Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τρελο μωρο να σου πω κατι οι ανθρωποι εδω εχουν αλλοι νοοτροπια και εχουν μεγαλωσει αλλιως(μου εχεις πει οτι ειναι απο κρητη,αν δεν κανω λαθος)....μεγαλωνουν σε κλειστες κοινωνιες..εμεις εχουμε αλλες αντιληψεις αλλο τροπο σκεψεις που ποτε μα ποτε δεν θα ταιριαξει με αυτους...με λιγα λογια ειναι χωριατες οποτε ειναι σαν αν μιλας σε ντουβαρια....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το που το βλεπει γινεται εξαλλος!!!!τι κανεις????χτυπας το παιδι????βιαιοπραγεις εναντιον του????λεω δεν βλεπεις οτι δεν ακουει και θα χτυπησει???δεν καταλαβαινει απο οχι γιατι ειναι μικρος!!!απανταει του λεω αν τον αφησουμε θα κατεδαφισει το σπιτι πρεπει να μαθει μεχρι που πρεπει να κανει και τι...μου λεει δεν καταλαβαινει!!!του λεω πας καλα?μια χαρα καταλαβαινει απλα δεν θελει να με ακουσει...

τεσπα αυτος ο διαλογος κρατησε για λιγο ακομα και μετα εγινε το θεικο!!!

μου δινει δινω στο σωμα, ναι με χτυπησε!!!, και εχω δυο ωραιοτατες μελανιες!!!!και σηκωθηκε και εφυγε για θεσσαλονικη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βεβαια δεν το αφησα ετσι πηγα και τον κατηγγειλα και ειμαι ακομα πολυ αναστατωμενη και δεν ξερω πως να το χειριστω ως προς το παιδι....

ελεγα να του εδινα ευκαιριες με το παιδι αλλα τωρα φοβαμαι για την ακεραιοτητα του!!!

τωρα θα τα πουμε στα δικαστηρια!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

τρελο μωρο να σου πω κατι οι ανθρωποι εδω εχουν αλλοι νοοτροπια και εχουν μεγαλωσει αλλιως(μου εχεις πει οτι ειναι απο κρητη,αν δεν κανω λαθος)....μεγαλωνουν σε κλειστες κοινωνιες..εμεις εχουμε αλλες αντιληψεις αλλο τροπο σκεψεις που ποτε μα ποτε δεν θα ταιριαξει με αυτους...με λιγα λογια ειναι χωριατες οποτε ειναι σαν αν μιλας σε ντουβαρια....

οχι καμμια σχεση!!!δεν ειναι χωριατης!!!αντιθετως ειναι μορφωμενος και μπορεις να συζητησεις μαζι του σοβαρα!!!αθηνα εχει μεγαλωσει οχι κρητη καταγωγη ειναι απο εκει...

απλα εχει περιστρεψει τον κοσμο γυρω απ αυτον οτι μπορει μονος του δεν χρειαζεται να κανει πολλα μονο καφε και κομπιουτερ τετοια χαζα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

με το που το βλεπει γινεται εξαλλος!!!!τι κανεις????χτυπας το παιδι????βιαιοπραγεις εναντιον του????λεω δεν βλεπεις οτι δεν ακουει και θα χτυπησει???δεν καταλαβαινει απο οχι γιατι ειναι μικρος!!!απανταει του λεω αν τον αφησουμε θα κατεδαφισει το σπιτι πρεπει να μαθει μεχρι που πρεπει να κανει και τι...μου λεει δεν καταλαβαινει!!!του λεω πας καλα?μια χαρα καταλαβαινει απλα δεν θελει να με ακουσει...

τεσπα αυτος ο διαλογος κρατησε για λιγο ακομα και μετα εγινε το θεικο!!!

μου δινει δινω στο σωμα, ναι με χτυπησε!!!, και εχω δυο ωραιοτατες μελανιες!!!!και σηκωθηκε και εφυγε για θεσσαλονικη!!!

ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σου?ακριβως το αντιθετο απο αυτο που πρασπαθεις να κανεις στο παιδι σου.δεν του εχεις βαλει ορια.ο τυπος βρισκει και κανει.οχι τις μελανιες μονο.ολα τα υπολοιπα.εχεις βγαλει το φιδι απο την τριπα μονη δεν εχει συμετασχει στο μεγαλωμα του παιδιου λεπτο δινει λεφτα οπωτε θυμαται στο δυσκολα την κοπαναει δεν σου εχει φανει χρησιμος σε τιποτα το πουλι του λειτουργει καλυτερα απο το μυαλο του και εχει και αποψη?δεν καταλαβα?

ελενη καλα εκανες γιατι το γεγονος πρεπει να καταγραφει καπου επισημα αλλα σε καθε ευκαιρια που δινεις σε αυτον τον ανθρωπο απλα σου διχνει το ποσο ακαταλληλος ειναι για σενα.τις μελανιες περιμενες για να το καταλαβεις?

ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σου?ακριβως το αντιθετο απο αυτο που πρασπαθεις να κανεις στο παιδι σου.δεν του εχεις βαλει ορια.ο τυπος βρισκει και κανει.οχι τις μελανιες μονο.ολα τα υπολοιπα.εχεις βγαλει το φιδι απο την τριπα μονη δεν εχει συμετασχει στο μεγαλωμα του παιδιου λεπτο δινει λεφτα οπωτε θυμαται στο δυσκολα την κοπαναει δεν σου εχει φανει χρησιμος σε τιποτα το πουλι του λειτουργει καλυτερα απο το μυαλο του και εχει και αποψη?δεν καταλαβα?

ναι γιατι αυτος λεει δεν ξερει να τον¨"χειριζεται"λες και ειναι μηχανημα!!!!

και ετσι λεει θα πρεπει να ειναι οι οικογενειες του μελλοντος και οχι οι αντρες να ειναι μ@υνοπροσκυνημενοι οπως τωρα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ελενη καλα εκανες γιατι το γεγονος πρεπει να καταγραφει καπου επισημα αλλα σε καθε ευκαιρια που δινεις σε αυτον τον ανθρωπο απλα σου διχνει το ποσο ακαταλληλος ειναι για σενα.τις μελανιες περιμενες για να το καταλαβεις?

οχι δεν περιμενα τις μελανιες!!!περιμενα να ενδιαφερθει περισσοτερο για το γιο του οχι για μενα!!!εμεις ημαστε φιλοι και γονεις του ευθυμη τελος!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ειναι μορφωμενος και συμπεριφερεται ετσι...μορφωση δεν ειναι να εχεις τελειωσει ενα πανεπιστημιο,αλλα να ξερεις πως να συμπεριφερθεις...

και θα συμφωνησω με την ελινα....εχει αερα απο σενα και τα κανει ολα αυτα και αν εχει αυτη τη συμπεριφορα το μονο που δεν καταφερνεις ειναι να κανεις καλο στο παιδι σου

76IGp3.png

ναι γιατι αυτος λεει δεν ξερει να τον¨"χειριζεται"λες και ειναι μηχανημα!!!!

και ετσι λεει θα πρεπει να ειναι οι οικογενειες του μελλοντος και οχι οι αντρες να ειναι μ@υνοπροσκυνημενοι οπως τωρα!!!

το προβλημα δεν ειναι οι μαλακιες που λεει αυτος αλλα το οτι εσυ καθεσαι και τον ακους.

ολα αυτα εγιναν μπροστα στο παιδι?τι καταλαβαι?τι ειδε?

οχι ευτυχως!!!με το που τον εδειρα εβαλε τα κλαματα και εφυγε και πηγε στους γονεις μου....

επισης ο πατερας μου με εσωσε απ αυτον γιατι αλλιως δεν ξερω που θα βρισκομουν τωρα!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι δεν περιμενα τις μελανιες!!!περιμενα να ενδιαφερθει περισσοτερο για το γιο του οχι για μενα!!!εμεις ημαστε φιλοι και γονεις του ευθυμη τελος!!!

λαθος εσυ ειναι γονεας του ευθυμη....αυτος απλως ειναι μια γλαστρα για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως ...δεν εχει καμια ευθυνη για το παιδι ,δεν το νοιαζει απλα ερχεται να το βλεπει οποτε του καπνισει και για να μην του τα πρηζεις(ετσι νομιζω)...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...