Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σε οσες θηλασαν εχω μια ερωτηση:εχω σταματησω να θηλαζω απο το Γεναρη,ειχα παρει και το χαπι για 2 μερες,και εδω και καιρο ειχε σταματησει να βγαζει ...2 μερες τωρα ομως το πιεζω και βγαζει παλι σταγονες γαλα....1ον λετε να τρεχει κατι???

2ο εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο???

και εγω δεν ξερω γιατι και εγω μονη μου το εκοψα!!!ενημερωσε τον γιατρο σου παντως....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μαλλον ηταν λογω περιοδου...

απο προχθες δεν ξαναβγαλε.....λετε να παρω το γυναικολογο?

κι εγω μονη μου το εκοψα αλλα ενοιωθα τσιμπιματα μετα απο λιγο καιρο και το ειπα στον ντοκ και μου ειπε να παρω το χαπι για 2 μερες....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλά είμαστε κι εμείς.. Δευτέρα αύριο και έχω σήμερα μεγάλη παρασκευή χαχαχαχα

περνάει το ΣΚ και δεν παίρνω χαμπάρι... τελευταία εβδομάδα αυτή πριν τις διακοπές και μετράω μέρες

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

καλά είμαστε κι εμείς.. Δευτέρα αύριο και έχω σήμερα μεγάλη παρασκευή χαχαχαχα

περνάει το ΣΚ και δεν παίρνω χαμπάρι... τελευταία εβδομάδα αυτή πριν τις διακοπές και μετράω μέρες

τυχερηηηηη!!!!πας διακοπες ε?θελω και εγω...κλαψ!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...