Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να παρεις κανενα φαρμακο και γρηγορα θα γινεις καλα!!!μην εισαι και κρυωμενη στα γενεθλια!!!

τι τουρτα πηρατε?

ο ευθυμης μια χαρα ολο παιζει και εχει τον ακαθιστο διαρκως κατι κανει...

ναι θα κατεβω κρητη κατα τις 7 αυγουστου τελικα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ωραια θα ηθελα να τα πουμε και απο κοντα αν θελεις κι εσυ....

πηραμε μια με το μικυ...αυτη αρεσε του μικρου ηταν η μονη που αντεδρασε και εδειχνε

δεν θελω να παρω φαρμακα ..γενικα με γιατρους και αντιβιωσεις δεν τα παω καλα

76IGp3.png

φυσικα και θελω βρε τι ρωτας!!!!θα το κανονισουμε σιγουρα!!!θα σου στειλω το τηλ μου με πμ...

και εμενα τρελλαινεται με τον μικυ....με το καλο τωρα....

και εγω δεν συμπαθω τους γιατρους αλλα ενα σιροπι για τον βηχα οχι αντιβιωση δεν κανει και τοσο κακο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εχω σιροπι για το βηχα ,αλλα επειδη κανουμε ελευθερα και μπορει να προκυψει κατι δεν θελω να το παρω γιατι διαβασα οτι απαγορευεται στην εγκυμοσυνη...

θα σου στειλω κι εγω το δικο μου

76IGp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ουουουουουουουουου!!!!! κορίτσια??? γύρισα!!!

πού θα πάει κάποια στιγμή θα προλάβω να σχολιάσω τα νέα σας (τα παλιά δηλαδή μετά από τόσο καιρό) και να σας γράψω τα δικά μου.

Πολλά φιλιά

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω βρηκα λιγο χρονο και μπηκα!!!

καλως ηρθες καμηλοπαρδακι μου πως περασατε?

εμεις εδω εχουμε χαλια καιρο σαν τον μητσοτακη νιωθω οπου παω χαλαει ο καιρος!!!!χιχιχι...ολο βρεχει αλλα βρισκουμε να κανουμε διαφορα...

πολλα φιλιαααααααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσάκια μου γλυκά,,, νενούλι μου

Είμαστε καλά, διακοπούλες με την μπεμπούλα μας,,μπαμπάς, μαμά κ μπεμπούλα

Θα ξαναμπώ όταν έρθουμε παλι στην ωραία μας καφετέρια με το λαπιτόπι μας κ έχουμε πρόσβαση σε σύνδεση!!!

Σας φιλώ

"cogito,ergo sum"

Γλυκά μου κοριτσόπουλα,

χαίρομαι που σας βρίσκω όλες μια χαρά και περισσότερο για το Βανιλάκι μας που έχει πάει διακοπούλες και είναι χαρούμενο. Επίσης χαίρομαι που βλέπω οτι αν και απούσα δεν λείπω από τις συζητήσεις σας :D (κ@λ@παιδα = ευκαιρία ψάχνετε να με δουλέψετε εεεε? :tongue:).

Τα νέα μας έχουν ως εξής :

Διακοπές περάσαμε τέέέέέέέέέέέέέέέέέέέέλεια !!!! Δεν ήθελα να γυρίσω με τίποτα. Πολύ ξεκούραση, μάσα, βόλτα, παιχνίδι, μπάνιο.. Η μικρή δεν μας κούρασε καθόλου αν εξαιρέσετε το γεγονός οτι κάθε πρωί το "ξυπνητήρι" χτύπαγε κατά τις 7 :shock:. Τουλάχιστον ξερενόταν για κανα 3ωρο τουλάχιστον το μεσημέρι. Το παιδάκι μου μεγάλωσε! καταρχήν ψήλωσε και βάρυνε. Το τραύμα της φαίνεται σαν γρατζουνιά τώρα αλλά δυστυχώς σαν μεγάλη γραντζουνιά :-(. Βάζουμε επουλωτική και θα συνεχίσουμε να βάζουμε για κανα μήνα ακόμα. Θα δούμε. Υπάρχουν και οι πλαστικοί χειρούργοι (για όταν μεγαλώσει εννοείται) έτσι δεν είναι? δεν χάθηκε και ο κόσμος, αυτή να είναι γερή και δυνατή! Ο πισινός της πήρε πολύ αέρα στις διακοπές. Μάθαμε να σκαρφαλώνουμε, τρέχουμε, απαιτούμε, λέμε λέμε λέμε αυτό το στόμα σταματιμό δεν έχει... (σε ποιόν έμοιαξε άραγε??? απορώ!!! :rolleyes:). Με λίγα λόγια και του χρόνου να μαστε καλά να το επαναλάβουμε!!!!!!!

Στη δουλειά επέστρεψα και βρήκα αλλάγές :mad:. Κατ' αρχήν παρολίγο να χάσω την Τετάρτη που έχω ρεπό. Τελικά την κράτησα με νύχια και με δόντια με την διαφορά οτι όταν είμαι μόνη μου θα κάθομαι στο γραφείο μέχρι τις 6.30. οπότε από σήμερα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες που θα λείπει η συνάδελφος εγώ δεν θα έχω ούτε Τετάρτη ούτε σχόλασμα νωρίς... καταπληκτικά θα έλεγε κανείς. Δεν βαριέσαι ας υπάρχει δουλειά .....

Κατά τ' άλλα μια εβδομάδα μετά τις διακοπές νιώθω το ίδιο κουρασμένη. Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αλλαγές στη ζωή μου γιατί δεν με ενθουσιάζει πολύ η ιδέα να σκοτώνομαι κάθε ΣΚ να καθαρίσω, πλύνω, σιδερώσω χαραμίζοντας έτσι πολυτιμο χρόνο που θα μπορούσα να περνάω με την οικογενειά μου περιμένοντας του χρόνου το καλοκαίρι να πάω πάλι διακοπές. Θα δούμε...

πολλά ματς μουτς. μου λείπετε πάρα πολυ και θα θελα να κανονίσουμε κανα βραδάκι να τα πούμε.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...