Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κι εγω που μπαινω δεν πετυχαινω καμια συνηθως οποτε τι να μιλαω μονη μου...θα μου πεις γιατι να αλλαξει τωρα αφου απο την αρχη ετσι μιλουσα μονη μου παντα και με ειχε παρει γραμμη το κρισακι και με ειχε ταραξει στο δουλεμα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που είσαι συ κοτοπουλάκι:?::?: μπήκες στον μήνα σου αγαπούλα??? άντε με το καλό:D:D:D:D

Γιατί χάθηκες????

Το καρπουζάκι, το κουνελάκι που είναι???

Σας σκέφτομαι όλες αλλά έχετε εξεφανιστεί:(:(:(:(:(:(

Nadimoraki πως νιώθεις με το σετάκι ένα κ ένα:tongue:???

Xαπάκι, Καμηλοπαρδαλάκι, Αθηνούλα, Crazybaby, να χαιρεστε τα ζουζούνια σας,,ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

Nenos έρχεται η σειρά σου:D:D

Αθηνούλα μάλλον χάθηκε η σημερινή μέρα:-(:sad: (ξέρεις εσύ;)...)

Δεν πειραζει!!!ας ειναι καλα η μικρουλα μας και εμεις θα χαμογελασουμε μολις ερθει!!:D

συγνωμη που εφυγα αλλα δεν κοιμοτανε το καμαρι μου και μουρμουραγε για να τον σηκωσω,οπως καταλαβαινεις με καλουσε ο ερωτας μου και δεν μπορουσα να του αντισταθω....

θα ερθει η μπεμπουλα σου...απολαυσε τις τελευταιες στιγμες της εγκυμοσυνης σου γιατι μετα θα την αναπολεις....θα ερθει η ζουζουνα και θα σε ξετρελλανει...

ο μουργακος καλα ειναι ,μεγαλωνει...ανταρτευει και συντομα νομιζω οτι θα αρχισει να περπαταει,αφου εκανε και τα πρωτα 3 βηματακια μονος του...αντε μετα κυνηγητο θα παιζω μαζι του....εγω ειμαι μια χαρα κατ'αλλα ,κουρασμενη λιγακι αλλα μ'αρεσει....

αυτα τα νεα μας...ααα επισης εβαλα και επισημως μπροστα για το 2ο μετα απο τον ορμονολικο ελεγχο που εκανα...τωρα θα μου πεις πως θα το πιασω το 2ο αν δεν εχω ορεξη για ντοην ..ντοην...δεν ξερω αλλα πιστευω οτι θα ερθει...

Και πως θες να ερθει μαρηηηηηηηηηηηηηη??ελα να ανεβαινουμε λιγακι να μεινουμε μαζι εγω ορεξη εχω τελικα οι φοβιες με πιασανε παλι!!!!

Μπραβο στο μουργακο μας μου φαινεται εσυ θα κυνηγας πριν απο εμενα!!!

tsa!!!!!!!!ΜΙΑ φορα να σας πετυχω ρε κοριτσακια...τεσπα!!ο επιμενων ΝΙΚΑ!!!χοχοχοχο..αυριο εχω αυχενικη!!

:D:D:D:D ωραιαααααααααααααα καλα αποτελεσματα και περιμενουμε νεα!!!!!

κι εγω που μπαινω δεν πετυχαινω καμια συνηθως οποτε τι να μιλαω μονη μου...θα μου πεις γιατι να αλλαξει τωρα αφου απο την αρχη ετσι μιλουσα μονη μου παντα και με ειχε παρει γραμμη το κρισακι και με ειχε ταραξει στο δουλεμα...

:D:D:D:D:D αααααχ η συμπεθερουλα μου που στομα εχει και μιλια δεν εχει!!

καλε μιλα παλι θα σου απανταω εγω τωρα!!!!:D:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αφου δεν ειναι εδω καμια θα μιλησω και εγω μονη μου για να μαθετε!!:tongue:

Αυριο εχουμε επαναληψη σε εμβολιο ως εδω καλα μεχρι τωρα ο αντρας μου τα εβλεπε ολα ασπριζε και γυρναγε απο την αλλη γιατι τσιμπανε τον κανακαρη του!!!

Αυριο λοιπον ηρθε η σειρα μου να τα δω ολα!!!τον προηγουμενο μηνα και χωρις προειδοποιηση και ενω ο παιδιατρος εκανε τον ελεγχο του μικρου και εγω ημουν χαλαρη τι εκανε ο ατιμος και μου κοπηκαν τα ποδια και αρχισα μετα να χοροπηδαω???

Του κατεβασε το πουλακι!!:shock::shock::shock: σοκ εγω!!!ο γιατρος αρχισε να γελαει και μου λεει τον αλλο μηνα θα σου δωσω οδηγιες για να το κανεις εσυ!!!!:shock::shock::shock: ξανα γουρλωμα τα ματια εγω!!!

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα απο τωρα μου εχουν κοπει τα ποδια και εχω αρχισει να φοβαμαι με το θεμα!!

ααααααααααααααααααααααααααααχ τι θα κανω δεν μπορω φοβαμαι θα ποναει το πουλακι μου καθε φορα που θα του το κανω??θελει πολλες φορες την ημερα????:shock::shock::shock:

Γενικα ο μικρος ειναι μια χαρα εχουμε 10 δοντακια βγαλαμε και 2 πισω που τα ειδα τυχαια μια μερα που γελουσε!!!:D

Τα δικα μου ιδια βαρεθηκα το γυμναστηριο εχουμε αρχισει την αλλη γυμναστικη και οτι θελει ας γινει!!!Δεν με πειραζει το ποτε θα ερθει αλλα να μην περασω τα ιδια αυτη ειναι η μεγαλη μου φοβια!:confused: βεβαια ολοι μου ειπανε οτι τωρα ολα ειναι μια χαρα και να ειμαι ηρεμη εγω ομως παλι τα ιδια!!θα μου περασει που θα παει!!

ουφ τα ειπα και παω για νανι!!

Φιλακια σε οοοολες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βανιλακι μπηκα να μαθω νεα σου.τι κανεις?το μωρο βλεπω περναει τις κλειστες του!!!!.δεν πιστευω ο γιατρος σου να ειναι περιεργος και να μη σε αφηνει να εχεις το λαπτοπ στην αιθουσα τοκετου?:shock:ξεκαθαρισε τα απο τωρα τα πραγματα.μιλημενα ξηγημενα!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Άσε Elinaki πίκρα τρελή,,, το εφτάστερο ξενοδοχείο Ιασώ, που βήχεις κ πληρώνεις γιατί έβηξες δεν έχει internet:shock::shock::shock::shock:

tsa!!!!!!!!ΜΙΑ φορα να σας πετυχω ρε κοριτσακια...τεσπα!!ο επιμενων ΝΙΚΑ!!!χοχοχοχο..αυριο εχω αυχενικη!!

Emma τι κάνεις κουκλίτσα,,, το μωράκι σου??? καλά αποτελέσματα στην αυχενική,,μπες να μας πεις;)

Αχ βρε Χαπάκι κι εγώ μπαίνω κ μόνη μου μιλάω,,τι να τις κάνω???? όταν αυτές οι σουσουράδες ήταν εγκυούλες γινόταν χαμός εδώ μέσα (αυτό παραπονάκι ήταν για να ξέρετε)...

Αφου δεν ειναι εδω καμια θα μιλησω και εγω μονη μου για να μαθετε!!:tongue:

Του κατεβασε το πουλακι!!:shock::shock::shock: σοκ εγω!!!ο γιατρος αρχισε να γελαει και μου λεει τον αλλο μηνα θα σου δωσω οδηγιες για να το κανεις εσυ!!!!:shock::shock::shock: ξανα γουρλωμα τα ματια εγω!!!

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα απο τωρα μου εχουν κοπει τα ποδια και εχω αρχισει να φοβαμαι με το θεμα!!

ααααααααααααααααααααααααααααχ τι θα κανω δεν μπορω φοβαμαι θα ποναει το πουλακι μου καθε φορα που θα του το κανω??θελει πολλες φορες την ημερα????:shock::shock::shock:

Φιλακια σε οοοολες!!!

Αθηνούλα διάβασα 3 φορες το ποστ σου κ ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τι θα κάνετε στο πουλάκι του μικρού:oops::oops::oops::oops:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ τώρα.....μια ώρα έκανα quote και όταν απάντησα δεν δέχθηκε την απάντησή μου γιατί είχα χρησιμοποιήσει λέει πολλά emoticons...!!!!Γκρρρρρρρρ!!!

Βανιλάκι, έχουμε κανένα νέο??....

Τα κοριτσάκια τα υπόλοιπα καλά είναι?

(δεν γράφω περισσότερα, βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια....!)

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γεια σας ομορφιες μου...τι κανετε..εγω καλα φουσκωνω και ελλο ..ποσο θα βγεια αυτο το παιδι πια...Αυριο παμε παλι γιατρο να τον δουμε...

Βανιλλάκι μου...λιγο ακομα και θα συναντιόμασταν στο ΙΑσω....ρε γαμωτο για μερικες μερουλες....οταν εσει θα φευγεις εγω θα μπαινω...

εγω εχω ΠΗΤ 12/07 αλλα λογω ΚΤ θα μπω καλως εχοντων 4/07.....

Βανιλιτσαν να σε ρωτησω..θα κανεις rooming in...εγω να σου πω την αληθεια πολυ το σκεφτομαι...

Α μια ερωτηση..κοτιτσακια..τωρα τελευταιως ποναν τα κοκαλα μου χαμηλα ...κατω...στο τετοιο μου...καταλαβαινετε τωρα....

Δεν πιστευω καμια μερα να μου κανει κανα τσα.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βανιλακι μου..γενικα δεν πολυμπαινω γιατι δεν εχω λαπτοπ και στο γραφειο κουραζομαι οταν καθομαι πολυ ωρα.....

Σας φιλω γλυκουλες μου....μουτς..μουτς....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βανιλακι πες του οτι το μνημονιο δεν θα ψηφιστει τελικα και οτι ολα αυτα για την τροικα ειναι ψεματα και να δεις που θα βγει!!!

Aν εξηγήσω στη μπεμπούλα σε τι μπουρδελ@ χώρα θα γεννηθεί,,δεν πρόκειται να βγει ΠΟΤΕ:mad::mad:

Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ τώρα.....μια ώρα έκανα quote και όταν απάντησα δεν δέχθηκε την απάντησή μου γιατί είχα χρησιμοποιήσει λέει πολλά emoticons...!!!!Γκρρρρρρρρ!!!

Βανιλάκι, έχουμε κανένα νέο??....

Τα κοριτσάκια τα υπόλοιπα καλά είναι?

(δεν γράφω περισσότερα, βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια....!)

Μπιφτεκάκι με τα διδυμάκια σου τι κάνεις? Καλό είναι όταν γράφεις για καλό κ για κακό να κάνεις αντιγραφή για να τα σώζεις;)

Γεια σας ομορφιες μου...

Βανιλιτσαν να σε ρωτησω..θα κανεις rooming in...εγω να σου πω την αληθεια πολυ το σκεφτομαι...

Α μια ερωτηση..κοτιτσακια..τωρα τελευταιως ποναν τα κοκαλα μου χαμηλα ...κατω...στο τετοιο μου...καταλαβαινετε τωρα....

Σας φιλω γλυκουλες μου....μουτς..μουτς....

Κοτοπουλάκι μου όμορφο κ παραφουσκωμένο:tongue:

Κάθε πόνος που νιώθεις από κάτω είναι φυσιολογικός, προετοιμάζεται η μήτρα για το μεγάλο γεγονός,,,εμένα μια με πονάει το πουλάκι μου,,μια έχω κράμπες κ.α

Σήμερα που ήμουν στον doc του είπα ότι θα κάνω rooming in και όχι απλά συμφώνησε,,με προέτρεψε κιόλας διότι το θεωρεί ιδανικό για το μωρό κυρίως κ έπειτα για μένα;););)

Λοιπόν τα σημερινά νέα από τον doc: Ελάχιστες συσπασούλες, δεν θέλει βρε κορίτσια να βγει η μπεμπούλα, όλα καλά τα υγρά μου, ο τράχηλος, ο πλακούντας,,θα με ξαναδεί την Δευτέρα (εκτός απροόπτου) και το καλύτερο το άφησα για το τέλος: ΞΕΛΥΘΗΚΕ ΟΕΟ ΞΕΛΥΘΗΚΕ ΟΕΟ!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Καλησπερα ομορφες τι κανετε??

Οι εγκυουλες μου??

Κοτοπουλακι ειναι φυσιολογικο κοριτσακι μου με το καλο αγαπουλα μου να μπαινεις οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου!!!

Βανιλιτσα μου καλυτερα που δεν καταλαβες γιατι εγω που ο ειδα σημερα κοντεψα να μεινω!!βεβαια αμα κατσεις και το σκεφτεις και εσυ το εχεις κανει πολλεεεες φορε στο Βανιλλακο!!!;):tongue:

Αγορομανουλες καλο κουραγιο οταν ερθει η ωρα σας εγω για την ωρα δεν μπορω να το κανω θα το κανει ομπαμπας του ειπε με επιασαν τα κλαματα και ματωσε και λιγο το πουλακι του!!μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο δεν ειναι κατι και απλα οταν θα το κατεβαζουμε θα νιωθει απλα μια ενοχληση!!

Το καλο ειναι οτι εχει ανοιξει μια χαρα μας ειπε και οπως το βλεπει δεν θα εχουμε θεμα φυμωσης!!!!!

Καναμε και το τελευταιο 3πλο εμβολιο για την ωρα το επομενο τον σεπτεμβριο απλα υπαρχει μια πιθανοτητα μετα απο 5-12 μερες να μου κανει πυρετο!!!!

Μπιφτεκακι μου οταν σου κανει τετοια κολπα να σβηνεις φατσουλες απο το μηνυμα που εκανες quote και δεν θα εχεις θεμα!!

Τα νινακια μας τι κανουν??εσυ πως εισαι???

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανουνε??

Γλωσσοκοπανα μου που εισαι σε εχασα!!!!:confused:

Φιλακια πολλα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!καλε ποσα γραψατε????γλωσσουδες χωρις να μπει και η γλωσσου!!!χιχιχι

εμενα αθηνα μου με το πουλακι του ακομα δεν το ανοιξαμε εντελως το κανει λιγο λιγο και σιγα μετα τα 2 ειπε θα το ανοιξουμε...τι να σου πω και εγω???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Βανιλιτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααα σε βλεπω εισαι ΠΡΑΣΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

Ελα γιατι δεν θα κατσω πολυ στο λεω και μετα θα κανεις παραπονα παλι!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σας!!!καλε ποσα γραψατε????γλωσσουδες χωρις να μπει και η γλωσσου!!!χιχιχι

εμενα αθηνα μου με το πουλακι του ακομα δεν το ανοιξαμε εντελως το κανει λιγο λιγο και σιγα μετα τα 2 ειπε θα το ανοιξουμε...τι να σου πω και εγω???

Εμεις γλωσσουδες αντε καλε!!!

Δεν θελω να μου κατι κοριτσακι απο τη στιγμη που ανοιξε ο γιατρος τον περασμενο μηνα και ξανα σημερα μπηκαμε στο χορο απλα δεν αντεχω να το κανω ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω!!!!

εσεις τι κανετε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εμεις γλωσσουδες αντε καλε!!!

Δεν θελω να μου κατι κοριτσακι απο τη στιγμη που ανοιξε ο γιατρος τον περασμενο μηνα και ξανα σημερα μπηκαμε στο χορο απλα δεν αντεχω να το κανω ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω!!!!

εσεις τι κανετε????

χαχαχαχα,κατι μου θυμιζει αυτο...κι εμεις μια απο τα ιδια,απορω γιατι αρχισα το φελισιν αφου δεν κανω ντοην...ντοην...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...