Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Έλα μη μου φωνάζετε τώρα σας είδα,,,

εχω νεύρα ξαφνικά,,ενημερώστε με για την έκλειψη,,μάλλον αυτή η ρουφιάνα με ισοπέδωσε:tongue::tongue:

Τι είναι πανσέληνος?? ηλίου?? ή σελήνης???

Τι κάνετε αγαπούλες????:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφου δεν ειναι εδω καμια θα μιλησω και εγω μονη μου για να μαθετε!!:tongue:

Αυριο εχουμε επαναληψη σε εμβολιο ως εδω καλα μεχρι τωρα ο αντρας μου τα εβλεπε ολα ασπριζε και γυρναγε απο την αλλη γιατι τσιμπανε τον κανακαρη του!!!

Αυριο λοιπον ηρθε η σειρα μου να τα δω ολα!!!τον προηγουμενο μηνα και χωρις προειδοποιηση και ενω ο παιδιατρος εκανε τον ελεγχο του μικρου και εγω ημουν χαλαρη τι εκανε ο ατιμος και μου κοπηκαν τα ποδια και αρχισα μετα να χοροπηδαω???

Του κατεβασε το πουλακι!!:shock::shock::shock: σοκ εγω!!!ο γιατρος αρχισε να γελαει και μου λεει τον αλλο μηνα θα σου δωσω οδηγιες για να το κανεις εσυ!!!!:shock::shock::shock: ξανα γουρλωμα τα ματια εγω!!!

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα απο τωρα μου εχουν κοπει τα ποδια και εχω αρχισει να φοβαμαι με το θεμα!!

ααααααααααααααααααααααααααααχ τι θα κανω δεν μπορω φοβαμαι θα ποναει το πουλακι μου καθε φορα που θα του το κανω??θελει πολλες φορες την ημερα????:shock::shock::shock:

Γενικα ο μικρος ειναι μια χαρα εχουμε 10 δοντακια βγαλαμε και 2 πισω που τα ειδα τυχαια μια μερα που γελουσε!!!:D

Τα δικα μου ιδια βαρεθηκα το γυμναστηριο εχουμε αρχισει την αλλη γυμναστικη και οτι θελει ας γινει!!!Δεν με πειραζει το ποτε θα ερθει αλλα να μην περασω τα ιδια αυτη ειναι η μεγαλη μου φοβια!:confused: βεβαια ολοι μου ειπανε οτι τωρα ολα ειναι μια χαρα και να ειμαι ηρεμη εγω ομως παλι τα ιδια!!θα μου περασει που θα παει!!

ουφ τα ειπα και παω για νανι!!

Φιλακια σε οοοολες!!!

δεν ειναι τιποτα κοριτσακι μου θα το κανεις αλλα δεν θα ποναει το παιδακι σου και ειναι καλο να του το ανοιγεις γιατι ετσι θα καθαριζει,δεν χρειαζεται να το κανεις ολη την ωρα,μονο οταν τον κανεις μπανακι,μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα...

οσο για το 2ο μην σε πιανει αγχος,ας ερθει με το καλο και αυτη τη φορα θα ειναι ολα καλυτερα,δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες...

εγω εχω αλλο αγχος πως θα σηκωνω τον μικρο που στην αρχη δεν θελει καθολου βαρος και αυτος ειναι ηδη 10 κιλα

76IGp3.png

εχω νεύρα ξαφνικά,,ενημερώστε με για την έκλειψη,,μάλλον αυτή η ρουφιάνα με ισοπέδωσε:tongue::tongue:

νομιζω δεν ειναι η εκλειψη αλλα το αγχος σου για τη γεννα

76IGp3.png

χαχαχαχα,κατι μου θυμιζει αυτο...κι εμεις μια απο τα ιδια,απορω γιατι αρχισα το φελισιν αφου δεν κανω ντοην...ντοην...

Εγω το περνω 3 μηνες τωρα!!:D:D

καλο σου κανει και μην ανησυχεις θα την βρεις τη διαθεση!!!

τι κανετε χαπακι μου ο μουργος σου???

Την ειδα την αναπαντητη κοριτσακι μου αλλα ημουν γυμναστηριο μετα γυρισα σπιτι παιδιατρο μετα βολτα τον μικρο και μολις καθησα και σας γραφω!!!!θα σε παρω αυριο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τώρα μπήκα στο νόημα η ξανθιά,,,, βρε κοριτσάκια μιλάτε για την φίμωση ε??

Δηλαδή τα αγοράκια σας πονάνε όταν τους το κάνετε???

Χαπάκι δεν είναι άγχος για την γέννα,,απλά ξαφνικά μου χάλασε η διάθεση:mad:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

νομιζω δεν ειναι η εκλειψη αλλα το αγχος σου για τη γεννα

:D:D:D:D:D θα συμφωνησω με το Χαπακιδιον!!!

δεν ειναι τιποτα κοριτσακι μου θα το κανεις αλλα δεν θα ποναει το παιδακι σου και ειναι καλο να του το ανοιγεις γιατι ετσι θα καθαριζει,δεν χρειαζεται να το κανεις ολη την ωρα,μονο οταν τον κανεις μπανακι,μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα...

οσο για το 2ο μην σε πιανει αγχος,ας ερθει με το καλο και αυτη τη φορα θα ειναι ολα καλυτερα,δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες...

εγω εχω αλλο αγχος πως θα σηκωνω τον μικρο που στην αρχη δεν θελει καθολου βαρος και αυτος ειναι ηδη 10 κιλα

Το ελπιζω Χαπακι μου εσεις το ανοιξατε το πουλακι???μωρε σιγουρα αλλα παλι με επιασε η μακακια μου θα μου περασει ειμαι σιγουρη!!!

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει θα εχουμε θεμα εκει γιατι οταν δεν ειναι καλα και γενικα αμα τον νευριασουν θελει μονο εμενα!!!

οχι κιουρια μου θα φωναζουμε πρωτα θα μας κραζεις και μετα δεν θα μας μιλας????τσ τσ τσ ντροπη σου!!!:tongue:

Σου απαντησε το Χαπακι για την εκλειψη!!!

Τι να κανουμε εδω ζεσταινομαστε εχω ποοολλες δουλειες και δεν με αφηνει ο μικρος αυταααααααααα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να σου ξαναφτιαξει κιουρια μου ακους εκει σου χαλασε η διαθεση!!!!

Ναι γι αυτο μιλαμε:confused: ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ποναει απλα εχει μια ενοχληση τιποτε αλλο αλλα ρε κοριτσια μολις ειδα το αιμαται μου κοπηκαν τα ποδια και εβαλα τα κλαματα πειραζει???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D:D:D θα συμφωνησω με το Χαπακιδιον!!!

Τι να κανουμε εδω ζεσταινομαστε εχω ποοολλες δουλειες και δεν με αφηνει ο μικρος αυταααααααααα!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν σε αφήνει ο μικρός???:shock::shock:

11 το βράδυ και είναι ξύπνιος:shock:

"cogito,ergo sum"

Εγω το περνω 3 μηνες τωρα!!:D:D

καλο σου κανει και μην ανησυχεις θα την βρεις τη διαθεση!!!

τι κανετε χαπακι μου ο μουργος σου???

Την ειδα την αναπαντητη κοριτσακι μου αλλα ημουν γυμναστηριο μετα γυρισα σπιτι παιδιατρο μετα βολτα τον μικρο και μολις καθησα και σας γραφω!!!!θα σε παρω αυριο!!!

δεν ειναι θεμα διαθεσης καλη μου,διαθεση εχω αλλα η κουραση δεν με αφηνει,τωρα παω και καθε πρωι και βοηθαω την κουμπαρα μου στις δουλειες και με το μικρο της και μετα κανω και τις δουλειες στο σπιτι μου,εχω και το μικρο να παμε βολτα ή για μπανιο,οποτε το βραδυ ειμαι ξερη ,δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα...και πλεον μονο το βραδυ τον βλεπω τον καλο μου και αυτο αν δεν κλεινουν τα ματια μου απο τη νυστα...

υπολοιπα νεα...ο μουργακος μια χαρα,αρκετα γκρινιαρεις τις τελευταιες μερες και πιστευω επειδη τον αμελω τα πρωινα και δεν ασχολουμαι μαζι του και βλεπει που παιρνω το αλλο μωρο αγκαλιτσα....επισης τα εχω παρει αγρια με κουνιαδο και πεθερο,αν μαθει να μιλαει ο μικρος πρεπει σωνει και ντε να βριζει....αλλιως θα ειναι μαμοθευτο ....βεβαια του κουνιαδου μου του την ειπα πολυ ασχημα,τωρα θα δειξει....

επισης αθηνουλα μου μαλλον την αναπαντητη σου την εκανε ο γιος μου που επαιζε με το κινητο μου,αληθεια δεν ειχα παρει χαμπαρι...αλλα δεν θα με χαλασει να τα πουμε και λιγακι...

και τελευταιο νεο,εχω ξεκανει τα ποδια μου και ειδικα τα γονατα μου με το στεπερ....και αν συνεχισουν να πονανε με βλεπω να τρεχω σε γιατρους

76IGp3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν σε αφήνει ο μικρός???:shock::shock:

11 ττο βράδυ και είναι ξύπνιος:shock:

Οοοοοοοοοχι τετοια ωρα κοιμαται αλλα μολις ακουσει φασαρια ξυπναει μονο οταν ητανε μικροτερος δεν ειχα θεμα δεν πεταγοτανε με το τσικ που ακουγε γι αυτο και με βλεπεις εδω τωρα!!!

Την ημερα δεν με αφηνει Βανιλακο μου!!!!δεν γινεται αυριο θα αρχισω γιατι πλησιαζουν οι μερες ερχονται οι δικοι μου πλησιαζει η βαπτιση πρεπεινα ετοιμαστουμε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν ξερω εγω παντως πιστευω υποσεινηδητα οτι ειναι απο το αγχος....

ποιος σε πειραξε να ερθω να του βγαλω τα μαλλια τριχα τριχα...

76IGp3.png

Να σου ξαναφτιαξει κιουρια μου ακους εκει σου χαλασε η διαθεση!!!!

Ναι γι αυτο μιλαμε:confused: ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ποναει απλα εχει μια ενοχληση τιποτε αλλο αλλα ρε κοριτσια μολις ειδα το αιμαται μου κοπηκαν τα ποδια και εβαλα τα κλαματα πειραζει???

Βρε Αθηνούλα αφού είπε ο doc ότι δεν πονάει εσύ γιατί στενοχωριέσαι????

Και σταμάτα να γκρινιάζεις ότι μιλάς μόνη σου,,,εδώ είμαστε!!!!!!!!!

Απα πα έκλειψη κι εσύ???:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

δεν ειναι θεμα διαθεσης καλη μου,διαθεση εχω αλλα η κουραση δεν με αφηνει,τωρα παω και καθε πρωι και βοηθαω την κουμπαρα μου στις δουλειες και με το μικρο της και μετα κανω και τις δουλειες στο σπιτι μου,εχω και το μικρο να παμε βολτα ή για μπανιο,οποτε το βραδυ ειμαι ξερη ,δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα...και πλεον μονο το βραδυ τον βλεπω τον καλο μου και αυτο αν δεν κλεινουν τα ματια μου απο τη νυστα...

υπολοιπα νεα...ο μουργακος μια χαρα,αρκετα γκρινιαρεις τις τελευταιες μερες και πιστευω επειδη τον αμελω τα πρωινα και δεν ασχολουμαι μαζι του και βλεπει που παιρνω το αλλο μωρο αγκαλιτσα....επισης τα εχω παρει αγρια με κουνιαδο και πεθερο,αν μαθει να μιλαει ο μικρος πρεπει σωνει και ντε να βριζει....αλλιως θα ειναι μαμοθευτο ....βεβαια του κουνιαδου μου του την ειπα πολυ ασχημα,τωρα θα δειξει....

επισης αθηνουλα μου μαλλον την αναπαντητη σου την εκανε ο γιος μου που επαιζε με το κινητο μου,αληθεια δεν ειχα παρει χαμπαρι...αλλα δεν θα με χαλασει να τα πουμε και λιγακι...

και τελευταιο νεο,εχω ξεκανει τα ποδια μου και ειδικα τα γονατα μου με το στεπερ....και αν συνεχισουν να πονανε με βλεπω να τρεχω σε γιατρους

ααααααααααααααααααααα πεστο βρε κοπελια και ανησυχησα!!!!εχεις δικιο πες στο Χαπακο να ξεκινηση και στην πορεια θα πας και εσυ!!!:tongue:

Η κουμπαρα τωρα γεννησε???ο μικρος μπορει να γκρινιαζει γι αυτο αλλα πιστευω οτι ετοιμαζει δοντακια βγαλατε δεν θυμαμαι!!!εμενα εσκασαν 3 μαζι και γκρινιαζε 4 μερες μολις βγηκανε ηρεμησαμε!!!

Καλα εκανες και εγω ετοιμη ειμαι να την πω σε ολους!!

Προσεχε Χαπακι μου με μετρο!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...