Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγωωωω?????αποκλειεται!!!!ειμαι μικρη και αθωα κορασιδα!!!

ασχολίαστο

οοοολα αυτα θα μπουν πανω στην κολυμπηθρα??????

ωραιο παντως ακουγεται....

όχι ρε.. το σκηνικό γύρω από την κολυμπήθρα θα είναι αυτό. ααα να σας πώ το καλό? η κολυμπήθρα δεν θα έιναι στολισμένη... δεν μας το επέτρεψε ο παππάς... α καλό ε?

λοιπον δεν παω καλα σας το ειπα...σκεφτομαι να πω κατι και μεχρι να διαβασω τι εχετε γραψει,ξεχασα και τι ηθελα να σας πω

δεν είναι τίποτα χαπάκι μου εγώ κάνω πολύ χειρότερα :mrgreen:

:D:D:D αααα ακουγονατιο πολυ ωραια!!με το καλο Γλωσσου μου!!!οχι εγω θα κανω μπαλονια εξω 100 ευρουλακια και 50 η κολυμπηθρα!!!στο τραπεζι θα εχω μπαλονια και θα δω τι αλλο θα κανω μονη μου γιατι η κοπελα μου ζητησε 17 ευρω το τραπεζι για πραγματα του Jumbo!!την ειδαμε ενα μεσημερι με ενα καροτσι γεματο πραγματα και εκανε τον κινεζο μολις μας ειδε!!

έλα ρε!!!!!!! καροτσι γεμάτο με διακοσμητικά δηλαδή? ξεφτίλα έτσι? δεν πρασίνισε?

U6Vip2.png

δεν εισαι η μονη πιστεψε με!!!

ναι ναι τωρα με επεισες αθωα περιστερα μου εσυ!!!

και εγω το ιδιο εκανα Χαπακι μου και τωρα που περπατησε παλι το ιδιο εκανα απο το φοβο μου να μην πεσει και χτυπησει στο τραπεζι!!

ναι ειμαι αθωα και ασπρη σαν περιστερι εγωωωωωωω.....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μηπως ειναι αναδρομος ο ερμης????

Λες???δεν αντεχω αλλο!!!

γιατι καλε?????

δεν ξερω!!!!δαγκωνω σας λεω!!!

εμενα παντως τα μπαλονια αθηνα μου δεν μου αρεσαν τελικα καθολου!!!!δεν φανηκαν πουθενα και ο αερας τα χαλουσε κιολας!!!

Εγω θα τα παω μετα στο μαγαζι οποτε θα φανουν περισσοτερο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ετσι κι αλλιως δεν θα πας το μωρο να το κοινωνησεις???

ποιό μωρό? την κόρη μου εννοείς?

Ασχετο βρε κοριτσια αλλα θα σας τοπω εγω τρελα νευρα δεν μπορω να μιλησω ηρεμα σε ανθρωπο μεσα στην επιθεση ειμαι!!:mad::mad::mad:βγαζω καπνους σας λεω ολα μου φταινε!!!

γιατί κοριτσάκι μου?

καμηλοπαρδακι χαρη στο ζηταω τουλαχιστον εμενα μην με λες και εσυ μαρη το σιχαινομαιιιιιιιι.....

καλά μαρή θα το κόψω :tongue:

U6Vip2.png

Λες???δεν αντεχω αλλο!!!

δεν ξερω!!!!δαγκωνω σας λεω!!!

Εγω θα τα παω μετα στο μαγαζι οποτε θα φανουν περισσοτερο!!!

και εγω τα πηγα αλλα και παλι δεν τα χαρηκαμε καθολου!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ποιό μωρό? την κόρη μου εννοείς?

γιατί κοριτσάκι μου?

καλά μαρή θα το κόψω :tongue:

ξανθιααααααα!!!!την βαπτιστηρα σου εννοει......

και κοφτω λεμε γιατι νευριαζωωωωωω ειναι το επιθετο του βλαμμενου αυτο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοριτσια σε λιγο την κανω εχω αφησει την σκουπα στη μεση....

ωωωωχου άσε μας τώρα με την σκουπαααα

ο καθε παπας εχει τα δικα του τελικα!!!

δηλαδη αυτος ο στολισμος θα ειναι μεσα στην εκκλησια?η και εξω?με μπερδευεις!!!

η βάφτιση θα γίνει έξω στο προαύλιο της εκκλησίας το οποίο έχει πέργολες.. εκεί γύρω από τις πέργολες θα στηθεί το σκηνικό....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ωωωωχου άσε μας τώρα με την σκουπαααα

η βάφτιση θα γίνει έξω στο προαύλιο της εκκλησίας το οποίο έχει πέργολες.. εκεί γύρω από τις πέργολες θα στηθεί το σκηνικό....

ααααα....τοτε θα ειναι πολυυυυυυ ωραια!!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ξανθιααααααα!!!!την βαπτιστηρα σου εννοει......

και κοφτω λεμε γιατι νευριαζωωωωωω ειναι το επιθετο του βλαμμενου αυτο!!!!

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ??????????????

U6Vip2.png

ελπιδακι οχι την κορη σου το βαπτηστηρι σου...η νονα(ος) συνηθως παει το μωρο 3 φορες να το κοινωνησει

εκτος αν η βαπτιση γινει κυριακη που στο κοινωναει και την ημερα της βαπτισης....αυτο εγινε στην δικη μας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...