Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock: σωωωωωωωωωωωωπααααααααααααααα βρηκε το δρομο????θα χαλασει ο καιρος βρε!!!

Βεβαια το καλυτερο ητανε η αντιδραση του μικρου και πολυ μου αρεσε να σου πω την αληηθεια ελπιζω να μην τον δει ξανα τον οκτωβριο!!!

Εγω παλι την φοβαμαι την πισινα γιατι ο δικος μου κανει βουτιες μεσα στο μπανακι του που να τον βαλω και σε πισινα απαπαπαπα!!!

ναι τον βρηκε και τωρα δεν εχει δικαιολογια να μην εμφανιζεται...ετσι ερχεται σχεδον καθε μερα και τον βλεπει....και ο μικρος πεταει απο την χαρα του και παιζουν μαζι πολυ ωραια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι χτυπησε ο καημενουλης μου και ολο στο κεφαλι χτυπαει το παιδακι μου..εχει μια μελανια στο μαγουλο που την εκανε στον καναπε και μια στο κουτελο ...αλλα και αυτος δεν καθεται λεπτο ο κ@@ος του σβουριζει γυρω γυρω ολη την ωρα

76IGp3.png

ναι τον βρηκε και τωρα δεν εχει δικαιολογια να μην εμφανιζεται...ετσι ερχεται σχεδον καθε μερα και τον βλεπει....και ο μικρος πεταει απο την χαρα του και παιζουν μαζι πολυ ωραια...

τωρα καταλαβε αυτος οτι πρεπει να ερχεται να τον βλεπει.....και να παιζει μαζι του

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τρελοκόριτσα...!!!

Τι κάνετε?...

Γλωσσού μου, καλά εσίαι κοριτσάκι μου?...

Τα υπόλοιπα κουρίτσιααααααα???

Καλησπερα ομορφη τι κανετε???τα ζουζουνια μας???

Εγω ζεσταινομαι ο μικρος δεν κοιμαται και τωρα θα φαμε κρεμουλα και μετα θα παμε κουνιες αφου πρωτα ταισουμε τα πουλακια στην πλατεια!!!!:D:D

Φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι βροχή ήταν αυτήηηηηη?????.....Ιούνιος σου λέει μετά...:rolleyes:

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?...Εγώ ξεκουράζομαι, είχα κάνει όλες μου τις δουλειές απ'την Παρασκευή και όλο το ΣΚ ξεκουράζομαι....κι αύριο θα πάμε βόλτα στο Βραχάτι σε κάτι φίλους μας....

Μάθαμε τίποτα για το Βανιλάκι??

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου ..τι κανετε???

Βανιλακι μου μπηκα για να μαθω νέα σου...δεν θελει να βγει η μπεμπουλα ε??/ με το καλο κοριτσακι μου να πανε ολα τελεια....

Εμεις σημερα μπηκαμε στο μηνα μας...και ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον θα μπουμε 4/7....πλησιαζει ο καιρος....Απιστευτο μου φαινεται...

Φιλακια αγαπούλες μου......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλέ τι βροχή ήταν αυτήηηηηη?????.....Ιούνιος σου λέει μετά...:rolleyes:

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?...Εγώ ξεκουράζομαι, είχα κάνει όλες μου τις δουλειές απ'την Παρασκευή και όλο το ΣΚ ξεκουράζομαι....κι αύριο θα πάμε βόλτα στο Βραχάτι σε κάτι φίλους μας....

Μάθαμε τίποτα για το Βανιλάκι??

Μου εσπασε τα νευρα η ατιμη!!:mad::mad:βεβαια μου εκανε και 1 καλο κατσαμε μεσα και τελειωσα οοοολο το σιδερωμα!!!και το απογευμα που εβγαλε ηλιο πηγαμ εγια παγωτο!!!:D

Να ξεκουραζεσαι κοριτσακι μου!!Κλαη διασκεδαση αυριο!!

Φιλεναδίτσες μου εδώ είμαι στο σπιτάκι μου;);)

Η μπεμπούλα δεν θέλει να βγει από την φωλίτσα της:tongue:

Το σημερινό καρδιοτοκογράφημα καλό ήταν,,, τι να πω????

Για ποσο ακομη????δεν μπορει θα δει την εξοδο συντομα μπορει να ειναι ωραια εκει μεσα και να της αρεσει αλλα δεν ξερει οτι την περιμενει η καλυτερη αγκαλιτσα του κοσμου!!!!:D

Με το καλο κοριτσακι μου και μη μας ξεχασεις ενταξει???

Γεια σας κοριτσακια μου ..τι κανετε???

Βανιλακι μου μπηκα για να μαθω νέα σου...δεν θελει να βγει η μπεμπουλα ε??/ με το καλο κοριτσακι μου να πανε ολα τελεια....

Εμεις σημερα μπηκαμε στο μηνα μας...και ο γιατρος μας ειπε οτι μαλλον θα μπουμε 4/7....πλησιαζει ο καιρος....Απιστευτο μου φαινεται...

Φιλακια αγαπούλες μου......

Ερχεται οκοκορικος σουουουουουουουουου με το καλο κοριτσακι μου!!!

Ο αντρας μου ξερεις τι εκανε οταν ο γιατρος μας ειπε την ημερομηνια??εφτιαξε ενα ημερολογιο το κολλησε στην ντουλαπα και καθε μερα εσβηνε και μια μερα!!ουτε φανταρος να ητανε!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...