Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σε οποιοδηποτε συνδυασμο?με μπισκοτα το δοκιμασες?
και με βανιλια και με μελι και με κορν φλεικς.μονο καρπουζι δεν της εχω δοσει μπας και της αρεσει αλλα δεν μπορω να το κουβαλησω με το καροτσι ρε γμτ και δεν εχω παρει ακομα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις τρελλαινομαστε στα φρουτα και ειδικα στα κερασια...

ναι χαπακι δεν εχουν οι χυμοι ζαχαρη εκτος απο τους παιδικους...

γενικα εμενα τα τρωει οοοολα εκτος απο ρυζι που θελει πολυ κοροιδεμα για να το φαει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και με βανιλια και με μελι και με κορν φλεικς.μονο καρπουζι δεν της εχω δοσει μπας και της αρεσει αλλα δεν μπορω να το κουβαλησω με το καροτσι ρε γμτ και δεν εχω παρει ακομα.

δινε της εσυ και ας το φτυνει!!!παιρνει τουλαχιστον την γευση!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εμενα δεν τρωει φρουτα και ψαρι.για να την ξεγελασω να φαει ψαρι φτιαχνω χωριατικη και κανω παπαρα με ψωμι.εκει κρυβω λιγο λιγο το ψαρακι!!!!!με τα φρουτα παλι δεν ξεγελιεται με τιποτα.νομιζα πως το καλοκαιρι που τα φρουτα ειναι περισσοτερα και νοστιμοτερα κατι θα της αρεσε αλλα τζιφος.

λοιπον κοριτσια καλη η παρεα σας αλλα νυσταξα!!!!μην χαθειτε ομως εεε?????εχετε εμενα να βριζεται και να συμβουλευεται αφου ειμαι μικρη...

καλη σας νυχταααααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εμενα ρωτα που θελεις να ξερω?
ειπα μηπως εχεις αποψη!!!!!!παντως σκεφτομαι μολις μου μεινουν 2 κουτια να αρχισω να τα ανακατεβω για να της ερθει πιο ευκολο.δεν την ξαναπαταω.απο το θηλασμο την πηγα αμεσως στο ξενο και εκανε να φαει τρεις μερες.

κι εμενα σχετικα τα τρωει ολα,μονο με τον αρακα δεν τα παει πολυ καλα,αλλα παλι θα φαει...βεβαια δεν του εχω δωσει ακομα οσπρια να δω
γιατι δεν εχεις δοσει οσπρια?εγω εδωσα 11 μηνων φακες και τωρα ολα.και τα τρωει σαν τρελη.

λοιπον κοριτσια καλη η παρεα σας αλλα νυσταξα!!!!μην χαθειτε ομως εεε?????εχετε εμενα να βριζεται και να συμβουλευεται αφου ειμαι μικρη...

καλη σας νυχταααααααααααααα

καληνυχτα μικρη γλυκουλα!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...