Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τι να κανω ρε συ ελινα???ο μικρος οοοοοοοοοολη μερα φωναζει μπαμπα!!!!

οτι βρει σε σχημα ορθογωνιο το βαζει στο αυτι του και μιλαει στο μπαμπα του οταν δε του μιλαει η ειναι εδω ειναι μ ενα χαμογελο μεχρι τ αυτια και δεν θελει να κοιμηθει μεχρι να τον χαρει....ο μικρος τον χρειαζεται...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λαθος εσυ ειναι γονεας του ευθυμη....αυτος απλως ειναι μια γλαστρα για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως ...δεν εχει καμια ευθυνη για το παιδι ,δεν το νοιαζει απλα ερχεται να το βλεπει οποτε του καπνισει και για να μην του τα πρηζεις(ετσι νομιζω)...

μπα δεν του τα πρηζω ιδιαιτερα γι αυτο ερχεται χαπακι μου...

δεν ξερω τι να κανω πραγματικα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι δεν περιμενα τις μελανιες!!!περιμενα να ενδιαφερθει περισσοτερο για το γιο του οχι για μενα!!!εμεις ημαστε φιλοι και γονεις του ευθυμη τελος!!!
δεν ειστε φιλοι ελενη.ποτε δεν εισασταν και ποτε δεν θα γινετε.ειστε δυο διαφορετικοι ανθρωποι που εχετε ενα παιδι το οποιο ομως εχεις εσυ.γιατι ειναι γονιος?επειδη το πσερμα του ηταν τη σωστη στιγμη στο σωστο μερος.γονιος θα ηταν αν κοιταζε το παιδι του και οχι με τις παπαρολογιες που λεει.αντι για τις οικογενειες του μελλοντος να του πεις να κοιταξει τον εαυτο του στο παρον.ανεπαγγελτος βολεμενος βουτυρομπεμπες που τον χαρτζηλικωνει η μανα του.ειναι αυτο παραδειγμα για το παιδι σου?

οχι ευτυχως!!!με το που τον εδειρα εβαλε τα κλαματα και εφυγε και πηγε στους γονεις μου....

επισης ο πατερας μου με εσωσε απ αυτον γιατι αλλιως δεν ξερω που θα βρισκομουν τωρα!!

αν το εκανε αυτο σε σενα αργοτερα θα το κανει και στο παιδι σου....

μηπως ειναι καιρος να βγαλεις αυτο τον ανθρωπο απο τις ζωη σας και αν οντως αγαπαει και θελει να βλεπει το παιδι του θα ειναι με τους δικου σου ορους και με σωστο τροπο οπως ενας πραγματικος πατερας

76IGp3.png

δεν ειστε φιλοι ελενη.ποτε δεν εισασταν και ποτε δεν θα γινετε.ειστε δυο διαφορετικοι ανθρωποι που εχετε ενα παιδι το οποιο ομως εχεις εσυ.γιατι ειναι γονιος?επειδη το πσερμα του ηταν τη σωστη στιγμη στο σωστο μερος.γονιος θα ηταν αν κοιταζε το παιδι του και οχι με τις παπαρολογιες που λεει.αντι για τις οικογενειες του μελλοντος να του πεις να κοιταξει τον εαυτο του στο παρον.ανεπαγγελτος βολεμενος βουτυρομπεμπες που τον χαρτζηλικωνει η μανα του.ειναι αυτο παραδειγμα για το παιδι σου?

αυτος πιστευει πως ναι!!!!

φυσικα και δεν ειναι παραδειγμα αλλα ο ευθυμης τον χρειαζεται ομως ακομα και δολοφονος να ειναι ειναι ο πατερας του...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

πρεπει να βαλεις ορια.και σε σενα και σε αυτον.το παιδι του να το βλεπει αλλα μεχρι εκει.σου πα μου πες κομενα.οχι πολλα πολλα γιατι σε καλο δεν θα σου βγουν.ξεκολα απο αυτον τον ανθρωπο.

αν το εκανε αυτο σε σενα αργοτερα θα το κανει και στο παιδι σου....

μηπως ειναι καιρος να βγαλεις αυτο τον ανθρωπο απο τις ζωη σας και αν οντως αγαπαει και θελει να βλεπει το παιδι του θα ειναι με τους δικου σου ορους και με σωστο τροπο οπως ενας πραγματικος πατερας

στη ζωη μας μπαινοβγαινει και την πληρωνει ο ευθυμης που απο προχθες δεν εχει χαμογελασει και ψαχνει διαρκως τον πατερα του!!!!

θελω να το παω δικαστικα αλλα μαλλον θα τα κανω χειροτερα και δεν θα τον ξαναδει ποτε πια!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

πρεπει να βαλεις ορια.και σε σενα και σε αυτον.το παιδι του να το βλεπει αλλα μεχρι εκει.σου πα μου πες κομενα.οχι πολλα πολλα γιατι σε καλο δεν θα σου βγουν.ξεκολα απο αυτον τον ανθρωπο.

δεν εχουμε πολλα πολλα ελινα αλλα μου χωνεται στο παιδι!!!!και οταν του την λεω με λεει κομπλεξικη και να ψαξω να βρω τι μου φταιει....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν εχουμε πολλα πολλα ελινα αλλα μου χωνεται στο παιδι!!!!και οταν του την λεω με λεει κομπλεξικη και να ψαξω να βρω τι μου φταιει....
εννοειτε πως θα σου ριξει ευθυνες.αυτο κανει σε ολη του τη ζωη.φορτωνει ευθυνες αλλου.ποτε δεν εχει αναλαβει τις δικες του.στο ξανα λεω το θεμα δεν ειναι τι λεει αυτος αλλα τι κανεις εσυ.πρεπει να εισαι σταθερη και να μη σε κανει ευαλωτη με οτι σου λεει αν σε χαλαν αυτα που ακους πολυ απλα μην τα ακους.

στη ζωη μας μπαινοβγαινει και την πληρωνει ο ευθυμης που απο προχθες δεν εχει χαμογελασει και ψαχνει διαρκως τον πατερα του!!!!

θελω να το παω δικαστικα αλλα μαλλον θα τα κανω χειροτερα και δεν θα τον ξαναδει ποτε πια!!!

και νομιζεις οτι αυτο που γινεται τωρα ειναι καλο γαι την ψυχολογια του μικρου ,αν νομιζεις κατι τετοιο εισαι γελασμενη...

εξαλλου τον ζηταει γιατι ερχεται και φευγει....ειναι φυσικο να τον θελει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εννοειτε πως θα σου ριξει ευθυνες.αυτο κανει σε ολη του τη ζωη.φορτωνει ευθυνες αλλου.ποτε δεν εχει αναλαβει τις δικες του.στο ξανα λεω το θεμα δεν ειναι τι λεει αυτος αλλα τι κανεις εσυ.πρεπει να εισαι σταθερη και να μη σε κανει ευαλωτη με οτι σου λεει αν σε χαλαν αυτα που ακους πολυ απλα μην τα ακους.

φυσικα και με επηρρεαζουν αλλα εχω βαρεθει τους τσακωμους και το ξερει...

εχουμε εντελως αλλη φιλοσοφια!!!!

και του ειπα εξαλλου οτι ηταν για να τον προστατευσω και εμενα δεν μ αρεσει να τον χτυπαω αλλα αν κινδινευει τι να κανω???να τον αφησω να το παθει?εγω θα τρεχω μετα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και νομιζεις οτι αυτο που γινεται τωρα ειναι καλο γαι την ψυχολογια του μικρου ,αν νομιζεις κατι τετοιο εισαι γελασμενη...

εξαλλου τον ζηταει γιατι ερχεται και φευγει....ειναι φυσικο να τον θελει

οχι δεν ειναι καλο σιγουρα!!!!αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο!!!ασε να περασει το καλοκαιρι, δεν θα με δει μεχρι το σεπτεμβρη, θα κατεβω μαλλον νωριτερα κρητη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αφου θελει τοσο και ξερει να "χειριζεται" τοσο καλα αυτος το παιδι γιαι δεν το παιρνει ενα σκ....να το ζησει να δει πως ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι...να τον ταισει...να τον ντυσει... και να του ψωνισει οτι χρειαζεται....

το παιδι σου μεγαλωνει με λαθος στοιχεια του πατερα...δεν οφελει σε κατι να τον βλεπει αραια και που 1 ωρα ....εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου δεν ξερω ισως κανω και λαθος

76IGp3.png

αφου θελει τοσο και ξερει να "χειριζεται" τοσο καλα αυτος το παιδι γιαι δεν το παιρνει ενα σκ....να το ζησει να δει πως ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι...να τον ταισει...να τον ντυσει... και να του ψωνισει οτι χρειαζεται....

το παιδι σου μεγαλωνει με λαθος στοιχεια του πατερα...δεν οφελει σε κατι να τον βλεπει αραια και που 1 ωρα ....εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου δεν ξερω ισως κανω και λαθος

εχεις δικιο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...