Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον γνωρίζω τον γιατρό. Μίλησε σωστά θεωρώ. Τέρμα φυσικό αφού δίνεις ωάρια. Αυτός σου δίνει 12-15 γιατί πιστεύει ότι έχεις χαμηλή ποιότητα ; Και για το σπερμα δεν είπε τίποτα; Αυτά που είδε ο άλλος εξωσωματικός; Ωραία, για τον Σφακ… έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δες και τι θα σου πει αυτός, ο ουρολόγος και ο ενδοκρινολόγος. Αυτοί με τα περισσότερα κοινά στα λεγόμενα τους θα είναι και ποιο κοντά στην αληθεια. 

Μαζί σου!!! Για να νιώθεις ότι θέλεις να το κάνεις , βαλτά . Εάν δεν έχει μείνει κάτι να εξετάσεις γιατί όχι, αυτά με το α μπροστά είναι καλά! 

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μακαρι να σιδερωνε μονο του....δεν εχω αλλη επιλογη γι'αυτο του τις κανω

καλα ειναι ο μουργακος μου....ανταρτευει,εχει γινει πολυ απαιτητικος και προσπαθω να του βαζω ορια γιατι εχει ξεφυγει λιγακι...

η αιμιλιτσα μας?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι να σιδερωνε μονο του....δεν εχω αλλη επιλογη γι'αυτο του τις κανω

καλα ειναι ο μουργακος μου....ανταρτευει,εχει γινει πολυ απαιτητικος και προσπαθω να του βαζω ορια γιατι εχει ξεφυγει λιγακι...

η αιμιλιτσα μας?

και που εισαι ακομη!!!!αστα αυτα τα αγορια δεν πιανονται με τιποτα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλα ειναι.κανει 2 βηματακια μονη της εχει παρει πολυ αερα καιδεν μαζευεται.καποτε μαζι σιδερωναμε μαζι απλωναμε μαζι σκουπιζαμε.τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τιποτα οσο ειναι ξυπνια.μονο την κινηγαω.κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις τα οικονομικα μας ολα καλα.

καλα ειναι.κανει 2 βηματακια μονη της εχει παρει πολυ αερα καιδεν μαζευεται.καποτε μαζι σιδερωναμε μαζι απλωναμε μαζι σκουπιζαμε.τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τιποτα οσο ειναι ξυπνια.μονο την κινηγαω.κατα τα αλλα αν εξαιρεσεις τα οικονομικα μας ολα καλα.

κατι μου θυμιζει αυτο!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ποιον εννοεις?

τσακωθηκαμε χοντρα με τον αλλον και ειμαι να σκασωωωωω

για πες τι καινουργιο εγινε γιατι απο οτι θυμαμαι καπως ετσι εισαστε παντα.

Διαφημίσεις

κοιτα δεν ημαστε παντα ετσι αλλα τις περισσοτερες φορες!!!εχει αλλη φιλοσοφια στην ζωη του που ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με την δικη μου και ολα τα εξηγουμε βαση της επιστημης!!!!μην χ....ω!!!!

προχτες λοιπον ο μικρος χωθηκε στο δωματιο και επαιζε ηταν και αυτος εδω, μετα απο λιγο πηγαμε και εμεις να δουμε τι κανει...ηταν αθωα αυτα που εκανε και ετσι τον αφησα επαιζε με τα παιχνιδια του....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αυτον εννοω ...,τι σου εκανε παλι....????

σοβαρα δεν θα μπορουσα να ζω μια τετοια κατασταση

επειδη εχει τυχει να τον γνωρισω τον τυπο απο κοντα το κουλο ειναι οτι δεν παει το μυαλο σου.κυριος.

και να ησουνα η μονη....

76IGp3.png

μετα ομως αρχισε να παιζει με κατι γυαλινα διακοσμητικα πιατακια του ειπα αρκετες φορες να τα αφησει ομως τιποτα!!!ο ευθυμης οταν τον μαλωνεις σου χαμογελαει χαιδολογαει ωστε να μην τον μαλωσεις και να περασει το δικο του...ομως οταν αρχισε να τα χτυπαει μεταξυ τους τοτε δεν τον αφησα!!!του τα πηρα τα πηγα αλλου τα πηρε αυτο εγινε 4 με 5 φορες αφου λοιπον δεν ειχε διαθεση να το σταματησει του εδωσα μια στο χερι ωστε να το σταματησει γιατι ηταν επικυνδυνο να χτυπησει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...