Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μαρή εδώ είμαι:tongue::tongue:

Σας ενοχλάω??????

Επειδή είμαι και πολύ έξυπνη,,πότε θα μαζευτείτε???(που δεν το βλέπω αλλά λέμε τώρα)

Το μήνυμα το έγραψες σήμερα ξημερώματα κ έδωσες ραντεβού για αύριο το βράδυ,,δηλαδή Σαββατο βράδυ?????

χα χα χα μακάρι η μπεμπούλα να πάρει την εξυπνάδα μου:tongue::tongue:

εγω πάλι ελπίζω η μικρή να βγει ΠΙΟ εξυπνη :shock::tongue::tongue::tongue::tongue:

αργησα αλλα τελικα κανονισαμε και πηγαμε για περπατημα ....

κοριτσακι μου ευχομαι αυριο η σημερα τελος παντων οπως θες παρτο να κρατας το κοριτσακι σου αγκαλια να εισαι πανευτυχής να μην εχεις ταλαιπωρηθει και ολα απο εδω και περα να ειναι ροζ στην ζωή σου!!!φιλια πολλα

γεωργίτσα μου γλυκιά κοντευεις και εσυ ε???πωπω περασε και για σενα ο καιρος ......ελπιζω να τα πουμε πριν γεννήσεις να μπαινεις να μας λες νεα! πως εισαι για πες ??τα ετοιμασες τα πραγματα ολα???προλαβες???

γεια σας γεια σας , δεν μπορεσα να ερθω και εγω , τωρα εφυγε η παρεα μας αλλα θελω να ευχηθω στην βανιλιτσα μας με το καλο να υποδεχτεις αγαπη μου την μπουμπουκα σου , αυριο (δηλαδη σημερα) θα ειναι η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης σου θα παρεις το θαυματακι σου αγκαλια μετα απο δυσκολιες αλλα παντα με πιστη επιμονη και υπομονη.σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και ενα μεγαλο φιλι για την ζουζουνα σου!!!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!και επειδη καπου διαβασα οτι βιαζεσαι ευχομαι του χρονου να ειστε τεσσερις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Καλημέρα κι από μένα στην Βανιλίτσα...!!!!Κοριτσάκι μου, γλυκό......ήρθε επιτέλους αυτή η μέρα που ονειρευόσουν!!!!!....Η μέρα που θα κρατήσεις την πριγκηπισσούλα σου αγκαλιά!!....Δεν ξέρω τελικά αν θα κάνεις καισαρική ή όχι, δεν ξέρω αν ήδη έχεις γεννήσει ή είσαι στην αναμονή...εύχομαι να πάνε όλα καλά...!!!!!Αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσεις ποτέ....περιμένουμε σύντομα τα νέα σου....:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπουλες μου ομορφες τι κάνετε? ..εγω ζεστενομαι ...αντε φτασαμε στην τελικη αυθεία...Εχουν δυο μερες τωρα που πρηζονται και τα ποδαράκια μου....

Βανιλάκι μου αγαπουλα μου..ηρθε η ωρα να κρατησεις την κοριτσαρα σου αγκαλια...Μπραβο αγάπη μου...Ευχομαι με το καλο και ολα να πανε τελεια και αυριο τετοια ωρα θα εισαι μια πολυ ευτυχησμένη μανούλα...με το καλο να έρθει τα θαυματακι σου.....

Ειπα να μπω να σου ευχηθω τα καλητερα...ελπιζω να αντεξω μεχρι να μαζευτητε για να τα πουμε...

Εμενα μου εμειναν 10 μερουλες...αλλα δεν μπορω να το πιστεψω ρε παιδια....

τεσπα...αντε μην αργησετε ...φιλακια

Αγάπη μου, σε σκέφτομαι κάθε μέρα....!!!Μετράω μέρες, λες και γεννάω εγώ...!!!....Έρχεται η σειρά σου....:D:D:D:D:D.....είσαι έτοιμη???

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...