Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και εγω βρε κοριτσια χαρηκα που επαιζαν μαζι και περνουσαν ωραια!!!με το που δεν το εβλεπε φωναζε μπαμπα και εψαχνε το σπιτι για να τον βρει....πολυ συγκινητικο!!!

βεβαια τωρα το βλαμμενο που ειχε το παιδι 3 μερες συνεχομενα δεν αντεξε και θα φυγει και λεει οτι δεν θα ξαναρθει ελπιζω να μην το κανει γιατι αλλιως πως θα ηρεμησω το παιδι που διαρκως τον ψαχνει????δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη και δεν ξερω τι να κανω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!!! Αχ μαρή γλυκούλα (εγώ εκεί έχω κολήσει) πολύ χαίρομαι που περνάει καλά το παιδί!

Αθηνά τα διάβασα τα νέα σου.. προσεχτικότερα αύτήν την φορά. Δεν θέλω να αγχώνεσαι! Πέρασες ό,τι πέρασες μέχρι να μείνεις έγγυος, πέρασες ό,τι πέρασες μέχρι να γεννήσεις ..... εεεε δεν είναι αμαρτία να ξεκινάς και μια δεύτερη προσπάθεια με το ίδιο άγχος? ενδοκρινολογικές εξετάσεις καλές, η μήτρα σου ήδη γυμνασμένη, η φυσική σου κατάσταση μια χαρά δηλαδή τί θα μπορούσε να πάει στραβά???? τα κορίτσια έχουν δίκιο κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. και για να σε τονώσω λίγο να σου πώ οτι έχω φίλη που στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήξερε πια τί να φάει λόγω ζαχάρου και στην δεύτερη ο οργανισμός της δεν ήξερε τίποτα.. έχει τώρα 2 αγοράκια 2,5 χρονών και 4 μηνών αντίστοιχα

Γλωσσουουουου μου εχεις δικιο και εσυ και τα κοριτσια το πηρα αποφαση θα χαλαρωσω και οτι ειναι να γινει ας γινει!!!

Αυτο ευχομαι και εγω να μην εχω θεματα παλι μεχρι στιγμης ολα καλα με το ζαχαρο!!:D:D

και εγω βρε κοριτσια χαρηκα που επαιζαν μαζι και περνουσαν ωραια!!!με το που δεν το εβλεπε φωναζε μπαμπα και εψαχνε το σπιτι για να τον βρει....πολυ συγκινητικο!!!

βεβαια τωρα το βλαμμενο που ειχε το παιδι 3 μερες συνεχομενα δεν αντεξε και θα φυγει και λεει οτι δεν θα ξαναρθει ελπιζω να μην το κανει γιατι αλλιως πως θα ηρεμησω το παιδι που διαρκως τον ψαχνει????δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη και δεν ξερω τι να κανω...

Πραγματικα πολυ συγκηνιτικο και πολυ ωραια εικονα!!!

Τι ειπεεεεεεεεεεεεεε????θα φυγει???και δεν λυπαται αυτη την ψυχουλα που λιωνει για την αφεντομουτσουνουρα του?και τι ειναι το παιδι σκυλακι για να παιζει ετσι με την ψυχολογια του????:mad::mad::mad:

Θα ερθω να τον πλακωσω στις σφαλιαρες μου φαινεται!!!!!

Εχουμε κανενα νεο απο Βανιλλιτσα??γεννησε τι κανει μιλησε καμια??????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Παρούσα και σήμερα:tongue::tongue::tongue:

Την Πέμπτη έχουμε βιοφυσικό προφίλ κ το αργότερο το Σάββατο θα αντικρύσουμε τη μπεμπούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βανιλακι λες να ειναι σαββατογεννημενο το μπεμπε?με το καλο.κρατα μας ενημερες.

Διαφημίσεις

Κι όπως μόλις έγραψα κ στο άλλο καφέ στο οποίο Nenos κερνάει- Vanilla πίνει και το αντίστροφο (ναι μαρή Αθηνούλα γκρινιάζω:tongue:)

39+4 κι ακόμα εδώ:tongue::tongue:

Καλημέρα

To κοτοπούλάκι θα γεννήσει πριν από σένα μου φαίνεται :tongue:

U6Vip2.png

κοριτσακια μου τι κανετε;μπαινω συνεχεια στο φατσοβιβλιο και σας εχω χασει εδω.ασε που και στο φατσοβιβλιο μπαινω κατι ακυρες ωρες και σπανια πετυχαινω καποια κλαψ κλαψ...

ειμαι στο τρεξιμο ολη μερα με τα μωρα.τωρα που τελειωσε και το σχολειο και το ωδειο και η ρυθμικη ειναι και η μεγαλη ολη μερα σπιτι και εχει βαρεσει κοκκινο η κατασταση...

τι διαβαζω;εφτασε η ωρα βανιλακι μου!!!με το καλο κοριτσακι μου να ερθει η μικρουλα σας και να σας τρελλανει!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

βανιλιτσα της αρεσει της μπουμπους εκει μεσα ε???

Ναι Χαπάκι μου δεν λέει να ξεκουνήσει,,,

βανιλλάκι η ανιψιά μου βγήκε 40+2 δεν ήθελε με τιποτα αλλα τελικα το αποφάσισε μην ανυσηχείς θα βγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Θα βγει θα βγει το Σαββατο θέλει δεν θέλει:tongue::tongue:

To κοτοπούλάκι θα γεννήσει πριν από σένα μου φαίνεται :tongue:

:tongue::tongue::tongue::shock::shock::shock:

κοριτσακια μου τι κανετε;μπαινω συνεχεια στο φατσοβιβλιο και σας εχω χασει εδω.ασε που και στο φατσοβιβλιο μπαινω κατι ακυρες ωρες και σπανια πετυχαινω καποια κλαψ κλαψ...

ειμαι στο τρεξιμο ολη μερα με τα μωρα.τωρα που τελειωσε και το σχολειο και το ωδειο και η ρυθμικη ειναι και η μεγαλη ολη μερα σπιτι και εχει βαρεσει κοκκινο η κατασταση...

τι διαβαζω;εφτασε η ωρα βανιλακι μου!!!με το καλο κοριτσακι μου να ερθει η μικρουλα σας και να σας τρελλανει!!!

Ευχαριστώ Peniba,,, άσε που μας έχει τρελάνει από τώρα;);)

γεια σας!!!τι κανετε?εγω ειχα παει σερρες να δωσω και ηρθα σημερα το πρωι...τι κανετε?εγω ειμαι κομματιααααα....

Καλή επιτυχία στο μάθημα τρελομωράκι;)

"cogito,ergo sum"

ακομα εδω εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη????αντε γεννα βαρεθηκα να σε βλεπω!!

λοιπον σκεφτηκα προς τιμήν σου να φωναξε ολες τις καρακαιδονες αυριο το βραδυ εδω!!!παω στο φατσοβιβλιο ενταξει????

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...