Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βρε καλως τες!!!!επεσε κινηση βλεπω!!!

Οχι μηνυμα επεσε!!:D:D

ήρθα... Αθηνούλα μου τί κάνεις? πώς πάνε η ετοιμασίες? βρήκαμε φόρεμα? για πες για πες

Μια χαρα τελειωσαμε μονο τα γλυκα μου μεινανε θα τα παραγγειλω 5 μερες πριν τη βαφτιση!!φορεμα βρηκα σχεδον 1 μηνα τωρα το παπουτσι με ταλαιπωρησε πηρα σημερα απλα για να παρω ευτυχως το φορεμα ειναι μακρι και το παπουτσι θα φαινεται ελαχιστα!!!Το πηγα σημερα να μου το κοντυνουν λιγακι!!

εσυ τι κανεις??ετοιμαστηκες για την βαφτιση??η κουκλα μας τι κανει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol: έχω κι εγώ αγωνία να δω την δικιά μου.. α δε σας είπα. της πήραμε και καρεκλάκι παραλίας και με θήκη για το ποτήρι μη χ....σω :rolleyes:

υπαρχει καρεκλακι παραλιας??????

καλα βεβαια εμενα εχει τον ακαθιστο αλλα λεμε τωρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εμεις δεν εχουμε παει ξανα εχει κρυο και αυτος θα ουρλιαζει παλι!!!!:confused:

Οσο για το μαγιο χαλαλι του ας μπει στη θαλασσα χωρις ουρλιαχτα και ας παρουμε αλλο μετα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα τελειωσαμε μονο τα γλυκα μου μεινανε θα τα παραγγειλω 5 μερες πριν τη βαφτιση!!φορεμα βρηκα σχεδον 1 μηνα τωρα το παπουτσι με ταλαιπωρησε πηρα σημερα απλα για να παρω ευτυχως το φορεμα ειναι μακρι και το παπουτσι θα φαινεται ελαχιστα!!!Το πηγα σημερα να μου το κοντυνουν λιγακι!!

εσυ τι κανεις??ετοιμαστηκες για την βαφτιση??η κουκλα μας τι κανει???

το παπούτσι ε? και να σκεφτείς οτι για μένα το παπούτσι είναι εύκολο και το φόρεμα μαρτύριο.

σχεδόν έτοιμη είμαι. τα παπούτσι της μικρής μου λείπουνε. θα πάμε με την μάνα της την άλλη εβδομάδα μάλλον να κοιτάξουμε. εγώ φόρεμα θα βάλω το γαμισιάτικο μου που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω οτι χώρεσα!!!! :D

η μικρή έχει μπει σε νέα φάση ξετσουτσουρώματος... αλλά είναι μια χαρά και έχει πλάκα. ποοοολλλλύ τρέξιμο :shock:

ρε συ Αθηνά θα σου χει η νονά στολισμό?

U6Vip2.png

Οσο για το μαγιο χαλαλι του ας μπει στη θαλασσα χωρις ουρλιαχτα και ας παρουμε αλλο μετα!!!

καλα εννοειται....εμενα ευτυχως του αρεσει παρα πολυ η θαλασσα!!!με κλαμματα φευγουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κουλουρα πηραμε εμεις ,την οποια εχουμε παρκαρει στο αποθηκακι...γιατι ποτε δεν προκειται να μπει

Εγω δεν πηρα τιποτα γιατι πιστευω οτι δεν θα μπει ποτε!!!:D

με το καλο αθηνα μου....αφου εισαι τελεια ολα θα τα εχεις κανει αψογα!!!!

ευχαρστω τρελο μωρο ελπιζω να ειναι ολα καλα θα δουμε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

θα μπει σιγα σιγα....βρε αθηνουλα σου ειπα το κολπο...σιγα σιγα θα πιασει...ααα ξεχασα να σου πω να σας βλεπει να μπαινεται μεσα και αφησε τον εκεινο εξω ....θα ζηλεψει και θελει κι εκεινος καποια στιγμη να μπει

76IGp3.png

υπαρχει καρεκλακι παραλιας??????

καλα βεβαια εμενα εχει τον ακαθιστο αλλα λεμε τωρα...

καλά αν το δεις θα ξετρελαθείς.. τα έφερε το σουπερ μαρκετ που ψωνίζω. τα έχουν 7,50 και έχουν γίνει ανάρπαστα. σε πράσινο με σχήμα βατραχάκι στην πλάτη, σε κίτρινο με σχήμα παπάκι? δεν θυμαμαι και καλά και σε μαύρο με έναν τεράστιο κίτρινο τουίτι.

ααααχ εγώ δεν ξέρω τί να περιμένω....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...