Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμας ο δικος μας παιδιατρος θα μου πει να του δωσω νεστλακ ή νουλακ....

ελινα αν δει εσενα να τρως φρουτα δεν τρωει?

ερχετε κοντα ανοιγει το στομα και μολις καταλαβει οτι ειναι φρουτο το φτυνει.γενικα εχει τωρα κανα μηνα που αμα δεν θελει κατι το φτυνει:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσπρια μας ειπε μετα το 15ο μηνα...

αλλα απο σεπτεμβρη θα τον ξεκινησω...τωρα κιολας δεν τα μαγειρευω με τη ζεστη

οσο για το γαλα μην τα ανακατεψεις απλα ξεκινα πρωτα με το πρωινο και βαλτεις φρεσκο και μετα το βραδυ δωστεις σκονη καντο μερικες μερες ετσι και μετα δωστεις και το βραδυ φρεσκο...εγω καπως ετσι θα το κανω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα τρελο μωρο.....

ελινακι θα την κανω κι εγω παω να τελειωσω τα ρουχα και μετα να κανω ντουζακι ...

καλο βραδυ και να μου φιλησετε τα ζουζουνια σας

τσαοοοοοοοο!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...