Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Βρε georgaki μου να το τολμήσω?Εχω ενδοιασμούς απ τη μια,τρελλή επιθυμία απ την άλλη...:tongue:αλήθεια εσύ πήρες τα vibramycin?μια κοπέλα έγραψε ότι είχε φαγούρα!Α,,,θέλω κι εγώ να πάω Ιωάννινα!:D

Γιατι να μην το τολμήσεις??...Ποτε την έκανες? ασε να περ'ασουν τρεις τεσσερις μέρες και βάλε εμπρος...Βασικα για όσο θα πέρνεις την αντιβίωση...

Πήρα και εγω αντιβίωση αλλα δεν θυμαμαι πια..μολις την τελειωσα εβαλα εμπρος...Φαγουρα εγω δεν ειχα...αυτο ειναι ασχετο ..μπορει να εχει μηκητες

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πτουυυυ!έχασα τα ζώδια!Μα πώς γίνετε?όταν θα πω να μην τα χάσω όλο ξεχνιέμαι και δεν....να μην ξέρω πώς θα ναι η σχέση μου φέτος?αχχαα!!!

αμαν ρε γκρεταααα!!! πως θα ενημερωσεις και μας τωρα?? ε??? αν και απ οτι πηρε το αυτι μου καποια αλλη στιγμη για μενα λεει το 2010 επιφυλασσει ωραιες στιγμες και επιτελους θα φυγει απο πανω μου ο κρονος που με ταλαιπωρησε το 2009...σωωωπαααα!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Γιατι να μην το τολμήσεις??...Ποτε την έκανες? ασε να περ'ασουν τρεις τεσσερις μέρες και βάλε εμπρος...Βασικα για όσο θα πέρνεις την αντιβίωση...

Πήρα και εγω αντιβίωση αλλα δεν θυμαμαι πια..μολις την τελειωσα εβαλα εμπρος...Φαγουρα εγω δεν ειχα...αυτο ειναι ασχετο ..μπορει να εχει μηκητες

Δευτέρα την έκανα αλλά είναι και η ακτινοβολία τη μέση.Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δεν μπορούσα να μείνω έγκυος λόγω αυξημένης προλακτίνης,τώρα που μάλλον έπεσε κι αυτή έχω πάθει ταράκουλο!:mrgreen:πολλές συγκινήσεις μαζί μου πεσαν....

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

αμαν ρε γκρεταααα!!! πως θα ενημερωσεις και μας τωρα?? ε??? αν και απ οτι πηρε το αυτι μου καποια αλλη στιγμη για μενα λεει το 2010 επιφυλασσει ωραιες στιγμες και επιτελους θα φυγει απο πανω μου ο κρονος που με ταλαιπωρησε το 2009...σωωωπαααα!!:lol:

:lol::lol:Μέσες άκρες είπε πως όλα τα κορίτσια του πάρεντς που βασανίζονται τόσο καιρό θα μείνουν έγκυες!ΤΕΛΟΣ!Κρόνος ξεκρόνος θα γίνουμε μάνες!:cool:

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Δευτέρα την έκανα αλλά είναι και η ακτινοβολία τη μέση.Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δεν μπορούσα να μείνω έγκυος λόγω αυξημένης προλακτίνης,τώρα που μάλλον έπεσε κι αυτή έχω πάθει ταράκουλο!:mrgreen:πολλές συγκινήσεις μαζί μου πεσαν....

Ποια ακτινοβολια βρε...η ακτινοβολία τη δεχεσαι εκεινη τη στιγμή ...δεν μενει στον οργανισμο σου....Οι γιατροι σου λεν να περιμενει 3 μέρες γιατι περνεις την αντιβίωση...σίγα βρε την ακτινοβολία που εκτειθεσαι και σιγα το χρόνο...Εγω θα σου έλεγα να αισθανεσαι καλα ξεκίνα απο Παρασκευή το ντοην ντοην...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ποια ακτινοβολια βρε...η ακτινοβολία τη δεχεσαι εκεινη τη στιγμή ...δεν μενει στον οργανισμο σου....Οι γιατροι σου λεν να περιμενει 3 μέρες γιατι περνεις την αντιβίωση...σίγα βρε την ακτινοβολία που εκτειθεσαι και σιγα το χρόνο...Εγω θα σου έλεγα να αισθανεσαι καλα ξεκίνα απο Παρασκευή το ντοην ντοην...

Εντάξει μ έπεισες!:PΜια που δεν ήθελα και τόοοοσο:tongue:.Βαστάτε Τούρκοι τ άλογα!!!Βέβαια η Παρασκευή λίγο μακριά μου πέφτει....να κλείσω γι αύριο?:cool:

Εντάξει μ έπεισες!:PΜια που δεν ήθελα και τόοοοσο:tongue:.Βαστάτε Τούρκοι τ άλογα!!!Βέβαια η Παρασκευή λίγο μακριά μου πέφτει....να κλείσω γι αύριο?:cool:

Αν τελειωσες την αντιβίωση σου δινω το οκ:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πωπωπω ...σε φοβηθηκε το ματι μου καλε!!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Αν τελειωσες την αντιβίωση σου δινω το οκ:tongue::tongue::tongue:

Χιονοθύελλες κι ανεμοστρόβιλοι προβλέπονται στην Θεσσαλονίκηηηηη!!!!Θα καεί το πελεκούδι αμάν αμάν!Και δελτίο καρού βρε σας έχω...τι άλλο θετε?:lol::lol:

πωπωπω ...σε φοβηθηκε το ματι μου καλε!!!:lol:

Είμαι στερημένη λέμε:lol:Από free to go sex έτσι?Μην παρεξηγηθούμε κιόλας!:tongue:

Διαφημίσεις

Πλάκωσε δουλειά γμτ!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια που δεν είδα το πρωί!!!!

Τι κάνετε?:D:D:D

Καλημέρα Ναντιμοράκι μου!:DΤι κάνεις?Οι ευχές σου πιάσανε....η σαλπιγγογραφία πήγε καλά!

:lol::lol:Μέσες άκρες είπε πως όλα τα κορίτσια του πάρεντς που βασανίζονται τόσο καιρό θα μείνουν έγκυες!ΤΕΛΟΣ!Κρόνος ξεκρόνος θα γίνουμε μάνες!:cool:

Συμφωνώ!!!!

Δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθώ αλλά πετάγομαι που και που!!!

Με συγχωρείτε έτσι???

Αυτό με την vibramicin μου το είπαν και εμένα μετά την Σαλπιγγογραφία, δηλαδή όχι σεξ, ξέρω και γω???? τι να πω???

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...