Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αφου θελει τοσο και ξερει να "χειριζεται" τοσο καλα αυτος το παιδι γιαι δεν το παιρνει ενα σκ....να το ζησει να δει πως ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι...να τον ταισει...να τον ντυσει... και να του ψωνισει οτι χρειαζεται....

το παιδι σου μεγαλωνει με λαθος στοιχεια του πατερα...δεν οφελει σε κατι να τον βλεπει αραια και που 1 ωρα ....εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου δεν ξερω ισως κανω και λαθος

λαθος καταλαβες!!!δεν ξερει να το χειριζεται οχι ξερει....

επισης οταν ερχεται να τον δει δεν ειναι για μια ωρα αλλα οοοοολη την ημερα γιατι ο ευθυμης δεν τον αφηνει να φυγει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα κατεβεις κρητη????ποτε??αυτο εγω γιατι δεν το ξερω?

εχουμε καιρο να τα πουμε...ναι θα κατεβω ολο τον αυγουστο αλλα μ αυτα τα γεγονοτα θα κατεβω μαλλον πιο νωρις δεν ξερω ομως ποτε ακομα!!!θα σ ενημερωσω!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελενη θα σου πω κατι ,αν αυτος συνεχισει να εχει τετοια συμπεριφορα και να μην δινει σημασια για το παιδι απομακρυνεται...ξερω οτι τον ζηταει ο μικρος ,ομως ειναι λαθος να μεγαλωσει με λαθος προτυπο...αυτο το ερχομαι-φευγω του κανει τον εσωτερικο του κοσμο χαλια...ειναι ασχημο για ενα τοσο μικρο παιδι να ζει μια τετοια κατασταση και ειναι λαθος να το δεχεσαι....μην παρεξηγησεις αλλα νομιζω οτι κανεις κακο στο παιδι σου και οχι καλο...

76IGp3.png

νομιζω οτι εχεις μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο που γινετε.πρεπει να μην εισαι τοσο ανεκτικη μαζι του.πρεπει να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους

Διαφημίσεις

λαθος καταλαβες!!!δεν ξερει να το χειριζεται οχι ξερει....

επισης οταν ερχεται να τον δει δεν ειναι για μια ωρα αλλα οοοοολη την ημερα γιατι ο ευθυμης δεν τον αφηνει να φυγει...

ναι αλλα ξερει να επικρινει το δικο σου χεισρισμο....αρα αφου εχει αποψη ...

76IGp3.png

σιγουρα εχω ευθυνη!!!!δεν γινεται διαφορετικα αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και ποιο οχι και τι να κανω!!!!
παντως τα μεχρι τωρα σωστα δεν τα λες.σκεψου τι πιστευεις οτι ειναι καλο για το παιδι σου και καντο.να εισαι σταθερη σε οτι αποφασησεις και να μην τον αφησεις να σε επιρεαζει.

εγω πρωτα θα ξεκαθαριζα τα πραγματα μαζι του ...θα του εδινα ευθυνες για το παιδι οπως και να αναλαβει να το εχει μονο εκεινος για καποιες μερες...ετσι θα καταλαβεις αν αγαπαει το παιδι σου....

76IGp3.png

ναι αλλα ξερει να επικρινει το δικο σου χεισρισμο....αρα αφου εχει αποψη ...

ναι σ αυτα εχει αποψη αλλα μεχρι εκει!!!δεν ξερει πως τον ντυνω πως τρωει και τι ποτε τον αλλαζουμε και οοοολα αυτα!!!

εδω ηθελε το παιδι παπουτσια γιατι εχω μονο τα καλα του και προθυμοποιηθηκε να του τα παρει αυτος και εφερε το νουμερο 20 ενω φοραει το 23!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

λοιπον ας ξεκινησω τις ερωτησεις τωρα...

ποτε αφηνω το παιδι να τρωει μονο του???,ηδη μου ζηταει και του δινω κομματακια και τρωει με τα χερια την ωρα που τον ταιζω

τι γαλα δινεται μετα το χρονο???

τι αλλο δινεται το απογευμα εκτος απο γιαουρτι???

πλενεται τα ρουχα του μαζι με τα δικα σας???(οχι οτι προκειται να το κανω αλλα ενημερωτικα)

76IGp3.png

εγω πρωτα θα ξεκαθαριζα τα πραγματα μαζι του ...θα του εδινα ευθυνες για το παιδι οπως και να αναλαβει να το εχει μονο εκεινος για καποιες μερες...ετσι θα καταλαβεις αν αγαπαει το παιδι σου....

το αναλαμβανει εξ αποστασεως γιατι θελει και την ησυχια του και μονο μαζι του δεν του τον αφηνω γιατι δεν ξερει τι να τον κανει και θα μεζηταει γιατι και τους γονεις του 4 φορες μονο τους εχει δει και δεν τους ξερει ουσιαστικα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το αναλαμβανει εξ αποστασεως γιατι θελει και την ησυχια του και μονο μαζι του δεν του τον αφηνω γιατι δεν ξερει τι να τον κανει και θα μεζηταει γιατι και τους γονεις του 4 φορες μονο τους εχει δει και δεν τους ξερει ουσιαστικα!!!

εννοειται κατι τετοιο δεν γινεται ετσι....γινεται σιγα σιγα

76IGp3.png

λοιπον ας ξεκινησω τις ερωτησεις τωρα...

ποτε αφηνω το παιδι να τρωει μονο του???,ηδη μου ζηταει και του δινω κομματακια και τρωει με τα χερια την ωρα που τον ταιζω

τι γαλα δινεται μετα το χρονο???

τι αλλο δινεται το απογευμα εκτος απο γιαουρτι???

πλενεται τα ρουχα του μαζι με τα δικα σας???(οχι οτι προκειται να το κανω αλλα ενημερωτικα)

εγω με το που χρονισε τρωει και μονος του αλλα και του δινω τωρα τρωει και με το πιρουνι μονος του λιγο...

γαλα εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα τον χρονο να δωσω φρεσκο παιδικο ομως δεν του αρεσε και του δινω φρεσκο κανονικο..

οσο για το απογευμα μπορεις να του δινεις τοστακι, μεσημεριανο φαγητο, κεικ η οτι αλλο θελεις...

τα ρουχα του εγω τα πλενω μονα τους ακομη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...