Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol: ωραία το έθεσες! γενικό ρεκτιφιέ!!!!! καλά ντοην ντοην φιλενάδα ;)

πονεμενο θεμα ορεξη υπαρχει,χρονος δεν υπαρχει...οποτε μαλλον το ρεκτιφιε θα ερθει πρωτα....

η μα@@@@α ειναι οτι οταν πλησιαζουν οι μερες να ερθει η σιχαμενη αρχιζω να σκεφτομαι παλι ..θα ερθει δεν θα ερθει και λες να ειμαι εγκυος και μετα παιζουν τα νευρα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σου εχω απαντησει σε αυτο αλλα θα το ξαναπω...ναι χαπακωνομαι με δυοχαπια και τον οκτωβρη επαναληπτικες εξετασεις να δουμε τι γινεται....

με την περιοδομια ερχεταιμιαοχι μια πολυ ροημια καθολου μια κομματια μια οχι μια κοκκινο πολυ μια καφε...κλπ.κλπ.κλπ.συγνωμη για την περιγραφη....

μην με παρεξηγείς βρε ... κάτσε.. πώς σε είπαμε κοπελιά????? :tongue::tongue:

ξέρεις οτι είμαι μια τρελή ξεμυαλισμένη και δεν το θυμομουν... :(

είσαι κι εσύ.....

U6Vip2.png

τι σερβις βρε?τεστ παπ εννοεις?

θα κανουμε υπερηχο να δουμε τι παιζει με τις ωοθηκες και αν εχει ξαναμεγαλωσει η ενδομητριωση,που σιγουρα πρεπει να εχει μεγαλωσει γιατι παλι ποναω στις επαφες

76IGp3.png

μην με παρεξηγείς βρε ... κάτσε.. πώς σε είπαμε κοπελιά????? :tongue::tongue:

ξέρεις οτι είμαι μια τρελή ξεμυαλισμένη και δεν το θυμομουν... :(

είσαι κι εσύ.....

ειδες ομως τι καλη που ειμαι????σου απαντησα παντως!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

θα κανουμε υπερηχο να δουμε τι παιζει με τις ωοθηκες και αν εχει ξαναμεγαλωσει η ενδομητριωση,που σιγουρα πρεπει να εχει μεγαλωσει γιατι παλι ποναω στις επαφες

αααα ειχες ενδομιτριωση?ωχ!ελπιζω να σου πανε ολα καλαααα χαπακι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοριτσια εγω την κανω σε κανα 5' θα ερθει η κουμπαρα μου και λεω να μαζεψω λιγο πριν ερθει...θα τα πουμε ομως αυριο...

δεν θα μας λείψεις :tongue::tongue::tongue: (κακιά που έιμαι)

να την κάνεις χαπάκι μου και να περάσετε καλά κι εγώ θα την κάνω από τώρα κιόλας γιατι αύριο.... ωχ ωχ ωχ

πονεμενο θεμα ορεξη υπαρχει,χρονος δεν υπαρχει...οποτε μαλλον το ρεκτιφιε θα ερθει πρωτα....

η μα@@@@α ειναι οτι οταν πλησιαζουν οι μερες να ερθει η σιχαμενη αρχιζω να σκεφτομαι παλι ..θα ερθει δεν θα ερθει και λες να ειμαι εγκυος και μετα παιζουν τα νευρα μου

ε μαρή τώρα γιατί βάζεις τον εαυτό σου πάλι στο ίδιο τρυπάκι....

ολες τα ιδια τραβαμε βλεπω!!!αχαχαχαχ

ε ναι.. αν δεν ταιριάζαμε :D

U6Vip2.png

θα μου φυγεις και εσυ??????αντε σε συγχωρω γιατι εισαι εργαζομενη μανα!!!

ευχαριστώ.. είσαι πολύ καλή.. το ξέρω οτι το ξέρεις αλλά να είπα να στο επισημάνω άλλη μια φορά....:D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ομορφοκόριτσα..!!!

Γλωσσουδίτσα μου, τι κάνεις μαρήηηηη????...Πως πάνε τα κέφια?...όλα καλά?

Ρε Χαπάκι, δεν ισχύει ότι όταν έχεις ενδομητρίωση με την εγκυμοσύνη θεραπεύεται?....Γιατί να έχεις πάλι?:confused:....Μήπως πονάς στις επαφές για άλλο λόγο?...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αστα Χαπακι μου τα ιδια και εγω γιατι δυστυχως πρεπει να κανω και τεστακι πριν απο καθυστερηση οποτε το πακετο ειναι διπλο!!!!σημερα εκανα και μου βγηκε αρνητικο και μου γυρισε το ματι!!!!:mad::mad:

Οκ παμε ξανα το καλο ειναι οτι την ωρα της πραξης και γενικα ειμαι μια χαρα και δεν το σκεφτομαι και λεω ελα οποτε θες!!οταν ομως πλησιαζουν οι μερες και μου σκαει ο αντρας μου με τα τεστακια μου τοτε με πιανουν ολα!!!:mad::x:x

αλλο θεμα με την περιοδο,μετα το τελος του θηλασμου ειχε φτιαξει ο κυκλος σε 28 μερες

τωρα φτασαμε στις 30 αντε παλι δεν θα ξερω τι να υπολογισω

Ας μη το συζητησουμε το θεμα περιοδου ολα μια χαρα μετα τη γεννα στις 28 μερες κιουρια η ατιμη τον περασμενο μηνα μου εκανε κολπα το ιδιο φοβαμαι οτι θα μου κανει και τωρα!!οπως βλεπω δε θα γλιτωσω τον γυναικολογο ειμαι σιγουρη!!!!!:mad::mad::mad:

Οσο για τα νευρα εξακολουθω να ειμαι πυραυλος!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αστα Χαπακι μου τα ιδια και εγω γιατι δυστυχως πρεπει να κανω και τεστακι πριν απο καθυστερηση οποτε το πακετο ειναι διπλο!!!!σημερα εκανα και μου βγηκε αρνητικο και μου γυρισε το ματι!!!!:mad::mad:

Οκ παμε ξανα το καλο ειναι οτι την ωρα της πραξης και γενικα ειμαι μια χαρα και δεν το σκεφτομαι και λεω ελα οποτε θες!!οταν ομως πλησιαζουν οι μερες και μου σκαει ο αντρας μου με τα τεστακια μου τοτε με πιανουν ολα!!!:mad::x:x

Ας μη το συζητησουμε το θεμα περιοδου ολα μια χαρα μετα τη γεννα στις 28 μερες κιουρια η ατιμη τον περασμενο μηνα μου εκανε κολπα το ιδιο φοβαμαι οτι θα μου κανει και τωρα!!οπως βλεπω δε θα γλιτωσω τον γυναικολογο ειμαι σιγουρη!!!!!:mad::mad::mad:

Οσο για τα νευρα εξακολουθω να ειμαι πυραυλος!!!!

ρεεεεε κανονίστε να πάρω έναν κόπανο και να σας πάρω στο κατόπι...... εεεε όχι και την δεύτερη φορά άγχος ρε κορίτσια.. για ηρεμήστε για ηρεμήστε τώρα που έχετε και την πείρα στην πλάτη κάνετε τέτοια???? τί θα λένε τα κορίτσια που δεν έχουν ακομη παιδάκι?????? για κοιτάχτε να βάλετε μυαλό γιατί αλοίμονό σας.. ακούτε ρε???????? αααααα! :cool:

Μαρή γιατί τα νεύρα σου είναι πύραυλος? καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται γι αυτό για λέγε.. τί συμβαίνει?

U6Vip2.png

ρεεεεε κανονίστε να πάρω έναν κόπανο και να σας πάρω στο κατόπι...... εεεε όχι και την δεύτερη φορά άγχος ρε κορίτσια.. για ηρεμήστε για ηρεμήστε τώρα που έχετε και την πείρα στην πλάτη κάνετε τέτοια???? τί θα λένε τα κορίτσια που δεν έχουν ακομη παιδάκι?????? για κοιτάχτε να βάλετε μυαλό γιατί αλοίμονό σας.. ακούτε ρε???????? αααααα! :cool:

Μαρή γιατί τα νεύρα σου είναι πύραυλος? καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται γι αυτό για λέγε.. τί συμβαίνει?

Συμφωνώ με Εlpida....ηρεμήστε, χαλαρώστε κι όλα θα γίνουν...(καλά, φτάσαμε στο σημείο να εμψυχώνω εγώ, εσάς?....πως γυρνάει το πράγμα, ε?....τώρα που πάτε εσείς για το δεύτερο, θα σας συμβουλεύουμε εμείς οι πρωτάρες...:tongue::tongue:...φτου κι απ'την αρχή, δηλαδή...:rolleyes:)

Γλωσσου είμαι κι εγώ εδώ, εντάξει???.....Και ρώτησα πιο πάνω τι κάνεις?...με γράφεις μαρή σουρτούκω?:tongue::D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...