Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι οχι τα χω βρει με την κουμπάρα. έχουμε κλείσει κιόλας... τί να σου πώ υπερπαραγωγή !!!! :D από περιέργεια ήθελα να μάθω πόσο το μαλλί.. εμάς μας πήγε 440 άνευ ΦΠΑ

440 ο στολισμος??????τι θα κανετε καλε??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γαμοπιλαφο..μιαμ...μιαμ..τελειο...

ναι το ξερω οτι ειναι νωρις απλα λεω τον αυγουστο με τις εκπτωσεις να παρω κατι πραγματακια εξτρα που θελω....

στην αθηνα η νονα βαζει κορδελα για να δεθει με το μωρο?

76IGp3.png

Δεν σας ειπα ο μικρος προχθες στο σπιτι της αδερφης μου αφησε τα χερια του και εφυγε σφαιρα μονος του!!:D:Dβεβαια δεν το κανει με θαρρος ακομη αλλα που θα παει μεχρι τη βαφτιση θα τρεχει!!!

αντε αφου ξεκινησε ειστε πολυ κοντα....θα περπατησει και μονος του...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γαμοπιλαφο????απο κρητη ειμαι και το ξερω πολυ καλα!!!!εχω φαει πολυυυυυυυ....χιχιχιχι

και κάτι άλλο έχεις φάει πολύ.. αλλά τες πα... ιιιιιιιι φτου μου δεν ντρέπομαι :tongue:

Εγω παντως δεν τρωω ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ!!!

ούτε εγώ :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ναι το ξερω οτι ειναι νωρις απλα λεω τον αυγουστο με τις εκπτωσεις να παρω κατι πραγματακια εξτρα που θελω....

οχι δεν βαζουν κορδελες εδω χαπακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Οχι Χαπακι μου τι ειναι αυτο????

και κάτι άλλο έχεις φάει πολύ.. αλλά τες πα... ιιιιιιιι φτου μου δεν ντρέπομαι :tongue:

ούτε εγώ :mrgreen:

:D:D:D:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δεν σας ειπα ο μικρος προχθες στο σπιτι της αδερφης μου αφησε τα χερια του και εφυγε σφαιρα μονος του!!:D:Dβεβαια δεν το κανει με θαρρος ακομη αλλα που θα παει μεχρι τη βαφτιση θα τρεχει!!!

μπραβο στο αντρακι σου....

εμενα ο δικος μου εκανε καμποσα βηματακια αλλα δεν ειναι ακομα ετοιμος να παει μονος του,φοβαται ακομα

76IGp3.png

αγάπη μου.. άντρα μου.. κουκλάκι μου.. ένα μάκια περικαλώ από μένα στο αφράτο μαγουλίνι του.. :D

δηλαδή πώς την βάζει την κορδέλα? για ρίχτο μπας ξεμυαλίσω καμμιά κουμπάρα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εδω μετα που ντυνουν το μωρο το δινουν στη νονα (αφου του περασει το σταυρο) και περνανε μια κορδελα που δενει τη νονα με το μωρο ....μετα την πας στη εκκλησια και τη λυνει ο παπας

76IGp3.png

μπραβο στο αντρακι σου....

εμενα ο δικος μου εκανε καμποσα βηματακια αλλα δεν ειναι ακομα ετοιμος να παει μονος του,φοβαται ακομα

που θα απει θα φυγει γρηγορ ανομιζω ο δικος μου αργησ να κανει μονος του βηματακαι!!!!

αγάπη μου.. άντρα μου.. κουκλάκι μου.. ένα μάκια περικαλώ από μένα στο αφράτο μαγουλίνι του.. :D

δηλαδή πώς την βάζει την κορδέλα? για ρίχτο μπας ξεμυαλίσω καμμιά κουμπάρα

Θα του δωσω δεν κανω και τιποτε αλλο ολο τον φιλαω!!!το ιδιο και αυτος βεβαια!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

440 ο στολισμος??????τι θα κανετε καλε??

αχ μαρή θα είναι πολύ ωραία.. θα έχει δέντρα θα έχει σκάλα με μπουκέτα φαναράκια κεράκια υφάσματα μαξιλάρια ... σαν παραμύθι θα είναι. χαλάλι δεν βαριέσαι! ούτως η άλλως τα έξοδα θα μοιραστούν με τον άλλο νονό.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...