Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται χαρηκα που ειδα οτι θα με ειδοποιησεις!!!!! καληνυχτααααααααααααα

;););););););)

Άντε κ το επόμενο τηλεφωνάκι εσύ θα είσαι;););)

Πάω να αφήσω μήνυμα στο άλλο μας καφέ το ερηπωμένο κ πάω να κοιμηθώ,,μάλλον να προσπαθήσω

"cogito,ergo sum"

:D

ελπιδακι πες μου τι εκανες και κοιμοτανε γιατι ειμαι ετοιμη για νευρικο κλονισμο....αυτο το παιδι θα με τρελλανει....

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. Βοηθάει πάντως πολύ να του δίνεις την αίσθηση οτι δεν βιάζεσαι να φύγεις από το δωμάτιο.

τι κανετε???εγω τρεχω παλι...αχαχ αυτο το παιδι δεν κοιμαται με τιποταααα....

χθες πηγαμε και γιατρο ευτυχως ψηλωσαμε γιατι ειχα αγχωθει....

εσεις τι κανετε???θα μπει καμμια???

ναι μην τυχόν και δεν αγχωθείς εσύ με κάτι... μαρή μια χαρά είναι το παιδί σου.. και κούκλος κιόλας!!!!

φτου φτου φτουουουουουουουοουουουουουουυουου να μη την ματιασεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!:tongue:

ναι ναι φτου φτου....

U6Vip2.png

καλα δεν ντρεπεστε κανατε ντου χθες βραδυ και ουτε μια ειδοποιηση...τι να πω ,μπραβο κοριτσακια....φτου σας...

ελπιδακι μου τι κανεις????

ναι αυτο κανω καθομαι και τον χαιδευω,καποιες φορες κοιμαται πλεον,αλλες παλι αν δω οτι αργει πολυ τον παιρνω αγκαλιτσα και ηρεμει και μεσα σε 5' εχει κοιμηθει...

76IGp3.png

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηη υπαρχει εχεις προβλημα??:tongue::tongue::tongue: τι νομιζες μετα απο εσενα το χαος??:D:tongue:

:confused: :confused: ε τι? ........... όχι? :D:tongue:

http://imageshack.us/photo/my-images/219/pregnant061.jpg/

Ουφ ελπίζω να το πέτυχα τώρα,,,,,ιδού ο Αρτέμης φουσκωμένος,,

Αθηνούλα η φωτο είναι από προχθές που πήγαμε Όστρια;)

αχ μαρή τί όμορφη που είσαι??? ωραία μαλλιά!!!!!! η Ελίνα σε χτενίζει??? :tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D πολυ ωραια κοιλιτσααααααααααααααααααααα!!με το καλο κοριτσακι μου!!!!

Ευτυχως που πηγατε εσεις Οστρια και καποια ΚΑΠΗ το θυμηθηκαν!!!!:D:D

το ξέρω οτι σου έχω λείψει κι ας μην το παραδέχεσαι ανοιχτά! :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Παλι Π θελεις?????:tongue::tongue::tongue::tongue:ασε και εγω σαν φοραδα τρωω συνεχεια δεν κρατιεμαι με τιποτα!!!:rolleyes:

???????????????????????????????????????????? εσπασαν τα νερα????

Εννοείς το Π που έχω να φάω 7 μήνες:shock::shock::shock::tongue::tongue:
Πλάκα κάνεις ??? από πότε και γιατί όταν τρως το Π πρήζεσαι??:shock::shock:

Εγώ τσέρω τσέρω να κάνω πολλαπλό:tongue::tongue:

Και γιατί παρακαλώ να αργήσω:rolleyes::rolleyes:

καλέ? τί είναι το Π που μιλάτε????? πείτε μου κι εμένα.. εγώ δεν ξέρω τίποτα! :confused:

U6Vip2.png

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί μάλλον είμαι πολύ έγκυος κ ντεν καταλαβαίνω:

1) Όταν τρως το Π -βλέπε πίτσα,πασατέμπο,πουλάκι,πατατάκι- πρήζεσαι γιατί είναι αλμυρό

2) Για να κάνεις sex περνάνε 7 μήνες + 2 ή 3 -ανάλογα τα κέφια της κουμπάρας

:tongue::tongue::tongue:

Αααααα χρειάζομαι το καμηλοπαρδαλάκι,,εσείς με μπερδεύετε:tongue::tongue:

χαίρομαι που τουλάχιστον κάποια άτομα αναγνωρίζουν την αξία μου :cool::tongue:

άστες κοριτσάκι μου θα σου εξηγήσω εγώ το όνειρο (με πμ όμως γιατί εδώ θα κοπώ χιχιχ) :lol::lol:

Τωρα σωθηκες θα σε ξεμπερδεψει το καμηλοπαρδαλακι???:D:D

Αναλογα τ ακεφια της κουμπαρας!!!!:tongue::tongue:

Η δικια μου ειχε βαρεθει και ετσι επρεπε να αναλαβω υπηρεσια!!!

καλά μ έχεις καταυποχρεώσει μιλάμε... με τον καλό τον λόγο στο στόμα είσαι... δεν έχω λόγια.. τί να σου πώ πια..... με σκλαβώνεις!!!!! :rolleyes::rolleyes::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σημερα ο γιος μου εκανε το 1ο του καρουμπαλο...το μουργακι μου το λυπηθηκα,πηγε να γυρισει απο καθιστος σε μπρουμητα και χτυπησε με το κεφαλακι του στο τσιμεντο....

76IGp3.png

ναι μην τυχόν και δεν αγχωθείς εσύ με κάτι... μαρή μια χαρά είναι το παιδί σου.. και κούκλος κιόλας!!!!

/QUOTE]

βρε αν δεν επαιρνε και παλι υψος θα ξεκιναγαμε εξετασεις!!!αντε ολο μου φωναζεις!!!!κλαψ....

τωρα μας εφαγαν τα κουνουπια και του πηρα ενα εντομοαπωθητικο της φρεζυντερμ και καπως καλυτερευσε η κατασταση...

δεν κανει και καλες μερες γαμωτο να τον παω και θαλασσα και ετσι χθες που πηγαμε τζαμπο του πηρα μια πισινα!!!χιχιχι δεν προκειται να βγαινει ποτε απο εκει τωρα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο....

ο μουργακος ειναι 10070 κιλα,και 78 cm υψος...ξεκιναμε πλεον και ψαρι και θα τρωμε και ολο το αυγο...για ψαρι μας προτεινε μπακαλιαρο ή γλωσσα που δεν εχει πολλα κοκαλακια...επισης μπορει να τρωει απο τα δικα μας φαγητα αν δεν εχουν πολλα μπαχαρικα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα που δεν του τα δινω αλεσμενα...επομενη επισκεψη μολις κλεισουμε χρονο...

76IGp3.png

οσο για τα Π μην τα ψαχνεις ,παντως η νενος τα εφαγε...το ενα ειναι Πιτσα το αλλο τωρα τι να σου πω....

Πάστα μήπως? :tongue:

σημερα ο γιος μου εκανε το 1ο του καρουμπαλο...το μουργακι μου το λυπηθηκα,πηγε να γυρισει απο καθιστος σε μπρουμητα και χτυπησε με το κεφαλακι του στο τσιμεντο....

αχ καυμενούλι μουργάκι μου! Μην στενοχωριέσαι Χαπάκι μου μόλις σου πάρει δρόμο αυτό το φαινόμενο θα είναι τόσο συχνό που θα το συνηθήσει μέχρι και ο ίδιος!!!

βρε αν δεν επαιρνε και παλι υψος θα ξεκιναγαμε εξετασεις!!!αντε ολο μου φωναζεις!!!!κλαψ....

τωρα μας εφαγαν τα κουνουπια και του πηρα ενα εντομοαπωθητικο της φρεζυντερμ και καπως καλυτερευσε η κατασταση...

δεν κανει και καλες μερες γαμωτο να τον παω και θαλασσα και ετσι χθες που πηγαμε τζαμπο του πηρα μια πισινα!!!χιχιχι δεν προκειται να βγαινει ποτε απο εκει τωρα!!!

εντυπώσεις από την πισίνα? για λέγε....

καλησπερα,μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο....

ο μουργακος ειναι 10070 κιλα,και 78 cm υψος...ξεκιναμε πλεον και ψαρι και θα τρωμε και ολο το αυγο...για ψαρι μας προτεινε μπακαλιαρο ή γλωσσα που δεν εχει πολλα κοκαλακια...επισης μπορει να τρωει απο τα δικα μας φαγητα αν δεν εχουν πολλα μπαχαρικα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα που δεν του τα δινω αλεσμενα...επομενη επισκεψη μολις κλεισουμε χρονο...

πω πω πω ένας άντρακλας!!!! φτούτσες του φτούτσες του καλέ!!! :D

U6Vip2.png

γεια σας!!!πως ειστε?πολυ ζεστη βρε παιδια σημερα ε????καλα οσο για την πισινα δεν εχω΄λογια!!!τρελλαινεται και ειναι μεσα ολη την ωρα και δεν θελει με τιποτα να βγει!!!!εχει πολυ πλακα!!!

κατα τ αλλα ολα καλα ηρθε χθες και ο πατερας του και τον ειδε και ξετρελλαθηκε το παιδι μου!!!ξεσαλωσε εντελως...πολυ μ αρεσε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...