Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναντιμοράκι μου γλυκια μου φατσουλα ..γεια σου...

Αθηνουλα μου...τι κάνεις?

Γεωργίτσα μου δεν ξέρω αν παιζει ρολο αυτη η αντιβίωση...εγω δεν θυμάμαι ποια πηρα..εμενα δεν μου ειπαν οχι στο σεχ...Γκρετακι μου εσενα τι σου ειπε ο γιατρος?

Κοτοπουλακι μουουουουοουουου καλα ειμαι εσυ????

Δεν πειράζει αγάπη μου!Το θέμα συγχρονισμού είναι μεγάλο πρόβλημα δυστυχώς...:-(όλο δουλειά δουλειά...άμαν πια!

Ε,ρε γλέντια που θα κάνουμε τότε!:DΗ Μάχη δίνει την μάχη της ε?Διάβασα...τις ευχές μου να της δώσετε!

Θα βρεθειτε που θα παει!!

τωρα δεν θα καθισει καθολου?????

Ελπιζω να γεννησε τωρα θα παρω αργοτερα να μαθω και θα σας πω!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξύπνησε ο μπέμπης, βγαίνω και ίσως ξαναμπώ σε λίγο αν με αφήσει

Να σου ζήσει!!!:DΠάνε κοίμιστον κι έλα ...ναι?:-P

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Εγω κοριτσάρες πονεσα πολυ στην σαλπιγγογραφία...ισως παιζει ρολο το ότι όταν αδιαθετω δεν έχω πονους και ετσι δεν ήμουν συνηθησμένη...ελεγα αμαν να τελειωσει και αυτη μου έλεγε υπομονη σε λιγο τελειωνουμε...αι κυρα μου μου ερχοταν να της πω..τελειωνε να ηρεμήσω...

Ναντιμοράκι σήμερα περιμένεις?αντε μακαρι να φυγει μακρια η χαμένη..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ώπα....ψήνεσαι για ένα τεστάκι?:cool:

Σ ευχαριστώ αγαπάκι!Μακάριιιιιιιιιι:-P

Τίποτα απολύτως....:!:Γι αυτό θα κάνω πως δεν υπάρχει πρόβλημα μουχαχχχαααα:lol::lol:

Αφου μαρηηηηηηηηηηηηηηηη ολα ειναι μια χαρα τωρα τι προβλημα να εχεις εκτος απο το κολλημενο σου μυαλο??????εεεεεεεεεεεε?????:lol::lol::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ελπίζω όταν βρεθούμε να ναι κει και η ωορρηξία μου...να κάνουμε τρίο:lol:.Αχ πες μας!:D

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσάρες πονεσα πολυ στην σαλπιγγογραφία...ισως παιζει ρολο το ότι όταν αδιαθετω δεν έχω πονους και ετσι δεν ήμουν συνηθησμένη...ελεγα αμαν να τελειωσει και αυτη μου έλεγε υπομονη σε λιγο τελειωνουμε...αι κυρα μου μου ερχοταν να της πω..τελειωνε να ηρεμήσω...

Ωχ καημενούλι!:-(Κι εγώ δεν έχω πόνους περιόδου αλλά ευτυχώς πάλι δεν πόνεσα....

Αφου μαρηηηηηηηηηηηηηηηη ολα ειναι μια χαρα τωρα τι προβλημα να εχεις εκτος απο το κολλημενο σου μυαλο??????εεεεεεεεεεεε?????:lol::lol::tongue:

σφυρίζω τώρα....για μένα λες?:lol::lol:Κόλλημα μεγάλο λέμε.....:cool:

Βρε κορίτσια...τι έιναι όλ αυτά στο προφίλ μου...τα γκρουπ που λέει?έχουμε γκρουπ?και λίστες φίλων?γιατί είναι διαφορετικό απ τ άλλο?

Δεν ξερω κοτοπουλακι μου εγω που ειχα πονους πονεσα!!!!!:mad:

Ελπίζω όταν βρεθούμε να ναι κει και η ωορρηξία μου...να κάνουμε τρίο:lol:.Αχ πες μας!:D

Δεν την καταλαβαινεις??????

μολις μαθω θα σας πω!!!!

Ωχ καημενούλι!:-(Κι εγώ δεν έχω πόνους περιόδου αλλά ευτυχώς πάλι δεν πόνεσα....

σφυρίζω τώρα....για μένα λες?:lol::lol:Κόλλημα μεγάλο λέμε.....:cool:

ωωωωωωωωωωω ναι σε εσενα το λεω!!!!!ξεκολλα!!!!:mad::x:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βρε κορίτσια...τι έιναι όλ αυτά στο προφίλ μου...τα γκρουπ που λέει?έχουμε γκρουπ?και λίστες φίλων?γιατί είναι διαφορετικό απ τ άλλο?

ελα ντε τι ειναι???

ασε που εγω δεν μπορω να στειλω πμ δεν με αφηνει!!!!:confused:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα...όχι δεν την καταλαβαίνω την ωορρηξία μου...Κι αυτή δεν καταλαβαίνει εμένα:tongue:....έχουμε ένα χάσιμο στην επικοινωνία:rolleyes:

ελα ντε τι ειναι???

ασε που εγω δεν μπορω να στειλω πμ δεν με αφηνει!!!!:confused:

κι εμένα κάνει κάτι χαζά...κολλάει όλη την ώρα και ξαναπατάω φ5 για να στρώσει...μάλλον θέλει στρώσιμο το πράμα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...