Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα αθηνουλα ξερεις τι τον τρομαζει και δεν εχει φυγει μονος του,οτι καποιες φορες εχασε την ισορροπια του και τον επιασα αποτομα για να μην πεσει και αυτο τον τρομαξε...

76IGp3.png

αχ μαρή θα είναι πολύ ωραία.. θα έχει δέντρα θα έχει σκάλα με μπουκέτα φαναράκια κεράκια υφάσματα μαξιλάρια ... σαν παραμύθι θα είναι. χαλάλι δεν βαριέσαι! ούτως η άλλως τα έξοδα θα μοιραστούν με τον άλλο νονό.

οοοολα αυτα θα μπουν πανω στην κολυμπηθρα??????

ωραιο παντως ακουγεται....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

μα ειναι ερωτηση αυτη???πως την βαζει?????ντροπη σου και παλι!!!!

παάάάάάάάψε μαρή... δεν μπορώ να πω κουβέντα πια :tongue::tongue:

εδω μετα που ντυνουν το μωρο το δινουν στη νονα (αφου του περασει το σταυρο) και περνανε μια κορδελα που δενει τη νονα με το μωρο ....μετα την πας στη εκκλησια και τη λυνει ο παπας

μμμμ δεν τρελάθηκα κιόλας... με χαλάει λίγο το μετά εκκλησία να την λύσει ο παπάς.

που θα απει θα φυγει γρηγορ ανομιζω ο δικος μου αργησ να κανει μονος του βηματακαι!!!!

Θα του δωσω δεν κανω και τιποτε αλλο ολο τον φιλαω!!!το ιδιο και αυτος βεβαια!!!:D:D

είναι καλομαθημένος γι αυτό άργησε.. αφού έχει την μαμά να τον κουβαλάει κορόιδο είναι να πάει μόνος του? :D:D:D:D

U6Vip2.png

αχ μαρή θα είναι πολύ ωραία.. θα έχει δέντρα θα έχει σκάλα με μπουκέτα φαναράκια κεράκια υφάσματα μαξιλάρια ... σαν παραμύθι θα είναι. χαλάλι δεν βαριέσαι! ούτως η άλλως τα έξοδα θα μοιραστούν με τον άλλο νονό.

πολυ ωραια ειναι....

76IGp3.png

:D:D:D αααα ακουγονατιο πολυ ωραια!!με το καλο Γλωσσου μου!!!οχι εγω θα κανω μπαλονια εξω 100 ευρουλακια και 50 η κολυμπηθρα!!!στο τραπεζι θα εχω μπαλονια και θα δω τι αλλο θα κανω μονη μου γιατι η κοπελα μου ζητησε 17 ευρω το τραπεζι για πραγματα του Jumbo!!την ειδαμε ενα μεσημερι με ενα καροτσι γεματο πραγματα και εκανε τον κινεζο μολις μας ειδε!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ασχετο βρε κοριτσια αλλα θα σας τοπω εγω τρελα νευρα δεν μπορω να μιλησω ηρεμα σε ανθρωπο μεσα στην επιθεση ειμαι!!:mad::mad::mad:βγαζω καπνους σας λεω ολα μου φταινε!!!

γιατι καλε?????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λοιπον δεν παω καλα σας το ειπα...σκεφτομαι να πω κατι και μεχρι να διαβασω τι εχετε γραψει,ξεχασα και τι ηθελα να σας πω

δεν εισαι η μονη πιστεψε με!!!

εγωωωω?????αποκλειεται!!!!ειμαι μικρη και αθωα κορασιδα!!!

ναι ναι τωρα με επεισες αθωα περιστερα μου εσυ!!!

εμενα αθηνουλα ξερεις τι τον τρομαζει και δεν εχει φυγει μονος του,οτι καποιες φορες εχασε την ισορροπια του και τον επιασα αποτομα για να μην πεσει και αυτο τον τρομαξε...

και εγω το ιδιο εκανα Χαπακι μου και τωρα που περπατησε παλι το ιδιο εκανα απο το φοβο μου να μην πεσει και χτυπησει στο τραπεζι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...