Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Φιλεναδιτσες μου

Μπηκα για λιγο να γραψω τα νεα μας,, ειμαστε καλα, η μπεμπουλα ειναι γλυκια, καλη και γενικα ησυχη, τις τελευταιες μερες μοναχα εχει γκρινια γιατι εχει λιγους κολικους

Περασα και ισως ακομα περνω μια μικρη καταθλιψη λογω θηλασμου, δεν εχω πολυ γαλα κ η μικρη πινει κυριως ξενο,, το παλευω συνεχεια με θηλαστρο, την βαζω στο στηθος,,,, αχ κ τι δεν θα εδινα για να την θηλασω αποκλειστικα!!

Εχω ριξει κλαμα απιστευτο, με λυγμους, να νιωθω ανικανη γιατι δεν μπορω να θωρακισω το παιδακι μου με τα οφελη του μητρικου ....

Αυτα τα νεα μας σε γενικες γραμμες

Σας φιλω,, μολις ξεπερασω τα ψυχολογικα μου θα επανελθω

Σας σκεφτομαι ολες!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδιτσες μου

Μπηκα για λιγο να γραψω τα νεα μας,, ειμαστε καλα, η μπεμπουλα ειναι γλυκια, καλη και γενικα ησυχη, τις τελευταιες μερες μοναχα εχει γκρινια γιατι εχει λιγους κολικους

Περασα και ισως ακομα περνω μια μικρη καταθλιψη λογω θηλασμου, δεν εχω πολυ γαλα κ η μικρη πινει κυριως ξενο,, το παλευω συνεχεια με θηλαστρο, την βαζω στο στηθος,,,, αχ κ τι δεν θα εδινα για να την θηλασω αποκλειστικα!!

Εχω ριξει κλαμα απιστευτο, με λυγμους, να νιωθω ανικανη γιατι δεν μπορω να θωρακισω το παιδακι μου με τα οφελη του μητρικου ....

Σας σκεφτομαι ολες!!

να σου ζησει και παλι...καταρχην ηρεμησε και ολα θα πανε καλα δεν ειναι ευκολος ο θηλασμος θελει το χρονο του και να συγχρονιστειτε...μην εισαι χαλια γιατι επηρρεαζεις το γαλα και δεν ειναι καλο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σας εχουμε ξεπερασει εμενα πριν κανα διμηνο εσπασε τη μια μερια που στηριζετε το μπροστινο καγκελο,ευτυχως τωρα που το εχω τερμα πανω μπαινει σε ενα σωληνακι μεσα και ετσι πλεον στηριζετε

οχι κανεις λαθος!!!!εμενα την εσπασε οοοοολη τα πλαινα τα ξυλα που στηριζουν το στρωμα οοοολη!!!ευτυχως που δεν χτυπησε γιατι θα ηταν βαρυ χτυπημα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βανιλιτσα μου ο θλασμος θελει ηρεμια,υπομονη και επιμονη....η ψυχολογια παιζει μεγαλο ρολο,ηρεμησε και θα τα καταφερεις...επισης αποφυγε το θηλαστρο και βαζε το μωρακι σου σε καθε γευμα στο στηθος ....

ελενη ααα εσεις την καταστρεψατε δεν την σπασατε...ευτυχως δεν χτυπησε το παιδι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω για τα περαστικα!!!ισως απο κουραση η απο τα χαπια του θυροειδη!!!δεν υπαρχει κατι αλλο, οπως εγκυμοσυνη που νομιζε ο γιατρος...

:shock: :shock: :shock: γιατί μαρή υπήρχε περίπτωση για εγκυμοσύνη??????????????? Θα με πεθάνεις εσύ!!!!

τρελο μωρο περαστικα κοπελα μου...

ελπιδακι εγω αν θελεις να σου στειλω....αλλα δεν ειναι ωραιο να κανεις διακρισεις να στελνεις στη μια και στις υπολοιπες τιποτα

έχεις δίκιο χαπάκι μου, την επόμενη φορά θα το κάνω και δεν θα το πώ :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Εγώ τώρα γελάω, γιατί διαπιστώνω πως εμένα δεν με έχεις χ@σμένη...:rolleyes::D:D:D

Σ'αγαπώ, σ'αγαπώ, σ'αγαπώ...!!:D

καμμια δεν έχω χ@σμένη.... αστες να παραπονιούνται :D

κι εγώ σ αγαπώ.. :D

το θεμα δηλ ειναι οτι δεν σου στειλαμε κ εμεις?οχι οτι εσυ κανεις διακρισεις????

μμμμμμμμμ για να σκεφτώ λίγο... ΝΑΙ.. το θέμα είναι οτι εσείς πλην της Αθηνάς δεν μου έχετε στείλει ποτέ τίποτα!!! :cool:

παλι δεν θα μπει καμμια????

εγω να δηλωσω πως ο ευθυμης ειναι πολυ ανταρτης!!!σημερα εσπασε την κουνια του!!!!πρεπει να ειναι ρεκορ σε τετοια ηλικια!!!τωρα θα του παρω κρεββατι...

σας εχουμε ξεπερασει εμενα πριν κανα διμηνο εσπασε τη μια μερια που στηριζετε το μπροστινο καγκελο,ευτυχως τωρα που το εχω τερμα πανω μπαινει σε ενα σωληνακι μεσα και ετσι πλεον στηριζετε

καλά κουφάθηκα τώρα... πώς το κατάφεραν ρε κορίτσια?

U6Vip2.png

Φιλεναδιτσες μου

Σας σκεφτομαι ολες!!

ααααααααααχ τί μου θυμίζεις!!!!!!! Αγαπούλα μου να κλαις όποτε νιώθεις την ανάγκη για να ξεθυμένεις. ο θηλασμός θέλει υπομονή και επιμονή. μην αισθάνεσαι τύψεις για το ξένο να αισθανόσουν αν άφηνες το παιδί σου τελέιως νηστικό. Δεν έχεις κάποια φίλη να μιλάς στο τηλέφωνο? εμένα με βοηθαγε πολύ τότε που μιλούσα με την Αθηνά και την Λία. Αν δεις οτι συνεχίζεις με αυτήν την διάθεση κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ και πάρε τον γυναικολόγο σου να του το πεις.

U6Vip2.png

τα δικά μου τα νέα.....

Χθες έγινα νουνά! Επεισοδιακή βάπτιση! Το μυστήριο ήταν για τις 7 και έγινε 8 και γιατί το μαγαζί που λέγεται εκκλησία είχε στείλει τον παππά σε γάμο στο island "κατά λάθος" κι έπρεπε εμείς να περιμένουμε άλλον παππά που κι εγώ δεν ξέρω από πού ήρθε... τί να σας λέω. ο κόσμος κουράστηκε, τα παιδιά είχαν αφινιάσει, σκάσαμε από την ζέστη κι όταν πια ήρθε ο παπάς ..... 2 λαλούν και 3 χορεύουν. ούτε τα κεράκια στην κολυμπήθρα άναψαν, καθυστέρησε το παιδί στην κολυμπήθρα γιατί ο νεοκόρος κοιμοταν όρθιος και δεν έφερε τις πετσέτες και οταν μου φέρανε το παιδί ντυμένο έβαλε τον σταυρό ο άλλος νονός και ο παπάς έδωσε στην μάνα το χαρτί για το ληξιαρχείο και πήγαινε να φύγει.. ούτε μετάνιες ούτε χειροφίλημα ούτε ευχή τίποτα... και του λέω.. μα καλά τελειώσαμε????? αααα ναι μου λέει κλπ κλπ... τι να πώ!!!!!

κατά τ' άλλα όπως βλέπετε είμαι Αθήνα ακόμα. Αποκτήσαμε ένα παράσημο πάνω από το φρύδι με 7 ράμματα και την Τρίτη πρέπει να πάμε να τα βγάλουμε. Ελενάκι ήρθα στην θέση σου και είδα πόσο χάλια είναι... ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι αυτό. Η μικρή είναι μια χαρά (ουφ!) εμάς μας πήρε λίγο να συνέρθουμε από το σοκ. Ευτυχώς που είχα και τις ετοιμασίες της βάπτισης και ξεχνιόμουν λιγάκι.

αυτά! είδατε πόσα πολλά σας είπα???

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

παντα αξια Ελπιδακι μου...και περαστικα στο κοριτσακι σου...πως τα καταφερε???εσυ ξερω σοκ....

οσο για τις φωτο αν θυμασαι κι εγω σου εχω στειλει του μουργακου πριν καιρο...για να μην λες μονο για την Αθηνα εεεε

76IGp3.png

τα δικά μου τα νέα.....

Χθες έγινα νουνά! Επεισοδιακή βάπτιση! Το μυστήριο ήταν για τις 7 και έγινε 8 και γιατί το μαγαζί που λέγεται εκκλησία είχε στείλει τον παππά σε γάμο στο island "κατά λάθος" κι έπρεπε εμείς να περιμένουμε άλλον παππά που κι εγώ δεν ξέρω από πού ήρθε... τί να σας λέω. ο κόσμος κουράστηκε, τα παιδιά είχαν αφινιάσει, σκάσαμε από την ζέστη κι όταν πια ήρθε ο παπάς ..... 2 λαλούν και 3 χορεύουν. ούτε τα κεράκια στην κολυμπήθρα άναψαν, καθυστέρησε το παιδί στην κολυμπήθρα γιατί ο νεοκόρος κοιμοταν όρθιος και δεν έφερε τις πετσέτες και οταν μου φέρανε το παιδί ντυμένο έβαλε τον σταυρό ο άλλος νονός και ο παπάς έδωσε στην μάνα το χαρτί για το ληξιαρχείο και πήγαινε να φύγει.. ούτε μετάνιες ούτε χειροφίλημα ούτε ευχή τίποτα... και του λέω.. μα καλά τελειώσαμε????? αααα ναι μου λέει κλπ κλπ... τι να πώ!!!!!

κατά τ' άλλα όπως βλέπετε είμαι Αθήνα ακόμα. Αποκτήσαμε ένα παράσημο πάνω από το φρύδι με 7 ράμματα και την Τρίτη πρέπει να πάμε να τα βγάλουμε. Ελενάκι ήρθα στην θέση σου και είδα πόσο χάλια είναι... ούτε στον εχθρό μου δεν το εύχομαι αυτό. Η μικρή είναι μια χαρά (ουφ!) εμάς μας πήρε λίγο να συνέρθουμε από το σοκ. Ευτυχώς που είχα και τις ετοιμασίες της βάπτισης και ξεχνιόμουν λιγάκι.

αυτά! είδατε πόσα πολλά σας είπα???

Πάντα άξια Ελπιδάκι μου!!!!...Όσο για τη βάφτιση...ναι, ήταν λίγο επεισοδιακή απ'ότι κατάλαβα. Τέλος καλό, όλα καλά...Τι έπαθε η μικρή σου?....Περαστικά της να είναι....φαντάζομαι η ψυχή σου πήγε κι ήρθε!!!

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρίτσες και καλή εβδομάδα!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

:shock: :shock: :shock: γιατί μαρή υπήρχε περίπτωση για εγκυμοσύνη??????????????? Θα με πεθάνεις εσύ!!!!

έχεις δίκιο χαπάκι μου, την επόμενη φορά θα το κάνω και δεν θα το πώ :tongue: :tongue:

στην αρχη αυτο ειναι που σκεφτονται γιατι ειναι το συνηθες βρε!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οσο για την κουνια ειναι πανευκολο!!!!κουνα κουνα και αν χοροπηδας διαρκως τα καταφερνεις μια χαρα.....

επισης παντα αξια ελπιδακι μου αφου ησουν εσυ νονα ηταν δυνατον να ειχε κατι επεισοδιακο????χιχιχι....και πως τα καταφερατε και χτυπησατε τοσο πολυ????αχ σε καταλαβαινω απολυτα!!!!πολυ ασχημο συναισθημα αυτο...να μην ξαναπαθαιτε τιποτις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Φιλεναδιτσες μου

Σας σκεφτομαι ολες!!

βανιλακι ολες το εχουμε περασει λιγο πολυ.μην τρελενεσαι.ακομα και στην περιπτωση που δεν εχεις γαλα το θεμα ειναι το παιδι να μην μενει νηστικο.και αυτο που δε φαγανε καθολου βυζακι μαμας δεν παθανε τιποτα μια χαρα ειναι.βεβαια καλο θα ηταν να θηλασει αλλα δεν περνανε ολα απο το χερι μας(ποσο μαλλον απο βυζακι μας)υπομονη και ολα θα στρωσουν γρηγορα...εκτος απο τις ορμονες σου που λιγο θα αργησουν!!!!!!φιλακια!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...