Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχολίαστο

όχι ρε.. το σκηνικό γύρω από την κολυμπήθρα θα είναι αυτό. ααα να σας πώ το καλό? η κολυμπήθρα δεν θα έιναι στολισμένη... δεν μας το επέτρεψε ο παππάς... α καλό ε?

δεν είναι τίποτα χαπάκι μου εγώ κάνω πολύ χειρότερα :mrgreen:

έλα ρε!!!!!!! καροτσι γεμάτο με διακοσμητικά δηλαδή? ξεφτίλα έτσι? δεν πρασίνισε?

Οχι γλωσσου μου καθολου σου λεω εκανε τον κινεζο και εφυγε!!

ναι δεν αφηνουν σε πολλες εκκλησιες και εγω ρωτησα πρωτα γιατι μου ειπανε σκηνικο στην ιδια εκκλησια σε 2 διαφορετικες βαφτισεις τη μια εβδομαδα τους αφησαν την επομενη ειπανε οχι!!καλο εεεε????

Βασικα δεν ειναι δικη τους αποφαση αλλα του Μητροπολιτη καθε περιοχης!!!αστα να πανε εμεις ευτυχως μας αλλαξανε ενορια και πηγα στην αλλη εκκλησια για να παρω χαρτι αλλαγης ενοριας και ο παππουλης ητανε τοσο ευγενικος που δεν ζητησε τιποτα στην αλλη ενορια εχουνε ταριφα 40ευρω για να σου δωσουν το χαρτι που θες!!και οπως φανταζεσαι πηγαινα με πολλα νευρα!!:mad::mad: ασε που εκανε το λαθος να μου η νεοκορος δεν νομιζω να σου το υπγραψει το χαρτι και εγινα κοκκινη εννοειτε και της λεω και εγω με υφος γιατι????η δουλεια του ειναι και εχει υποχρεωση να μου το υπογραψη!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ??????????????

μας δουλευεις?????στο δικο σου παιδι δεν ερχοταν η νονα μαζι σας????

ναι η νονα το κανει αυτο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι δεν αφηνουν σε πολλες εκκλησιες και εγω ρωτησα πρωτα γιατι μου ειπανε σκηνικο στην ιδια εκκλησια σε 2 διαφορετικες βαφτισεις τη μια εβδομαδα τους αφησαν την επομενη ειπανε οχι!!καλο εεεε????

Βασικα δεν ειναι δικη τους αποφαση αλλα του Μητροπολιτη καθε περιοχης!!!αστα να πανε εμεις ευτυχως μας αλλαξανε ενορια και πηγα στην αλλη εκκλησια για να παρω χαρτι αλλαγης ενοριας και ο παππουλης ητανε τοσο ευγενικος που δεν ζητησε τιποτα στην αλλη ενορια εχουνε ταριφα 40ευρω για να σου δωσουν το χαρτι που θες!!και οπως φανταζεσαι πηγαινα με πολλα νευρα!!:mad::mad: ασε που εκανε το λαθος να μου η νεοκορος δεν νομιζω να σου το υπγραψει το χαρτι και εγινα κοκκινη εννοειτε και της λεω και εγω με υφος γιατι????η δουλεια του ειναι και εχει υποχρεωση να μου το υπογραψη!!!

και εγω επρεπε να το κανω αυτο να παρω δηλαδη χαρτι απο την ενορια μου γιατι βαπτιστηκε στο κορωπι αλλα δεν πηγα ποτε και δεν υπαρχει θεμα κανενα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ??????????????

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ναιαιαιαιαιαι!!ετσι γινεται συνηθως!!!

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!

ΚΑΑΑΑΑΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Οχιιιιι εγω το εκανα 3 κυριακες περικαλω!!και μου αρεσε πολυ!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλά.. θα ξεχάσω που πήγα να πάρω το χαρτί αλλαγής .. ξέρετε τί μου είπε ο παππάς? "επειδή στερείτε από την ενορία σας το μυστήριο.. 30 ευρώ" τσ τσ τσ

μας δουλευεις?????στο δικο σου παιδι δεν ερχοταν η νονα μαζι σας????

ναι η νονα το κανει αυτο!!!!

άστο δεν είναι ν ανοίγουμε τέτοια θέματα τέτοια ώρα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

και εγω επρεπε να το κανω αυτο να παρω δηλαδη χαρτι απο την ενορια μου γιατι βαπτιστηκε στο κορωπι αλλα δεν πηγα ποτε και δεν υπαρχει θεμα κανενα!!!

Ναι αλλα εσυ εχεις σπιτι στο Κορωπι ετσι δεν ειναι????και εδωσες μια διεθυνση κοντα στην ενορια!!!εγω δεν εδωσα ψευτικη διευθυνση γιατι δεν μπορουσα να το κανω και μου ειπανε απλα να μου το υπογραψουν και να τους το παω!!

κι εμεις κυριακη την καναμε ελενακι αλλα δεν τον κοινωνησε εκεινη τη μερα....

Και εγω ετσι ξερω δεν τα κοινωνουν την ιδια μερα αφου η λειτουργια εχει τελειωσει πριν αρχισουν τα μυστηρια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...