Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ελενη μου εγω σου ειπα τη γνωμη μου και τι θα εκανα....

πρεπει να του δωσει μερος απο τις ευθυνες αλλιως δεν λεγεται μπαμπας

το φοβαμαιιιιιιι αυτο σου λεω!!!!φοβαμαι να του τον δωσω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως τα μεχρι τωρα σωστα δεν τα λες.σκεψου τι πιστευεις οτι ειναι καλο για το παιδι σου και καντο.να εισαι σταθερη σε οτι αποφασησεις και να μην τον αφησεις να σε επιρεαζει.

δεν ξερω βρε ελινα!!!μονο μαζι του δεν τον αφηνω ισως κανουμε κανενα ιδιωτικο συμφωνητικο για καποιες ημερες που θα πρεπει να τις τηρει οπωσδηποτε!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λοιπον ας ξεκινησω τις ερωτησεις τωρα...

ποτε αφηνω το παιδι να τρωει μονο του???,ηδη μου ζηταει και του δινω κομματακια και τρωει με τα χερια την ωρα που τον ταιζω

τι γαλα δινεται μετα το χρονο???

τι αλλο δινεται το απογευμα εκτος απο γιαουρτι???

πλενεται τα ρουχα του μαζι με τα δικα σας???(οχι οτι προκειται να το κανω αλλα ενημερωτικα)

λοιπον τα ρουχα τα πλενω χωρια.γαλα ακομα δινω σκονη γιατι μου εχουν μεινει αλλα 5 κουτια.μετα μου ειπε η παιδιατρος να δωσω φρεσκο δεν τη νοιαζει αν θα ειναι αυτα με κοντινη η μακρινη ημερ.ληξ.αλλα καλο θα ηταν να ξεκινησω με κατσικισιο.κι εγω της δινω στο χερι να τρωει οταν το φαει ειναι καταλληλο.το απογευμα της αρεσουν πολυ τα κον φλεικς.περνω διαφορα της τα βαζω σε ενα πιατακι και περναει περνει στο χερακι και συνεχιζει το παιχνιδι.επισης τρωει ψωμακι.γιαουρτι δεν δινω καθε μερα.νομιζω οτι και αυτα βαριουντε καθε μερα τα ιδια.λιγο τσουρεκακι κανενα κουλουρακι.παντως με τα κορν φλεικς εχει ερωτα.

Διαφημίσεις

πιπιλα εχουν τα παιδια σας και ποτε λετε να την κοψετε???

εγω τον εχω βαλει ηδη σε προγραμμα να την κοψουμε ,του τη δινω μονο οταν ειναι να κοιμηθει και στη πολυ γκρινια

76IGp3.png

εμεις τρωμε τοστακι το πρωι μετα το γαλα.ρε κοριτσια εμενα δεν τρωει καθολου φρουτα.κανενα φρουτα.τα φτυνει.ουτες αλεσμενα ουτε χυμο ουτε ολοκληρα.τιποτα.απο την αρχη δεν τα ηθελε αλλα τωρα τη φτυνει.μονο καμια φορα χυμο πορτοκαλι και αυτο απο κουτι οχι στυμενο.

πιπιλα εχουν τα παιδια σας και ποτε λετε να την κοψετε???

εγω τον εχω βαλει ηδη σε προγραμμα να την κοψουμε ,του τη δινω μονο οταν ειναι να κοιμηθει και στη πολυ γκρινια

εμενα δεν εφαγε ποτε πιπιλα.δεν την ηθελε.τρωει δαχτυλακι για να κοιμηθει.δεν νομιζω οτι κοβετε...δυστηχως

και εμενα μονο οταν κοιμαται την θελει καθολου ολη την ημερα....

ο γιατρος μου ειπε οτι αν δεν μιλαει ειναι δυσκολο να του την κοψω εκτος αν του δινω κατι αλλο για να κοιμαται και το ξεχασει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ωραια κι εγω αυτο σκεφτομαι να του δωσω....να του αφησω λιγο καιρο μετα που θα χρονιασει ή να το ξεκινησω αμεσως???
ασε να χρονισει.η αλλαγη γινετε σιγα σιγα φανταζομαι εεεε?πρεπει να ανακατεψω κι απο τα δυο γαλατα?

εμεις τρωμε τοστακι το πρωι μετα το γαλα.ρε κοριτσια εμενα δεν τρωει καθολου φρουτα.κανενα φρουτα.τα φτυνει.ουτες αλεσμενα ουτε χυμο ουτε ολοκληρα.τιποτα.απο την αρχη δεν τα ηθελε αλλα τωρα τη φτυνει.μονο καμια φορα χυμο πορτοκαλι και αυτο απο κουτι οχι στυμενο.

σε οποιοδηποτε συνδυασμο?με μπισκοτα το δοκιμασες?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμενα ευτυχως τα τρωει τα φρουτα...

χυμο πορτοκαλι ομως δεν θελει...ναι αλλα οι χυμοι απο τα κουτια εχουν ζαχαρη...εγω δεν του δινω τετοια

οχι δεν εχουν.τα νεκταρ και τα παιδικα εχουν τα ηβη αμιτα κλπκλπ δεν γραφουν τιποτα για ζαχαρη.

ασε να χρονισει.η αλλαγη γινετε σιγα σιγα φανταζομαι εεεε?πρεπει να ανακατεψω κι απο τα δυο γαλατα?

κανονικα ναι μετα τον 14 μηνα μπορεις να το αλλαξεις αλλα εμενα ας πουμε εκοψε μονος του την σκονη δεν την επινε καθολου ουτε γουλια και ετσι πηγαμε στο φρεσκο χωρις γκρινια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...