Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααα βανιλλάκι τι κανεις????ακομα μαρη εδω εισαι????τι θα γινει???μαρη μπας και της λες τιποτα της μπουμπους και δεν θελει να βγει????αντε κοριτσακι μου πολυ χάρηκα που τον έβγαλε τον κολιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κανουν???η γλωσσου???που χάθηκε???αχ μου φαίνεται θα περιμένουμε να γκαστρωθεί στο 2ο για να την δουμε!!!

τσααααααα.....συγνωμη που εφυγα ετσι εχθες αλλα ξυπνησε παλι και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα και ετσι ηρεμησε...δεν ξερω τι τον επιασε εχθες!!!

εδω εβρεξε και μου χαλασε τα σχεδια ηθελα να παω στο εκπτωτικο χωριο παλι...δεν πειραζει....να σας πω την κυριακη ειναι η εκδηλωση της λιμπερο...θα παει καμμια σας????εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα!!1

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις ημαστε με τον μπαμπα του ευθυμη παλληνη ευτυχως παιρναει ωραια το παιδι και ετσι μ αρεσει και διαρκως φωναζει τον μπαμπα του....και αυτος στην κοσμαρα του οπως παντα να λεει που με ξερει και διαφορα τετοια κουλα!!!!τεσπα τουλαχιστον παιζουν καλα μαζι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερούδια!!! Αχ μαρή γλυκούλα (εγώ εκεί έχω κολήσει) πολύ χαίρομαι που περνάει καλά το παιδί!

Αθηνά τα διάβασα τα νέα σου.. προσεχτικότερα αύτήν την φορά. Δεν θέλω να αγχώνεσαι! Πέρασες ό,τι πέρασες μέχρι να μείνεις έγγυος, πέρασες ό,τι πέρασες μέχρι να γεννήσεις ..... εεεε δεν είναι αμαρτία να ξεκινάς και μια δεύτερη προσπάθεια με το ίδιο άγχος? ενδοκρινολογικές εξετάσεις καλές, η μήτρα σου ήδη γυμνασμένη, η φυσική σου κατάσταση μια χαρά δηλαδή τί θα μπορούσε να πάει στραβά???? τα κορίτσια έχουν δίκιο κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. και για να σε τονώσω λίγο να σου πώ οτι έχω φίλη που στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήξερε πια τί να φάει λόγω ζαχάρου και στην δεύτερη ο οργανισμός της δεν ήξερε τίποτα.. έχει τώρα 2 αγοράκια 2,5 χρονών και 4 μηνών αντίστοιχα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...