Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κανονικα ετσι γινεται τωρα εσυ τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα....

αν μενετε μακρυα εχεις δικαιολογια ...

θα το ρίξω στον άλλο νονό το μπαλάκι... εγώ έτρεξα πριν εσύ τρέξε μετά :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αλλα εσυ εχεις σπιτι στο Κορωπι ετσι δεν ειναι????και εδωσες μια διεθυνση κοντα στην ενορια!!!εγω δεν εδωσα ψευτικη διευθυνση γιατι δεν μπορουσα να το κανω και μου ειπανε απλα να μου το υπογραψουν και να τους το παω!!

Και εγω ετσι ξερω δεν τα κοινωνουν την ιδια μερα αφου η λειτουργια εχει τελειωσει πριν αρχισουν τα μυστηρια!!

δεν μου ζητησε διευθυνση ο παπας!!!και πανω στο πιστοποιητικο γεννησης ηταν η διευθυνση της ηλιουπολης και λογικα αυτη εβαλε αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανω και ετσι δεν το εκανα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλά.. θα ξεχάσω που πήγα να πάρω το χαρτί αλλαγής .. ξέρετε τί μου είπε ο παππάς? "επειδή στερείτε από την ενορία σας το μυστήριο.. 30 ευρώ" τσ τσ τσ

άστο δεν είναι ν ανοίγουμε τέτοια θέματα τέτοια ώρα

Αυτο μουτο εκανε στο γαμο!!!μονο που δεν τον εβρισα γιατι γυρισε με υφος και μου λεει αφου αποφασισες να πας αλλου δικο σου προβλημα 30 ευρω για να παρεις το χαρτι!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ναι αλλα εσυ εχεις σπιτι στο Κορωπι ετσι δεν ειναι????και εδωσες μια διεθυνση κοντα στην ενορια!!!εγω δεν εδωσα ψευτικη διευθυνση γιατι δεν μπορουσα να το κανω και μου ειπανε απλα να μου το υπογραψουν και να τους το παω!!

Και εγω ετσι ξερω δεν τα κοινωνουν την ιδια μερα αφου η λειτουργια εχει τελειωσει πριν αρχισουν τα μυστηρια!!

εμενα παντως τον κοινωνησε την ημερα της βαπτισης!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν μου ζητησε διευθυνση ο παπας!!!και πανω στο πιστοποιητικο γεννησης ηταν η διευθυνση της ηλιουπολης και λογικα αυτη εβαλε αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανω και ετσι δεν το εκανα...

εμενα μου το ζητησαν ευτυχως που ητανε καλος ο παππας γιατι ητανε και νεοτερος φυσικα!!!οποτε ολα καλα και με αυτο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κι εγώ λέω να την κάνω σιγά σιγά μπας και χαλαρώσω λίγο και κοιμηθώ...

σας το πα δεν σας το πα... εχω και προβλήματα αυπνίας τελευταία... κοιμάμαι κατά τις 11 ξυπνάω κατά τις 2 και μέχρι το πρωί βρυκολακιάζω...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σας το πα δεν σας το πα... εχω και προβλήματα αυπνίας τελευταία... κοιμάμαι κατά τις 11 ξυπνάω κατά τις 2 και μέχρι το πρωί βρυκολακιάζω...

Γιατι τι επαθες καλε???

Εγω παλι ειμαι πτωμα καθε μερα!!!

Κλαηνυχτα Γλωσσου μου!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ το γηρας ουκ ερχεται μονο!!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...