Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια? Δεν ξέρω αλλά έχω ένα προαίσθημα οτι η Βανίλα γεννάει σήμερα.......

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ:tongue::tongue::tongue:

Το Σ/Κ έχουμε καρδιοτοκογάφο στο Ιασώ και αν η μπέμπα πιέζεται θα μου την βγάλουνε;)

Βασικά είχα λίγες μέρες που ήμουν χάλια ψυχολογικά γιατί δεν ήθελα με τίποτα να συμβιβαστώ με την ιδέα της καισαρικής,,,:-(:sad:

Τώρα είμαι καλά, περιμένω την μπεμπούλα όποτε επιλέξει αυτή,,

Η διαίσθησή μου λέει ότι ή Κυριακή ή Δευτέρα ή Τρίτη:D:D:D:D

"cogito,ergo sum"

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ:tongue::tongue::tongue:

Το Σ/Κ έχουμε καρδιοτοκογάφο στο Ιασώ και αν η μπέμπα πιέζεται θα μου την βγάλουνε;)

Βασικά είχα λίγες μέρες που ήμουν χάλια ψυχολογικά γιατί δεν ήθελα με τίποτα να συμβιβαστώ με την ιδέα της καισαρικής,,,:-(:sad:

Τώρα είμαι καλά, περιμένω την μπεμπούλα όποτε επιλέξει αυτή,,

Η διαίσθησή μου λέει ότι ή Κυριακή ή Δευτέρα ή Τρίτη:D:D:D:D

εμένα πάλι το δικό μου σ έχει σήμερα αύριο!!!! :mrgreen:

την έχεις σίγουρη δηλαδή την καισαρική ε?

U6Vip2.png

εμένα πάλι το δικό μου σ έχει σήμερα αύριο!!!! :mrgreen:

την έχεις σίγουρη δηλαδή την καισαρική ε?

Αχ καμηλοπαρδαλάκι μου,,, λες???

Έχω κάτι τρελά τσιμπηματάκια από κάτω από το πρωί:shock::shock::rolleyes:

Το θέμα της καισαρικής είναι πραγματικά μεγάλο θέμα,,, όχι δεν είναι σίγουρη!

Κι αυτό γιατί αρνούμαι πεισματικά εγώ,,οψόμεθα,,,

Απλά μου χάλασε η ψυχολογία τις τελευταίες μέρες και ενώ θα έπρεπε να σκέφτομαι μόνο την στιγμή που θα την αντικρύσω ,,,εγώ σκέφτομαι τα πάντα εκτός απ'αυτό:-(:sad::-(

όμως από χτες είμαι καλύτερα και προσπαθώ να βγάλω όλες τις κακές σκέψεις από το μυαλό μου και να επικεντρωθώ στην μπεμπούλα μου:D

"cogito,ergo sum"

Αχ καμηλοπαρδαλάκι μου,,, λες???

Έχω κάτι τρελά τσιμπηματάκια από κάτω από το πρωί:shock::shock::rolleyes:

Το θέμα της καισαρικής είναι πραγματικά μεγάλο θέμα,,, όχι δεν είναι σίγουρη!

Κι αυτό γιατί αρνούμαι πεισματικά εγώ,,οψόμεθα,,,

Απλά μου χάλασε η ψυχολογία τις τελευταίες μέρες και ενώ θα έπρεπε να σκέφτομαι μόνο την στιγμή που θα την αντικρύσω ,,,εγώ σκέφτομαι τα πάντα εκτός απ'αυτό:-(:sad::-(

όμως από χτες είμαι καλύτερα και προσπαθώ να βγάλω όλες τις κακές σκέψεις από το μυαλό μου και να επικεντρωθώ στην μπεμπούλα μου:D

Vanillaki είναι απίστευτο το συναίσθημα! ενώ δεν ξέρεις πώς είναι όταν την δεις θα σου φανεί τόσο οικεία!!!! περιττό να σου πώ ότι έχει πολύ κλάμα η υπόθεση.. εγώ έκλαιγα περισσότερο από το μωρό από την συγκίνηση :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

με το καλο vanillaki μου και ολα να σου πανε τελεια!!!!

και δεν εχει σημασια πως θα γεννησεις με καισαρικη η φυσιολογικα γιατι με το που την δεις θα τα ξεχασεις ολα αυτα και θα τρελλαθεις απο την χαρα σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

βανιλιτσα μου με το καλο,και να σου πω κατι κι εγω οταν εμαθα οτι θα κανω καισαρικη επεσα τελειως ψυχολογικα,εκλαιγα ολη μερα,ομως οταν εφτασε η μερα το μονο που ηθελα να αντικρυσω το μωρακι μου,να το αγκαλιασω...και στο τελος ουτε που με ενοιαξε που εκανα καισαρικη,ολα ηταν μια χαρα ....

γι'αυτο κι εσυ μην σε νοιαζει για τον τροπο σημασια εχει να εισαστε καλα και οι δυο ...να σφιξεις την κορουλα σου σην αγκαλια σου ...και να δεις ποσο γλυκια στιγμη ειναι οταν αντικρυζεις αυτο το ζουζουνι που εχεις τοσο καιρο μεσα σου...

ευχομαι με το καλο να ερθει η κοπελαρα σου...!!!

76IGp3.png

Vanillaki είναι απίστευτο το συναίσθημα! ενώ δεν ξέρεις πώς είναι όταν την δεις θα σου φανεί τόσο οικεία!!!! περιττό να σου πώ ότι έχει πολύ κλάμα η υπόθεση.. εγώ έκλαιγα περισσότερο από το μωρό από την συγκίνηση :D

κι εγω εριξα πολυ κλαμα...ηταν η καλυτερη στιγμη της ζωης μου!!!

76IGp3.png

Βανιλιτσα μου με το καλο να ερθει η ζουζουνα σου!!!

Οσο για τον τροπο μην σε περνει απο κατω μια ιδεα ειναι ολα και εγω ηθελα φυσιολογικο τοκετο αλλα μολις εμεινα εγκυος το ηξερα οτι παω για καισαρικη χωρις να μου εχει πει κατι ο γιατρος μου απλα ηξερα οτι με τοσα που εχω η καισαρικη ητανε μονοδρομος!!!

Μολις θα την δεις θα τα ξεχασεις ολα και το κλαμα σου σιγουρα θα ειναι περισσοτερο απο της μικρης εγω δεν μπορουσα να σταματησω ειναι η καλυτερη στιγμη!!!!

Και εγω δεν ξερω γιατι κατι μου ελεγε οτι εχεις γεννηση κιολας γι αυτο και μπηκα να μαθω νεα σου!!!μεχρι τη δευτερα θα την εχεις!!!:D:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σας!!!πως ειστε?πολυ ζεστη βρε παιδια σημερα ε????καλα οσο για την πισινα δεν εχω΄λογια!!!τρελλαινεται και ειναι μεσα ολη την ωρα και δεν θελει με τιποτα να βγει!!!!εχει πολυ πλακα!!!

κατα τ αλλα ολα καλα ηρθε χθες και ο πατερας του και τον ειδε και ξετρελλαθηκε το παιδι μου!!!ξεσαλωσε εντελως...πολυ μ αρεσε...

Πάστα μήπως? :tongue:

αχ καυμενούλι μουργάκι μου! Μην στενοχωριέσαι Χαπάκι μου μόλις σου πάρει δρόμο αυτό το φαινόμενο θα είναι τόσο συχνό που θα το συνηθήσει μέχρι και ο ίδιος!!!

εντυπώσεις από την πισίνα? για λέγε....

πω πω πω ένας άντρακλας!!!! φτούτσες του φτούτσες του καλέ!!! :D

Ελαααααααααααααααααααα δεν καταλαβες το Π?????μαλλον το ξεχασες το σπορ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!πως ειστε?πολυ ζεστη βρε παιδια σημερα ε????καλα οσο για την πισινα δεν εχω΄λογια!!!τρελλαινεται και ειναι μεσα ολη την ωρα και δεν θελει με τιποτα να βγει!!!!εχει πολυ πλακα!!!

κατα τ αλλα ολα καλα ηρθε χθες και ο πατερας του και τον ειδε και ξετρελλαθηκε το παιδι μου!!!ξεσαλωσε εντελως...πολυ μ αρεσε...

:shock::shock::shock: σωωωωωωωωωωωωπααααααααααααααα βρηκε το δρομο????θα χαλασει ο καιρος βρε!!!

Βεβαια το καλυτερο ητανε η αντιδραση του μικρου και πολυ μου αρεσε να σου πω την αληηθεια ελπιζω να μην τον δει ξανα τον οκτωβριο!!!

Εγω παλι την φοβαμαι την πισινα γιατι ο δικος μου κανει βουτιες μεσα στο μπανακι του που να τον βαλω και σε πισινα απαπαπαπα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μολις το ειδα επεσε ο μουργος σου και εκανε καρουμπαλο εεεε???εχουμε κανει και εμεις αλλα τωρα εχουμε περισσοτερες μελανιες στα ποδια γιατι μπουσουλαει και χτυπαει σε παιχνιδια η στη σκαλα οταν ανεβαινει!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...