Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλα εχετε πολυ πλακα!!!!!το εχω ξανα δει το εργο αθηνα!!!!!!!!!!!οχι παλι το ιδια.εισαι παλια καραβανα πλεον.με τοση πειρα δε σε περνει.τωρα οτι η ναντια θα ηταν τοσο ανετη με το θεμα που θα εδεινε και συμβουλες ηρεμιας!!!!!!!τι να πω η ορμονες θα ειναι:tongue:εζησα να το δω κι αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μαι και εγω!!!τι κανετε?ειχα παει στο γιατρο γυναικολογο γιατι εχω αιμα και δεν ξερουμε απο τι δεν ειναι περιοδος γιατι τελειωσα προχθες!!!αλλα μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι και να ξαναπαω σε 10 ημερες που θα εχω καθαρισει εντελως!!!αχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλα εχετε πολυ πλακα!!!!!το εχω ξανα δει το εργο αθηνα!!!!!!!!!!!οχι παλι το ιδια.εισαι παλια καραβανα πλεον.με τοση πειρα δε σε περνει.τωρα οτι η ναντια θα ηταν τοσο ανετη με το θεμα που θα εδεινε και συμβουλες ηρεμιας!!!!!!!τι να πω η ορμονες θα ειναι:tongue:εζησα να το δω κι αυτο.
Εε?...Πως με βρίσκεις??...Στο να συμβουλεύω τους άλλους έχω γίνει εξπέρ...:tongue::D!
να μαι και εγω!!!τι κανετε?ειχα παει στο γιατρο γυναικολογο γιατι εχω αιμα και δεν ξερουμε απο τι δεν ειναι περιοδος γιατι τελειωσα προχθες!!!αλλα μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι και να ξαναπαω σε 10 ημερες που θα εχω καθαρισει εντελως!!!αχαχαχ
Και τι είναι αυτό βρε τρελομωρό?....Εύχομαι να μην είναι κάτι και να ξεαγχωθείς κι εσύ σύντομα...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλησπερα τσουπρες μου....

Αθηνουλα ακριβως ετσι κι εγω οπως τα περιγραφεις,και μετα με πιανουν τα νευρα μου που το σκεφτομαι ετσι....κι εγω την προηγουμενη φορα με την καθυστερηση εκανα χοριακη ....

μπιφτεκακι μου η εγκυμοσυνη δεν θεραπευει την ενδομητριωση απλα λογω του οτι δεν εχεις περιοδο δεν μεγαλωνει και η κυστη της ενδομητριωσης....εμενα με την καισαρικη μου καθαρισε την πιο μεγαλη ομως ειχα και απο την αλλη μερια πιο μικρη και δεν την πειραξε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γλωσσου είμαι κι εγώ εδώ, εντάξει???.....Και ρώτησα πιο πάνω τι κάνεις?...με γράφεις μαρή σουρτούκω?:tongue::D

Αγάπη μου?????????????? Τζα! Μάκια πολλά πολλά για αποζημίωση!

Τί να κάνω η δόλια εργαζόμενη μάνα? περιμένω την άδειά μου!!!!!

U6Vip2.png

Μαρή? τις φωτο που σου έστειλα τις είδες??
Μαρήηηηηηηηηηη.....τι αγγελούδι είναι αυτό????...Τι ματάρες??....Τώρα τις είδα φιλενάδα, είχα καιρό να μπω στο mail μου...Θεά είναι το Σοφάκι σου!!!!!...Φτου φτου!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ειδες το Μπιφτεκακι συμβουλατορας!!χαχαχαχαχα το ζησαμε κι αυτο!!!αχ εχετε δικιο ολες θα ηρεμησω λοιπον σας το υποσχομαι!!!

καλησπερα τσουπρες μου....

Αθηνουλα ακριβως ετσι κι εγω οπως τα περιγραφεις,και μετα με πιανουν τα νευρα μου που το σκεφτομαι ετσι....κι εγω την προηγουμενη φορα με την καθυστερηση εκανα χοριακη ....

μπιφτεκακι μου η εγκυμοσυνη δεν θεραπευει την ενδομητριωση απλα λογω του οτι δεν εχεις περιοδο δεν μεγαλωνει και η κυστη της ενδομητριωσης....εμενα με την καισαρικη μου καθαρισε την πιο μεγαλη ομως ειχα και απο την αλλη μερια πιο μικρη και δεν την πειραξε

Αστα Χαπακι μου για να λεμε και την αληθεια εχουν δικιο με το κραξιμο εχουμε φιλεναδιτσες που προσπαθουν ακομη απλα πρεπει να ηρεμησουμε νομιζω!!!

Μαρή? τις φωτο που σου έστειλα τις είδες??

φωτο????εγω δεν εχω???:mad::mad:

κοινώς μας εχει χεσμένες!!!!! καλημερα σε όλες!:D:D

Ειμαι και εγω μεσα στις χεσμενες????τρεχα να κρυφτεις κοπελια υτο σου λεω μονο:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ουπς τι ειναι αυτο τωρα????

μαλλον και εγω τμετα τη βαφτιση και αφου θα εχω καθαρισει θα παω γυναικολογο γιατι κοιταξα το τεφτερι με την ακατανομαστη και τελικα ο κυκλος αρχισε να μου κανει κολπα παλι απο 30-36 μερες η ρουφιανα!!:mad::mad:θα τον παρω την δευτερα να του τα πω να δω τι θα μου πει το πιθανοτερο θα ειναι να εχουμε ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ρεεεεε κανονίστε να πάρω έναν κόπανο και να σας πάρω στο κατόπι...... εεεε όχι και την δεύτερη φορά άγχος ρε κορίτσια.. για ηρεμήστε για ηρεμήστε τώρα που έχετε και την πείρα στην πλάτη κάνετε τέτοια???? τί θα λένε τα κορίτσια που δεν έχουν ακομη παιδάκι?????? για κοιτάχτε να βάλετε μυαλό γιατί αλοίμονό σας.. ακούτε ρε???????? αααααα! :cool:

Μαρή γιατί τα νεύρα σου είναι πύραυλος? καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται γι αυτό για λέγε.. τί συμβαίνει?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εγω δεν ξερω τιποτα για ποιες μιλας???:tongue::tongue:

εχεις δικιο σταματα να φωναζεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Συμφωνώ με Εlpida....ηρεμήστε, χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν...(καλά, φτάσαμε στο σημείο να εμψυχώνω εγώ, εσάς?....πως γυρνάει το πράγμα, ε?....τώρα που πάτε εσείς για το δεύτερο, θα σας συμβουλεύουμε εμείς οι πρωτάρες...:tongue::tongue:...φτου κι απ'την αρχή, δηλαδή...:rolleyes:)

Γλωσσου είμαι κι εγώ εδώ, εντάξει???.....Και ρώτησα πιο πάνω τι κάνεις?...με γράφεις μαρή σουρτούκω?:tongue::D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D Μπιφτεκακι μου δινεις και συμβουλες τωρα??πολυ μου αρεσει!!!!!ναι καλε να εχουμε να απασχολουμαστε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...