Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου ..τι κανετε???

Βανιλακι μου μπηκα για να μαθω νέα σου...δεν θελει να βγει η μπεμπουλα ε??/ με το καλο κοριτσακι μου να πανε ολα τελεια....

Εμεις σημερα μπηκαμε στο μηνα μας...και ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον θα μπουμε 4/7....πλησιαζει ο καιρος....Απιστευτο μου φαινεται...

Φιλακια αγαπούλες μου......

Που είσαι συ κοτοπουλάκι:?::?: μπήκες στον μήνα σου αγαπούλα??? άντε με το καλό:D:D:D:D

Γιατί χάθηκες????

Το καρπουζάκι, το κουνελάκι που είναι???

Σας σκέφτομαι όλες αλλά έχετε εξεφανιστεί:(:(:(:(:(:(

Nadimoraki πως νιώθεις με το σετάκι ένα κ ένα:tongue:???

Xαπάκι, Καμηλοπαρδαλάκι, Αθηνούλα, Crazybaby, να χαιρεστε τα ζουζούνια σας,,ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!

Nenos έρχεται η σειρά σου:D:D

Αθηνούλα μάλλον χάθηκε η σημερινή μέρα:-(:sad: (ξέρεις εσύ;)...)

"cogito,ergo sum"

Χαπάκι μου ου ου

σπιτάκι είμαι κ περιμένω πότε θα αποφασίσει η μπεμπούλα να κάνει εμφάνιση:tongue::tongue:

Εσύ τι κάνεις?? ο μούργος σου??? διαβάζω τα κατορθώματά του

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια μου???

Κοτοπουλάκι μου γλυκό επιτέλους σε πετυχαίνω:D:D:D

Κι ότι έλεγα να βγω,,,

Πως είσαι αγαπούλα μου,,,, ο κοκορίκος σου, τι λέει ο γιατρός??

"cogito,ergo sum"

Κοτοπουλάκι μου γλυκό επιτέλους σε πετυχαίνω:D:D:D

Κι ότι έλεγα να βγω,,,

Πως είσαι αγαπούλα μου,,,, ο κοκορίκος σου, τι λέει ο γιατρός??

Ειμαστε μια χχαρα μεγαλωνουμε..εσεις τι κανετε...ποτε εχεις ΠΗΤ?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ειμαστε μια χχαρα μεγαλωνουμε..εσεις τι κανετε...ποτε εχεις ΠΗΤ?

Αμάν βρε παιδάκι μου βαρέθηκα να διαβάζω,,,απα πα ,,,:tongue::tongue:

Ολόκληρο κατεβατό έγραψες:tongue::tongue: απα πα

24 Ιουνίου έχουμε Πητ;)

"cogito,ergo sum"

Χαπάκι μου ου ου

σπιτάκι είμαι κ περιμένω πότε θα αποφασίσει η μπεμπούλα να κάνει εμφάνιση:tongue::tongue:

Εσύ τι κάνεις?? ο μούργος σου??? διαβάζω τα κατορθώματά του

συγνωμη που εφυγα αλλα δεν κοιμοτανε το καμαρι μου και μουρμουραγε για να τον σηκωσω,οπως καταλαβαινεις με καλουσε ο ερωτας μου και δεν μπορουσα να του αντισταθω....

θα ερθει η μπεμπουλα σου...απολαυσε τις τελευταιες στιγμες της εγκυμοσυνης σου γιατι μετα θα την αναπολεις....θα ερθει η ζουζουνα και θα σε ξετρελλανει...

ο μουργακος καλα ειναι ,μεγαλωνει...ανταρτευει και συντομα νομιζω οτι θα αρχισει να περπαταει,αφου εκανε και τα πρωτα 3 βηματακια μονος του...αντε μετα κυνηγητο θα παιζω μαζι του....εγω ειμαι μια χαρα κατ'αλλα ,κουρασμενη λιγακι αλλα μ'αρεσει....

αυτα τα νεα μας...ααα επισης εβαλα και επισημως μπροστα για το 2ο μετα απο τον ορμονολικο ελεγχο που εκανα...τωρα θα μου πεις πως θα το πιασω το 2ο αν δεν εχω ορεξη για ντοην ..ντοην...δεν ξερω αλλα πιστευω οτι θα ερθει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

βανιλλακι ουυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις ακομα να πας στο μαιευτηριο?????

Ου ου εδώ εδώ είμαι ακόμα:tongue::tongue::tongue:

Γράφω στα διάφορα θεματάκια:tongue::tongue:

Τι κάνεις κοριτσάκι μου??? λύσε μου μια απορία,,,, συναντιέστε στο "χαζοβιβλίο" γι'αυτό δεν μπαίνετε εδώ??

"cogito,ergo sum"

αχ κοριτσάκι μου γλυκο επρεπε να φυγω σορυ. η αληθεια ειναι οτι ποτε η μια μπαινει ποτε η αλλη στο χαζοβιβλίο. εγω μπαινω στο φορουμ αλλα δεν σας πετυχαίνω και δεν μιλαω και σημερα εκει που έλεγα να φυγω σε ειδα on line. τι κανει η μπουμπου μας???την έχει καταβρει ε???? αχ σκεψου τι ωραια που ειναι εκει μεσα που δεν θελει να βγει φαινεται της κανεις πολλα χαδακια ....μουτσ στην κοιλίτσα!

βανιλακι μπηκα να μαθω νεα σου.τι κανεις?το μωρο βλεπω περναει τις κλειστες του!!!!θα βγει που θα παει και τοτε θα ζησεις μεγαλες στιγμες.κακομοιρα μου μη γεννησεις και δεν το μαθουμε.δεν πιστευω ο γιατρος σου να ειναι περιεργος και να μη σε αφηνει να εχεις το λαπτοπ στην αιθουσα τοκετου?:shock:ξεκαθαρισε τα απο τωρα τα πραγματα.μιλημενα ξηγημενα!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...