Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εσυ τι κάνεις...πολυ ντοην ντοην...:tongue::tongue::tongue:

εγω μια απο τα ιδια με σενα...πολυ ντοην ντοην μιας και ειμαστε στις μερες μας (υποτιθεται). θα δειξει αν καταφερουμε τιποτα!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέεεεεερα!!!!

Ήρθα και εγώωωωωω!!!!

Μαχούλα καλό κουράγιο κούκλα μου!!!! Δυνατή!!!! Μου αρέσει που έφτιαξες και το μαλλί να σε δει το μπεμπέ και τώρα τραβάς τα ζόρια!!!!

Ρεβινάκι μου υπομονή!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πως σε νοιώθω, οι τελευταίες βδομάδες ήταν αφόρητες!!!!

Διάβαζα προχθές για την καμπύλη ζαχάρου, εγώ λυποθήμησα μέσα στο μικροβιολογικό, είχα κάνει την μεγάλη, ήπια την αηδία και μετά...

lRZRp3.png

τα χριστουγεννα εχεις αδεια? θα πατε καπου?
εγω μια απο τα ιδια με σενα...πολυ ντοην ντοην μιας και ειμαστε στις μερες μας (υποτιθεται). θα δειξει αν καταφερουμε τιποτα!!:lol:

Θα πάμε Πρωτοχρονια στα Ιωαννινα..εσεις? θα πατε πουθενά?

Οσο για το ντοην ντοην έτσι σε θελω .....και σιγουρα θα τα καταφέρετε...είπαμε πρωτοχρονιάτικο δωρο...(το τσεχασες τσεχασιαρα...)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέεεεεερα!!!!

Ήρθα και εγώωωωωω!!!!

Μαχούλα καλό κουράγιο κούκλα μου!!!! Δυνατή!!!! Μου αρέσει που έφτιαξες και το μαλλί να σε δει το μπεμπέ και τώρα τραβάς τα ζόρια!!!!

Ρεβινάκι μου υπομονή!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πως σε νοιώθω, οι τελευταίες βδομάδες ήταν αφόρητες!!!!

Διάβαζα προχθές για την καμπύλη ζαχάρου, εγώ λυποθήμησα μέσα στο μικροβιολογικό, είχα κάνει την μεγάλη, ήπια την αηδία και μετά...

Καλημέρα συνονόματη....δεν τα έχουμε πει ξανα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Θα πάμε Πρωτοχρονια στα Ιωαννινα..εσεις? θα πατε πουθενά?

Οσο για το ντοην ντοην έτσι σε θελω .....και σιγουρα θα τα καταφέρετε...είπαμε πρωτοχρονιάτικο δωρο...(το τσεχασες τσεχασιαρα...)

ναι ναι....εχετε καμια σχεση απο ιωαννινα? η μαμα μου ειναι απο κει και ο αντρας μου απο θεσπρωτια οποτε την περιοχη την ξερω απ εξω και ανακατωτα...

καλημερα γιωργιτσα νο.2:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι....εχετε καμια σχεση απο ιωαννινα? η μαμα μου ειναι απο κει και ο αντρας μου απο θεσπρωτια οποτε την περιοχη την ξερω απ εξω και ανακατωτα...

καλημερα γιωργιτσα νο.2:lol::lol:

Ναι ειναι ο αντρας μου απο εκει...Οι δικοι του μένουν όλοι εκει...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέεεεεερα!!!!

Ήρθα και εγώωωωωω!!!!

georgaki με τα georgakia σου τι κανεις;;;

πως ειναι με δυδιμοκατασταση;

αχ μη μου τι θυμηζεις την καμπυλη φιλη.τι πραγμα ηταν κι αυτο.ευτυχως ολα ειναι καλα οποτε δε βαριεσαι...τι αηδια εκεινο το πραγμα παναγια μου...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Ναι ειναι ο αντρας μου απο εκει...Οι δικοι του μένουν όλοι εκει...

πουλακι μου παγουρα παντρευτηκες???:lol::lol: θα καλοπερασεις!!! εμεις φετος δε παμε πουθενα...θα κανουμε μια φορα γιορτες σπιτι μας επιτελους!!

211442lg20recj1j.gif

Καλημέρααααα!!!!Τι κάνετε κοριτσάκια?

malmeδάκι μου τι κάνεις?Σε είδα και χάρηκα πάαααρα πολύ!

georgia.g τι κάνεις?Εγώ έκανα την σαλπιγγογραφία τελικά και πήγαν όλα καλά!

Ρενιβα και georgi καλημέρα!!!

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

πουλακι μου παγουρα παντρευτηκες???:lol::lol: θα καλοπερασεις!!! εμεις φετος δε παμε πουθενα...θα κανουμε μια φορα γιορτες σπιτι μας επιτελους!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καήμέρα Γκρετάκι μου...μπραο..ειδες που όλα ειναι τελεια...άντε ευκαιρια τωρα που ανοιξαν οι σαλπιγγες μπας και το τσακώσεις το μπεμπε...δωστου να καταλάβει...:lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βρε καλως το κοριτσι!!! αντε τωρα γκρετακι βουρ στον πατσα!! τι σικ εκφραση θεε μου!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

Καήμέρα Γκρετάκι μου...μπραο..ειδες που όλα ειναι τελεια...άντε ευκαιρια τωρα που ανοιξαν οι σαλπιγγες μπας και το τσακώσεις το μπεμπε...δωστου να καταλάβει...:lol::lol:

Βρε georgaki μου να το τολμήσω?Εχω ενδοιασμούς απ τη μια,τρελλή επιθυμία απ την άλλη...:tongue:αλήθεια εσύ πήρες τα vibramycin?μια κοπέλα έγραψε ότι είχε φαγούρα!Α,,,θέλω κι εγώ να πάω Ιωάννινα!:D

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

βρε καλως το κοριτσι!!! αντε τωρα γκρετακι βουρ στον πατσα!! τι σικ εκφραση θεε μου!!:lol:

malmeδάκι μουυυυυ!!!:DΜου λειψες κοριτσάρα μου!Είμαστε μαζί στον αγώνα απ ό,τι διάβασα?Αχχχχ!έχω μια αγωνία!Τόσους μήνες απραξία μου στοίχισαν:rolleyes:

Πτουυυυ!έχασα τα ζώδια!Μα πώς γίνετε?όταν θα πω να μην τα χάσω όλο ξεχνιέμαι και δεν....να μην ξέρω πώς θα ναι η σχέση μου φέτος?αχχαα!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...