Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

το παπούτσι ε? και να σκεφτείς οτι για μένα το παπούτσι είναι εύκολο και το φόρεμα μαρτύριο.

σχεδόν έτοιμη είμαι. τα παπούτσι της μικρής μου λείπουνε. θα πάμε με την μάνα της την άλλη εβδομάδα μάλλον να κοιτάξουμε. εγώ φόρεμα θα βάλω το γαμισιάτικο μου που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω οτι χώρεσα!!!! :D

η μικρή έχει μπει σε νέα φάση ξετσουτσουρώματος... αλλά είναι μια χαρά και έχει πλάκα. ποοοολλλλύ τρέξιμο :shock:

ρε συ Αθηνά θα σου χει η νονά στολισμό?

:shock::shock::shock::shock:ααααπαπαπα τι λεξεις ειναι αυτες?????νομιζα πως εχουμε ενα επιπεδο!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά αν το δεις θα ξετρελαθείς.. τα έφερε το σουπερ μαρκετ που ψωνίζω. τα έχουν 7,50 και έχουν γίνει ανάρπαστα. σε πράσινο με σχήμα βατραχάκι στην πλάτη, σε κίτρινο με σχήμα παπάκι? δεν θυμαμαι και καλά και σε μαύρο με έναν τεράστιο κίτρινο τουίτι.

ααααχ εγώ δεν ξέρω τί να περιμένω....

εισαι και σε προχωρημενη ηλικια οποτε λογικο!!!!

παντως εμενα δεν καθεται οποτε δεν εχω μπει στην διαδικασια να ψαξω!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το παπούτσι ε? και να σκεφτείς οτι για μένα το παπούτσι είναι εύκολο και το φόρεμα μαρτύριο.

σχεδόν έτοιμη είμαι. τα παπούτσι της μικρής μου λείπουνε. θα πάμε με την μάνα της την άλλη εβδομάδα μάλλον να κοιτάξουμε. εγώ φόρεμα θα βάλω το γαμισιάτικο μου που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω οτι χώρεσα!!!! :D

η μικρή έχει μπει σε νέα φάση ξετσουτσουρώματος... αλλά είναι μια χαρά και έχει πλάκα. ποοοολλλλύ τρέξιμο :shock:

ρε συ Αθηνά θα σου χει η νονά στολισμό?

Νομιζεις και για το φορεμα εψαχνα 3 εβδομαδες μη νομιζεις!!!!

Γαμισιατικο????δεν καταλαβα πειραζει???

Και εμεις τρεχουμε ολη μερα αλογο τον εχει κανι τον πατερα του εγω τον βαζω καιλιγο στο παρκο!!:rolleyes:

Λοιπον η νονα για την ωρα κανει τον κινεζο θα σου εξηγησω σε πμ!!!

Εγω οταν εγινα νονα δεν εκανα τον στολισμο γιατι δεν με αφηνε η κουμπαρα μου γενικα εχω ακουσει οτι ειναι της νονας αλλα αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σας!!

Οταν εννοεις στολισμο της κολυμπηθρας λες ετσι???εγω γι αυτο μιλαω μονο

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock:ααααπαπαπα τι λεξεις ειναι αυτες?????νομιζα πως εχουμε ενα επιπεδο!!!

σώπα καϋμένη.... εδώ άλλοι τρώνε γαμοπίλαφα.... :tongue::tongue:

αχ ελπιδακι κι εγω 5/11 θα γινω νουνα....αλλα δεν εχω κοιταξει τιποτα ακομα

έχεις χρόνο ακόμα.. κατά τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να κοιτάξεις. καλά καλά δεν έχουν βγει οι φθινοπωρινές εκθέσεις ρε συ.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σώπα καϋμένη.... εδώ άλλοι τρώνε γαμοπίλαφα.... :tongue::tongue:

έχεις χρόνο ακόμα.. κατά τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να κοιτάξεις. καλά καλά δεν έχουν βγει οι φθινοπωρινές εκθέσεις ρε συ.

Εγω παντως δεν τρωω ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Με το καλο Χαπακι μου ακομη ειναι νωρις οποτε γιατι αγχωνεσαι????

Οσο για σενα τρελο μωρο τρεχα να κρυφτεις τωρα που την ειπες γρια!!!

δεν νομιζω οτι αντεχει να με κυνηγησει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

με το καλο χαπακι μου....

ευχαριστω!!!

ελπιδακι ο στολισμος ειναι της νονας...δεν ειναι κατι ιδιαιτερο μονο γυρω απο την κολυμπηθρα βαζεις κατι....

εμας η νονα τα πηρε ολα μαζι πακετο λαδοπανα,λαμπαδα,στολισμο της κολυμπηθρας κτλ...κτλ...

76IGp3.png

Δεν σας ειπα ο μικρος προχθες στο σπιτι της αδερφης μου αφησε τα χερια του και εφυγε σφαιρα μονος του!!:D:Dβεβαια δεν το κανει με θαρρος ακομη αλλα που θα παει μεχρι τη βαφτιση θα τρεχει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Νομιζεις και για το φορεμα εψαχνα 3 εβδομαδες μη νομιζεις!!!!

Γαμισιατικο????δεν καταλαβα πειραζει???

Και εμεις τρεχουμε ολη μερα αλογο τον εχει κανι τον πατερα του εγω τον βαζω καιλιγο στο παρκο!!:rolleyes:

Λοιπον η νονα για την ωρα κανει τον κινεζο θα σου εξηγησω σε πμ!!!

Εγω οταν εγινα νονα δεν εκανα τον στολισμο γιατι δεν με αφηνε η κουμπαρα μου γενικα εχω ακουσει οτι ειναι της νονας αλλα αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σας!!

Οταν εννοεις στολισμο της κολυμπηθρας λες ετσι???εγω γι αυτο μιλαω μονο

όχι οχι τα χω βρει με την κουμπάρα. έχουμε κλείσει κιόλας... τί να σου πώ υπερπαραγωγή !!!! :D από περιέργεια ήθελα να μάθω πόσο το μαλλί.. εμάς μας πήγε 440 άνευ ΦΠΑ

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...