Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Βρε georgaki μου να το τολμήσω?Εχω ενδοιασμούς απ τη μια,τρελλή επιθυμία απ την άλλη...:tongue:αλήθεια εσύ πήρες τα vibramycin?μια κοπέλα έγραψε ότι είχε φαγούρα!Α,,,θέλω κι εγώ να πάω Ιωάννινα!:D

Εχω παρει εγω Γκρετακι πολλες φορες και δεν ειχα φαγουρα!!!

το μονο κακο ητανε στη γευση μου τη χαλασε!!!!!!

ελπιζω να το λιωνεις και να το πινεις!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα στα κοριτσακια που δεν ειδα το πρωι!!!!

τι κανετε???βουρ για ντοην ντοην το συζητατε κιολας??????

με τη συζητηση νινι δεν ερχεται Γκρετακι!!!!!:D

:lol::lol:ναι αλλά ο Γκρετίνος δεν είναι εδώ...:rolleyes:Τι κάνεις Αθηνούλα μου?Ανυπομονείς?:P

Συμφωνώ!!!!

Δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθώ αλλά πετάγομαι που και που!!!

Με συγχωρείτε έτσι???

Αυτό με την vibramicin μου το είπαν και εμένα μετά την Σαλπιγγογραφία, δηλαδή όχι σεξ, ξέρω και γω???? τι να πω???

Εμένα που δεν μου παν τίποτα?:rolleyes:Καλά κάνεις και πετάγεσαι!:tongue:Τι κάνεις?:D

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Καλημέρα Ναντιμοράκι μου!:DΤι κάνεις?Οι ευχές σου πιάσανε....η σαλπιγγογραφία πήγε καλά!

Γκρετάκι δεν πόνεσες καθόλου???

Εγώ παρότι δεν υπήρχε πρόβλημα πόνεσα με το σωλινάκι που έβαλε, όχι με το υγρό....

Που την έκανες?

lRZRp3.png

Συμφωνώ!!!!

Δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθώ αλλά πετάγομαι που και που!!!

Με συγχωρείτε έτσι???

Αυτό με την vibramicin μου το είπαν και εμένα μετά την Σαλπιγγογραφία, δηλαδή όχι σεξ, ξέρω και γω???? τι να πω???

Διδυμομαμα τι κανετε????

πως ειναι ο μικρουλης σου?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εχω παρει εγω Γκρετακι πολλες φορες και δεν ειχα φαγουρα!!!

το μονο κακο ητανε στη γευση μου τη χαλασε!!!!!!

ελπιζω να το λιωνεις και να το πινεις!!!!

ναι έτσι μου πε ο φαρμακοποιός και έτσι κάνω.;)΄Για 2 μέρες θα τα πάρω...

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol:ναι αλλά ο Γκρετίνος δεν είναι εδώ...:rolleyes:Τι κάνεις Αθηνούλα μου?Ανυπομονείς?:P

Εμένα που δεν μου παν τίποτα?:rolleyes:Καλά κάνεις και πετάγεσαι!:tongue:Τι κάνεις?:D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν το ητσερα κολιτσακι μου θυγνωμη!!!!

να τον περιμενεις και μετα ντουουουουουουουου!!!!

Ενταξει μια αγωνια την εχω αλλα μαλλον οταν θα κοντευω θα με πιασει τρελλα!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γκρετάκι δεν πόνεσες καθόλου???

Εγώ παρότι δεν υπήρχε πρόβλημα πόνεσα με το σωλινάκι που έβαλε, όχι με το υγρό....

Που την έκανες?

Να σου πω...δεν είναι ότι πόνεσα αλλά αισθάνθηκα μια ενόχληση αφόρητη σαν να θέλα να πάω επειγόντως για πιπι...και στην θέση που ταν ο γιατρός δεν τον έβλεπα καλά....όλο κρατήσου μου λεγε ο δόλιος αχαχχχ:lol:.Θεσσαλονίκη στον Δημόκριτο την έκανα.

Καλημέρα Ναντιμοράκι μου!:DΤι κάνεις?Οι ευχές σου πιάσανε....η σαλπιγγογραφία πήγε καλά!

Το διάβασα μωρό μου, και χάρηκα πολύ!!!

Η τρισκατάρατη δεν έρχεται, θα μου σπάσει τα νεύρα?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διδυμομαμα τι κανετε????

πως ειναι ο μικρουλης σου?????

Καλύτερα!!! Του έκοψα το αερολίν χθες και ηρέμησε λίγο η ψυχή μου. Τουλάχιστον κοιμήθηκε και ηρεμήσαμε και εμείς!

Εσύ πως είσαι?

lRZRp3.png

ναι έτσι μου πε ο φαρμακοποιός και έτσι κάνω.;)΄Για 2 μέρες θα τα πάρω...

εεεεε ενταξει ουτε που θα το καταλαβεις!!!!

Σου ευχομαι το 2010 να ειναι το τυχερο σου!!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ναντιμοράκι μου γλυκια μου φατσουλα ..γεια σου...

Αθηνουλα μου...τι κάνεις?

Γεωργίτσα μου δεν ξέρω αν παιζει ρολο αυτη η αντιβίωση...εγω δεν θυμάμαι ποια πηρα..εμενα δεν μου ειπαν οχι στο σεχ...Γκρετακι μου εσενα τι σου ειπε ο γιατρος?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν το ητσερα κολιτσακι μου θυγνωμη!!!!

να τον περιμενεις και μετα ντουουουουουουουου!!!!

Ενταξει μια αγωνια την εχω αλλα μαλλον οταν θα κοντευω θα με πιασει τρελλα!!!!:lol::lol:

Δεν πειράζει αγάπη μου!Το θέμα συγχρονισμού είναι μεγάλο πρόβλημα δυστυχώς...:-(όλο δουλειά δουλειά...άμαν πια!

Ε,ρε γλέντια που θα κάνουμε τότε!:DΗ Μάχη δίνει την μάχη της ε?Διάβασα...τις ευχές μου να της δώσετε!

Το διάβασα μωρό μου, και χάρηκα πολύ!!!

Η τρισκατάρατη δεν έρχεται, θα μου σπάσει τα νεύρα?

ώπα....ψήνεσαι για ένα τεστάκι?:cool:

εεεεε ενταξει ουτε που θα το καταλαβεις!!!!

Σου ευχομαι το 2010 να ειναι το τυχερο σου!!!!:D:D:D

Σ ευχαριστώ αγαπάκι!Μακάριιιιιιιιιι:-P

Ναντιμοράκι μου γλυκια μου φατσουλα ..γεια σου...

Αθηνουλα μου...τι κάνεις?

Γεωργίτσα μου δεν ξέρω αν παιζει ρολο αυτη η αντιβίωση...εγω δεν θυμάμαι ποια πηρα..εμενα δεν μου ειπαν οχι στο σεχ...Γκρετακι μου εσενα τι σου ειπε ο γιατρος?

Τίποτα απολύτως....:!:Γι αυτό θα κάνω πως δεν υπάρχει πρόβλημα μουχαχχχαααα:lol::lol:

Καλύτερα!!! Του έκοψα το αερολίν χθες και ηρέμησε λίγο η ψυχή μου. Τουλάχιστον κοιμήθηκε και ηρεμήσαμε και εμείς!

Εσύ πως είσαι?

Μπραβο το πουλακι μου!!!

Καλα ειμαι κοριτσακι ακινησια και κλεισμενη στο σπιτι!!!

Ελπιζω τη δευτερα που θα παμε για υπερηχο να με αφησει να παω εστω μια βολτα με το αυτοκινητο!!!!

Να σου πω...δεν είναι ότι πόνεσα αλλά αισθάνθηκα μια ενόχληση αφόρητη σαν να θέλα να πάω επειγόντως για πιπι...και στην θέση που ταν ο γιατρός δεν τον έβλεπα καλά....όλο κρατήσου μου λεγε ο δόλιος αχαχχχ:lol:.Θεσσαλονίκη στον Δημόκριτο την έκανα.

Αχχχχχχχχχχχχ και εγω μια απο τα ιδια ετσι μου ελεγε ο καημενος και τον εβλεπα κα μου εκανε και νοηματα!!!

εμενα με πονεσε το φαρμακο ευτυχως το σωληνακι μου το εβαλε ο ιδιος και ετσι δεν πονεσα!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...