτελους σπιτακι μου....

ελπιδακι ναι ηρθε το τρελο μωρο,επαιξαν και τα παιδακια μας...μπορει αν θελει να ξανασυναντηθουμε τωρα που γυρισα....

οσες εισαστε σε διακοπουλες καλα να περνατε.....

και μην ξεχνατε χαλαρωστε οσο μπορειτε.....

τα νεα μας το παιδι μου περπατησε....βεβαια ολο τουμπες τρωει αφου δεν περπαταει τρεχει...μετα κολλαει για 1-2 μερες και μετα ξεθαρρευει παλι...βεβαια πολλες φορες τον βολευει καλυτερα να μπουσουλαει αφου ετσι νοιωθει πιο σιγουρια

ερωτηση:ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω που δεν εχει βγαλει ακομα ουτε ενα δοντι????????

76IGp3.png

τσα ηρθα κι εγω,επεστρεψα επιτελους σπιτακι μου....

ελπιδακι ναι ηρθε το τρελο μωρο,επαιξαν και τα παιδακια μας...μπορει αν θελει να ξανασυναντηθουμε τωρα που γυρισα....

οσες εισαστε σε διακοπουλες καλα να περνατε.....

και μην ξεχνατε χαλαρωστε οσο μπορειτε.....

τα νεα μας το παιδι μου περπατησε....βεβαια ολο τουμπες τρωει αφου δεν περπαταει τρεχει...μετα κολλαει για 1-2 μερες και μετα ξεθαρρευει παλι...βεβαια πολλες φορες τον βολευει καλυτερα να μπουσουλαει αφου ετσι νοιωθει πιο σιγουρια

ερωτηση:ποτε πρεπει να αρχισω να ανησυχω που δεν εχει βγαλει ακομα ουτε ενα δοντι????????

Μπραβοοοο στο μουργακο σου!!!ειπαμε δεν το κανει μονο ο δικος αλλα και ο δικος μου αυτα δεν περπατανε πετανε!!!!:D:D:D

Ακομη δεν εχετε δοντακια????αααα δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα δε νομιζω να ειναι κατι για να ανησυχεις!!!

Ωραια παιξανε τα ζουζουνια σας και εσεις κοτσομπολεψατε εεεεε???:(

ποτε θα ερθεις παλι να πιουμε ολες μαζι καφεδακι????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αχ καλε ποσο μου ειχε λειψει το παρεντσ! τι κανετε κοριτσακια ?αθηνουλα δεν μας ειπες τι εγινε με την αδερφουλα σου ?πηγαν ολα καλα?βγηκε?

χαπακι συναντηθηκατε τελικα?περασες ωραια στην ζεστη αθηνα μας??

το τρελομωρο τι κανει ολο βολτιτσες βλεπω ε?

Μπραβοοοο στο μουργακο σου!!!ειπαμε δεν το κανει μονο ο δικος αλλα και ο δικος μου αυτα δεν περπατανε πετανε!!!!:D:D:D

Ακομη δεν εχετε δοντακια????αααα δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα δε νομιζω να ειναι κατι για να ανησυχεις!!!

Ωραια παιξανε τα ζουζουνια σας και εσεις κοτσομπολεψατε εεεεε???:(

ποτε θα ερθεις παλι να πιουμε ολες μαζι καφεδακι????

λογικα θα ανεβουμε ξανα τον οκτωβρη....ναι πρεπει να πιουμε καφεδακι.....μακαρι να μπορουσα και τωρα να σας δω

πετανε ...ακριβως ετσι για να μας τρελλαινουν

76IGp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θέλω κι εγώ τις διακοπές σου Χαπάκι... 360 μέρες στην Κρήτη και 5 στην Αθήνα χιχιχιχιχιχιχι. Αν ξαναδείς της γλυκούλα πολλά μάκια να της πεις.. (δεν έχω μονάδες... πάλι.... ναι ναι το ξέρω....)

Να χαρώ εγώ αντράκια!!!! Αντράκια με δοντάκια και αντράκια με τα ούλα τους χαχααχα

Δεν ξέρω γιατι δεν έχει βγάλει δόντια ακομα βρε Χαπάκι αλλά λογικά δεν νομίζω να σημαίνει κάτι αυτό.. η δικιά μου πχ δεν έχει βγάλει μαλλιά στο μπροστινό μέρος τους κεφαλιού της... δεν έχει αυτό που λέμε "φράτζα" :).

εμείς πέσαμε και από τον καναπέ και κάναμε μια μελανιά ΝΑΑΑ στο κούτελο!! :(

Τί θα το κάνω αυτό το παιδί?

Νενούκο διακοπούλες δεν πήγες?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...