Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλακι ολες το εχουμε περασει λιγο πολυ.μην τρελενεσαι.ακομα και στην περιπτωση που δεν εχεις γαλα το θεμα ειναι το παιδι να μην μενει νηστικο.και αυτο που δε φαγανε καθολου βυζακι μαμας δεν παθανε τιποτα μια χαρα ειναι.βεβαια καλο θα ηταν να θηλασει αλλα δεν περνανε ολα απο το χερι μας(ποσο μαλλον απο βυζακι μας)υπομονη και ολα θα στρωσουν γρηγορα...εκτος απο τις ορμονες σου που λιγο θα αργησουν!!!!!!φιλακια!

Πάρε παράδειγμα εμένα, που η μαμά μου δεν μπορούσε να με θηλάσει και μεγάλωσα με ξένο γάλα. Έπαθα τίποτα????.....Μια χαρά κοπέλα βγήκα...:D:tongue::D:tongue:.....Είπατε κάτι?

Που είστε όλες βρε???...Φύγατε για διακοπές?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πάρε παράδειγμα εμένα, που η μαμά μου δεν μπορούσε να με θηλάσει και μεγάλωσα με ξένο γάλα. Έπαθα τίποτα????.....Μια χαρά κοπέλα βγήκα...:D:tongue::D:tongue:.....Είπατε κάτι?

Που είστε όλες βρε???...Φύγατε για διακοπές?

ας προσπερασουμε την περιπτωση της ναντιμορ και παμε σε αλλα παιδακια που δε θηλασαν και ειναι μια χαρα...τωρα να της πουμε οτι κι εμενα η μαμα μου δεν ειχε γαλα και μεγαλωσα με ξενο θα την αποτελειωσουμε........αστο βανιλακι ξεχνατο ας αλλαξουμε θεμα....εκει εχει ζεστη?????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ας προσπερασουμε την περιπτωση της ναντιμορ και παμε σε αλλα παιδακια που δε θηλασαν και ειναι μια χαρα...τωρα να της πουμε οτι κι εμενα η μαμα μου δεν ειχε γαλα και μεγαλωσα με ξενο θα την αποτελειωσουμε........αστο βανιλακι ξεχνατο ας αλλαξουμε θεμα....εκει εχει ζεστη?????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
καλα αυτο ειναι ενα πολυ πονεμενο θεμα.οι δικες μου να δεις.
Ααααα, τόσο καλά εεε.....???

Banjp3.png

hJSRp3.png

αντε να δουμε αν θα βρεθουμε να τα πουμε ποτε...

εμεις ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια του μουργου μου...εχω βγαλει μενου,εχω ψωνισει απο jumbo ,τωρα μενει σουπερμαρκετ και τουρτα...

ελπιζω να περασουμε καλα....

αχ το αντρακι μου σε 4 μερες χρονιζει δεν το πστευω,ο πιο γλυκος χρονος της ζωης μου...

76IGp3.png

Φιλεναδιτσες μου

Μπηκα για λιγο να γραψω τα νεα μας,, ειμαστε καλα, η μπεμπουλα ειναι γλυκια, καλη και γενικα ησυχη, τις τελευταιες μερες μοναχα εχει γκρινια γιατι εχει λιγους κολικους

Περασα και ισως ακομα περνω μια μικρη καταθλιψη λογω θηλασμου, δεν εχω πολυ γαλα κ η μικρη πινει κυριως ξενο,, το παλευω συνεχεια με θηλαστρο, την βαζω στο στηθος,,,, αχ κ τι δεν θα εδινα για να την θηλασω αποκλειστικα!!

Εχω ριξει κλαμα απιστευτο, με λυγμους, να νιωθω ανικανη γιατι δεν μπορω να θωρακισω το παιδακι μου με τα οφελη του μητρικου ....

Αυτα τα νεα μας σε γενικες γραμμες

Σας φιλω,, μολις ξεπερασω τα ψυχολογικα μου θα επανελθω

Σας σκεφτομαι ολες!!

Βανιλλιτσα μου μη στεναχωριεσαι θα αφει απο το ξενο!!!Το ξερω οτι θες να τη θηλασεις αλλα δεν μπορουμε ολες το ξερω ειναι αδικο αλλες εχουν και προσπαθουν να το κοψουν για να μην χαλασει το στηθος τους αλλα δυστυχως η φυση αποφασιζει!!!Λοιπον εμενα η μαμα μου με θηλασε μονο 20 μερες μετα κοπηκε η αδερφη μου επισης 2 παιδακια εκανε και δεν μπορεσε να θηλασει κανενα και ειναι μια χαρα!!!!

Οσο για την καταθλιψη που λες σε καταλαβαινω γιατι την περασα και εγω αλλα μου εδωσε χαπακι ο γιατρος μου γιατι εκλαιγα συνεχεια εκει που γελουσα να τα δακρυα και το αντιθετο δεν πηρα πολλα ευτυχως!!με βοηθησε και η κουβεντα στο τηλεφωνο μιλαγα τακτικα με την Ελπιδα και ξεχνιομουνα αρκετα!!!!

Αθηνούλα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου.. Καλότυχο το ονομά του και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. :))))))))))))))))

Ευχαριστω πολυ και εσυ παντα αξια!!!ελπιζω η μικρη να ειναι καλα τωρα επισης να σου πω οτι υπαρχει μια κρεμα αναπλασης να της βαλεις πανω στο χτυπημα θα τη βοηθησει πολυ ρωτα και τον παιδιατρο σου το εκανε η κουμπαρα μου στη βαφτιστηρα μου και μπορω να πω οτι ενα μηνα μετα το σημαδακι δεν ειναι πολυ εντονο!!!

ελινακι οι ορμονες δεν στρωνουν ποτε,εμενα ακομα ειναι στα υψη...

και οι δικες μου το ιδιο!!!!:confused:

:D:D:D:D μπααααα εκει χιονιζει!!!!

εμεις ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια του μουργου μου...εχω βγαλει μενου,εχω ψωνισει απο jumbo ,τωρα μενει σουπερμαρκετ και τουρτα...

αχ το αντρακι μου σε 4 μερες χρονιζει δεν το πστευω,ο πιο γλυκος χρονος της ζωης μου...

Ελα ποτε θα τα πουμε με το καλο να χρονισει ο μουργακος σου!!!!μετα τις ετοιμασιες για τη γεννα οι καλυτερες ειναι των γεννεθλιων!!!

να περασετε υπεροχα!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχου το μωρέ....χρονίζει κι αυτό το μπεμπίνι!!!!....Να περάσετε τέλεια στο παρτυ σας φιλενάδα!!..Να βγάλετε πολλές φωτό και να μας στείλεις κι εμάς...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Βανιλλιτσα μου μη στεναχωριεσαι θα αφει απο το ξενο!!!Το ξερω οτι θες να τη θηλασεις αλλα δεν μπορουμε ολες το ξερω ειναι αδικο αλλες εχουν και προσπαθουν να το κοψουν για να μην χαλασει το στηθος τους αλλα δυστυχως η φυση αποφασιζει!!!Λοιπον εμενα η μαμα μου με θηλασε μονο 20 μερες μετα κοπηκε η αδερφη μου επισης 2 παιδακια εκανε και δεν μπορεσε να θηλασει κανενα και ειναι μια χαρα!!!!

Οσο για την καταθλιψη που λες σε καταλαβαινω γιατι την περασα και εγω αλλα μου εδωσε χαπακι ο γιατρος μου γιατι εκλαιγα συνεχεια εκει που γελουσα να τα δακρυα και το αντιθετο δεν πηρα πολλα ευτυχως!!με βοηθησε και η κουβεντα στο τηλεφωνο μιλαγα τακτικα με την Ελπιδα και ξεχνιομουνα αρκετα!!!!

Μιλούσες με την Ελπίδα και δεν άρχισες κι άλλα χάπια??????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πότε θα σας δω ρεεεεεε.....κι αυτή τη Γλωσσού ειδικά, έχω να την δω καιρό...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

χρονιζει ο μουργακος????καλε ποτε περασε ο καιρος!!!!να περασετε τελεια στα γενεθλια σας!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα δικα μου νεα ειναι οτι πηγα στο γιατρο και μετα απο πολλες εξετασεις καταληξαμε στο συμπερασμα οτι τα χαπια του θυρεοειδη μου αλληλεπιδρουν με τις αναιμιας και μου το προκαλεσαν αυτο!!!!ετσι κοβω τα χαπια του θυρεοειδη και απλα τον κοιταω και αν μεγαλωσει πολυ θα παω για εγχειριση....επισης θα συνεχισω τα χαπια για αλλους 4 μηνες τουλαχιστον βεβαια η κατασταση της μ ητρας ειναι αρκετα καλη πλεον εχει σχεδον επανελεθει απλα δεν θα πρεπει να σηκωνω βαρος ακομα.....και τελος μου ειπε οτι την αιμορραγια μου την προκαλεσε μαλλον βακτηριο απο την θαλασσα που κολλησα και παιρνω και για εκει χαπια και μου ειπε να μην ξανακανω φετος αλλα για να επανελθω πιο γρηγορα...μικροβιο βεβαια απο την θαλασσα κολλαγα ευκολα και το ηξερα αλλα πηγαινα παντα σε συγκεκριμενες παραλιες και εγκεκριμενες αλλα με τοσα που γινονται και υπαρχουν πια μου φαινεται οτι δεν μπορεις να προστατευτεις με τιποτα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

crazy baby εχεις μπλεξει μου φαινεται ...ο θυροειδης ειναι οτι χειροτερο....παντα προβληματα δημιουργει...

ελπιζω να ξεμπλεξεις και να μην χρειαστεις να κανεις χειρουργιο

76IGp3.png

προς το παρον χαπακι μου θα τον παρακολουθουμε....τωρα ειναι σε μεσαιο μεγεθος περιπου αν δουμε ομως οτι μεγαλωνει διαρκως και μου δημιουργει προβληματα θα τον βγαλουμε....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τα δικα μας νεα ειμαι κρυωμενη εδω και μια βδομαδα και εχει παιξει το νευρικο μου συστημα,μιλαω σαν τον νταλικερη και εχω ενα ωραιοτατο βηχα ειδικα το βραδυ

ο μικρος μια χαρα,ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια μας,σημερα διαλεξαμε και την τουρτα μας....μονο να παω σουπερμαρκετ εχω...το θεμα ειναι οτι θα εχω κοσμο και την πεμπτη που ειναι κανονικα τα γενεθλια του και θα κανουμε το παρτυ μας την κυριακη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...