Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

να μαι και εγω!!!δεν θελει με τιποτα να κοιμηθει σημερα και πηγαινοερχομαι...ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα που ξυπναει...

τι λετε???

πως θα δειρουμε αυτους που πειραξαν τη βανιλιτσα μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πρωτον θυμισε μου ποτε βαπτιζεστε....?

2ο νομιζω ειναι καλυτερα μετα το μπανιο ειναι πιο μαλακο απο το νερακι,επισης και τα χερια σου και το σημειο εκει ειναι καθαρο αφου μολις τον επλυνες ....ευτυχως εγω ξερω ...ειναι το μονο που δεν με αγχωνει...

17/7 θα κανουμε βουτια!!!!:D

ετσι ειπα και εγω οτι θα ειναι καλυτερα θα το δοκιμασουμε αυριο!!!

τυχερουλα εγω εχω αδερφες και δεν ξερω!!!

Μαρή δεν είδες τη γλωσσίτσα:tongue::tongue::tongue:

Απα πα Αθηνούλα οι ορμόνες σου χάλια ε????:tongue::tongue:

Πλακίτσα κάναμε καλέεεεεεε γι'αυτό και έβγαλα γλωσσίτσα:tongue::tongue:

(η πλάκα βέβαια είναι μεταξύ αστείου κ σοβαρού)

Την ειδα μαρηηηηηηηηηηηη αλλα να μην σε πειραξω???εεεε??

οχι για πες σε φτιαξαμε λιγακι εεεεε?????

οσο για τις ορμονες δε νομιζω οτι στρωσανε μετα τη γεννα!!!:rolleyes:

αντε ορμα...

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:D

Αγαπούλες ευχαριστώ για την συμπαράσταση αλλά μήπως να κρατήσετε την ορμή σας για τους συζυγούληδες????:tongue:

Μην ανησυχεις εγω εχω μπολικη θα του εξηγησω αργοτερα!!:rolleyes::tongue:

λες εεεε?????

Εσυ τωρα ρωτας??????εννοειτε οτι πρεπει να κανεις ντου με οσο κουραγιο εχει στο Χαπακο!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

επισης πρεπει να δηλωσω οτι εχω κλεισει ραντεβου σε λιγακι να πλυνω τα πιατα,δεν θα με παρεξηγησετε?

οχι φυσικα γιατι και εγω εχω ενα ραντεβουδακι ;);) να παω να κανω και μπανακι καταλαβαινετε ετσι???

μαζι και εγωωωωωωω να βοηθησω...

οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα!!!

εχω να κανω μια μικρη παρατηρηση,εχω καιρο να πετυχω τη γλωσσου...που εξαφανιστηκε????

Θα τρεχει παλι οποτε δεν θα εχει κουραγιο ουτε να μας μιλησει η κακομοιρα αλλα καποια στιγμη θα μπει και θα γραψει την ιστορια της και θα μας κραξει φυσικα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

με το καλο λοιπον αθηνουλα να κανετε τη βουτια σας και καλο ονομα στο αντρακι σας...εκεινη τη μερα δεν ειναι της αγ.Μαρινας?

Ευχαριστω Χαπακι μου και εσυ να χαιρεσαι τον μουργακο σου!!

Ναι τοτε ειναι τυχαια κλεισαμε την ημερομηνια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσια καλη η παρεας σας αλλα εγω πρεπει να πλυνω τα πιατα,να μαζεψω το χαμο με τα παιχνιδια και να κανω μπανακι,να ειμαι φρεσκια μπας και κανω κι εγω ντου στο χαπακο και επισης δεν πρεπει με τιποτα να κατσω στον καναπε και να δω τηλεοραση γιατι θα το χασουμε το κορμι πατριωτη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...