Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εμας αθηνουλα δεν το εχει ανοιξει τελειως ακομα αλλα οποτε τον παω του το κατεβαζει λιγακι,το οποιο κανω κι εγω στο σπιτι κυριως μετα το μπανιο αλλα οχι καθε μερα(γιατι σε καποια φαση ειχε κλεισει τελειως και μετα ειναι πιο δυσκολο να ανοιξει)εγω ξερω και απο τον αδερφο μου,τοτε κιολας τα ανοιγαν απο πολυ μικρα...

οταν αρχισει να καταλαβαινει καλυτερα θα του μαθεις να το κανει μονος του την ωρα που κανει μπανιο(οταν τον ξεπλενεις)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Αθηνούλα αφού είπε ο doc ότι δεν πονάει εσύ γιατί στενοχωριέσαι????

Και σταμάτα να γκρινιάζεις ότι μιλάς μόνη σου,,,εδώ είμαστε!!!!!!!!!

Απα πα έκλειψη κι εσύ???:tongue::tongue:

Γιατι ειδα το αιμα και γιατι φοβαμαι να μη τον πονεσω εγω!!!:confused:

Το καλο σε ολο ειναι οτι εχει ανοιξει μια χαρα οποτε πηρα τα πανω μου!!!

Εγω γκρινιαζωωωωωωω????ποτε το εκανα εεεεε???

εγω καλε ουτε που μιλαω πλακα μου κανεις???:tongue::tongue:

Οχι κιουρια μου δεν εχω εκλειψη εγω!!χμ:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν ξερω εγω παντως πιστευω υποσεινηδητα οτι ειναι απο το αγχος....

ποιος σε πειραξε να ερθω να του βγαλω τα μαλλια τριχα τριχα...[/QUOTE]

Λοιπόν έχουμε κ γράφουμε

-Ο γιατρός

-Οι φίλες μου

-Η μαμά μου

-Ο Βανιλλάκος

-Οι διαδικτυακές δήθεν φίλες:tongue:

-Τα Μ.Μ.Ε

-Η γειτονιά

-Τα σόγια

-Και γενικά όλοι

"cogito,ergo sum"

Αθηνούλα ετοιμάζετε την βάπτιση??? ωραία,,καλές ετοιμασίες καλούλα μου!!!

Χαπάκι εσύ τον βάπτισες??? όχι ε???

Τα ετοιμασαμε ολα Βανιλακο μου μονο τα γλυκα μου εμειναν και αυτο επειδη μου ειπανε 5 μερες πριν να παω!!!

Ευχαριστω κοριτσακιμου σε 1 χρονο θα μας λες για τις δικες σου ετοιμασιες!!!

εμας αθηνουλα δεν το εχει ανοιξει τελειως ακομα αλλα οποτε τον παω του το κατεβαζει λιγακι,το οποιο κανω κι εγω στο σπιτι κυριως μετα το μπανιο αλλα οχι καθε μερα(γιατι σε καποια φαση ειχε κλεισει τελειως και μετα ειναι πιο δυσκολο να ανοιξει)εγω ξερω και απο τον αδερφο μου,τοτε κιολας τα ανοιγαν απο πολυ μικρα...

οταν αρχισει να καταλαβαινει καλυτερα θα του μαθεις να το κανει μονος του την ωρα που κανει μπανιο(οταν τον ξεπλενεις)

Οποτε ξερεις Χαπακι μου και εγω του καθαριζα τοσο καιρο αν και δεν μαζευε πολυ!!να το κανω μετα το μπανιο θα ειναι καλυτερα λες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ααααααααααααααααααααα πεστο βρε κοπελια και ανησυχησα!!!!εχεις δικιο πες στο Χαπακο να ξεκινηση και στην πορεια θα πας και εσυ!!!:tongue:

Η κουμπαρα τωρα γεννησε???ο μικρος μπορει να γκρινιαζει γι αυτο αλλα πιστευω οτι ετοιμαζει δοντακια βγαλατε δεν θυμαμαι!!!εμενα εσκασαν 3 μαζι και γκρινιαζε 4 μερες μολις βγηκανε ηρεμησαμε!!!

Καλα εκανες και εγω ετοιμη ειμαι να την πω σε ολους!!

Προσεχε Χαπακι μου με μετρο!!

οχι δεν γεννησε τωρα,απλα εχει ενα μωρακι 7,5 μηνων και ειναι παλι εγκυος 6η βδομαδα και επαθε μια μικρη αποκολληση,και της ειπε ο γιατρος οχι βαρος και πολυ ξεκουραση,οποτε πρεπει καποιος να την βοηθησει....μονη της πως

δοντια δεν βγαλαμε,ειναι λιγο πρησμενα κατω αλλα τιποτα ακομα,θα βγαλει που θα παει...νομιζω οτι θα δυσκολευτει ο δικος μου γιατι εχουν σκληρυνει πολυ τα ουλα του

αλλα δεν νομιζω η γκρινια να ειναι απο τα δοντια...αυτος εχει μαθει να ασχολουμαι μαζι του και θελει ολη την ωρα να τον κραταω και να πηγαινει απο 'δω και απο 'κει οποτε αν δεν γινεται αυτο που θελει γκρινιαζει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχουμε κ γράφουμε

-Ο γιατρός

-Οι φίλες μου

-Η μαμά μου

-Ο Βανιλλάκος

-Τα Μ.Μ.Ε

-Η γειτονιά

-Τα σόγια

-Και γενικά όλοι

Γιατι καλε τι σου καναμε???εδω δεν ειμαστε??:confused::confused:

Οκ οι ορμονες σου τα εχουν παιξει τελειως μου φαινεται και το βρισκω λογικο ετσι ημουν και εγω πριν γεννησω μου εφταιγαν ολοι εκτος απο τις

Διαδυκτιακες φιλες μου!!!!! εμενα με ηρεμουσαν!!!

Λοιπον δωσε διεθυνσεις και παω να τους κανονισω ολους!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λοιπόν έχουμε κ γράφουμε

-Ο γιατρός

-Οι φίλες μου

-Η μαμά μου

-Ο Βανιλλάκος

-Τα Μ.Μ.Ε

-Η γειτονιά

-Τα σόγια

-Και γενικά όλοι

νομιζω ειναι παρα πολυ δεν προλαβαινω να τους κανονισω ολους

76IGp3.png

οχι δεν γεννησε τωρα,απλα εχει ενα μωρακι 7,5 μηνων και ειναι παλι εγκυος 6η βδομαδα και επαθε μια μικρη αποκολληση,και της ειπε ο γιατρος οχι βαρος και πολυ ξεκουραση,οποτε πρεπει καποιος να την βοηθησει....μονη της πως

δοντια δεν βγαλαμε,ειναι λιγο πρησμενα κατω αλλα τιποτα ακομα,θα βγαλει που θα παει...νομιζω οτι θα δυσκολευτει ο δικος μου γιατι εχουν σκληρυνει πολυ τα ουλα του

αλλα δεν νομιζω η γκρινια να ειναι απο τα δοντια...αυτος εχει μαθει να ασχολουμαι μαζι του και θελει ολη την ωρα να τον κραταω και να πηγαινει απο 'δω και απο 'κει οποτε αν δεν γινεται αυτο που θελει γκρινιαζει

αααααααααααα η κοπελα με το καλο να ερθει το 2ο νινακι τους!!!!

Οσο για τον μικρο εχεις δικιο δεν εχει την απολυτη προσοχη σου θα του περασει ομως!!!!

Θα βγουν Χαπακι μου με περισσοτερο μαλλον πονο καλο κουραγιο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τα ετοιμασαμε ολα Βανιλακο μου μονο τα γλυκα μου εμειναν και αυτο επειδη μου ειπανε 5 μερες πριν να παω!!!

Ευχαριστω κοριτσακιμου σε 1 χρονο θα μας λες για τις δικες σου ετοιμασιες!!!

Οποτε ξερεις Χαπακι μου και εγω του καθαριζα τοσο καιρο αν και δεν μαζευε πολυ!!να το κανω μετα το μπανιο θα ειναι καλυτερα λες???

πρωτον θυμισε μου ποτε βαπτιζεστε....?

2ο νομιζω ειναι καλυτερα μετα το μπανιο ειναι πιο μαλακο απο το νερακι,επισης και τα χερια σου και το σημειο εκει ειναι καθαρο αφου μολις τον επλυνες ....ευτυχως εγω ξερω ...ειναι το μονο που δεν με αγχωνει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι καλε τι σου καναμε???εδω δεν ειμαστε??:confused::confused:

Οκ οι ορμονες σου τα εχουν παιξει τελειως μου φαινεται και το βρισκω λογικο ετσι ημουν και εγω πριν γεννησω μου εφταιγαν ολοι εκτος απο τις

Διαδυκτιακες φιλες μου!!!!! εμενα με ηρεμουσαν!!!

Λοιπον δωσε διεθυνσεις και παω να τους κανονισω ολους!!!

Μαρή δεν είδες τη γλωσσίτσα:tongue::tongue::tongue:

Απα πα Αθηνούλα οι ορμόνες σου χάλια ε????:tongue::tongue:

Πλακίτσα κάναμε καλέεεεεεε γι'αυτό και έβγαλα γλωσσίτσα:tongue::tongue:

(η πλάκα βέβαια είναι μεταξύ αστείου κ σοβαρού)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...