Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αχ πειναωωωω αλλα ολο τρωω η γαιδουρα. θα κρατηθω λεωωωω.

Παλι Π θελεις?????:tongue::tongue::tongue::tongue:ασε και εγω σαν φοραδα τρωω συνεχεια δεν κρατιεμαι με τιποτα!!!:rolleyes:

--------------------------------------------------------------------------------

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

???????????????????????????????????????????? εσπασαν τα νερα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ρε χαμενο και δεν λες τιποτα????φτου σου!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα σε ενημερωσα μαζεμένα δεν μπορεις να πεις!!!

--------------------------------------------------------------------------------

προσπαθω να κανω πολλαπλη απαντηση χιχιχιχχι

http://imageshack.us/photo/my-images/219/pregnant061.jpg/

Ουφ ελπίζω να το πέτυχα τώρα,,,,,ιδού ο Αρτέμης φουσκωμένος,,

Αθηνούλα η φωτο είναι από προχθές που πήγαμε Όστρια;)

:D:D:D:D:D:D:D:D πολυ ωραια κοιλιτσααααααααααααααααααααα!!με το καλο κοριτσακι μου!!!!

Ευτυχως που πηγατε εσεις Οστρια και καποια ΚΑΠΗ το θυμηθηκαν!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Παλι Π θελεις?????:tongue::tongue::tongue::tongue:ασε και εγω σαν φοραδα τρωω συνεχεια δεν κρατιεμαι με τιποτα!!!:rolleyes:

???????????????????????????????????????????? εσπασαν τα νερα????

Εννοείς το Π που έχω να φάω 7 μήνες:shock::shock::shock::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

χαχαχαχαχαχα σε ενημερωσα μαζεμένα δεν μπορεις να πεις!!!

προσπαθω να κανω πολλαπλη απαντηση χιχιχιχχι

Ακομη να μαθεις να κανεις πολλαπλη??ΕΛΕΟΣ!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: οοοοχι καλε!!εγω κοριτσακι μου μπαινω αργα μολις κοιμηθει ο μικρος!!

Οχι Βανιλλιτσα μου να μην τρεμεις να πας με χαμογελο και αισιοδοξια!!!τελικα πως θα γεννησεις τι λεει ο γιατρος???γιατι οταν πλησιαζουν οι μερες μας μυριζουν ασχημα??

:shock::shock::shock::shock: μη μου λες τετοια και σκιαζομαι!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ακομη να μαθεις να κανεις πολλαπλη??ΕΛΕΟΣ!!!!!

αφου δεν μου λετε...κλαψ

Διαφημίσεις

Εννοείς το Π που έχω να φάω 7 μήνες:shock::shock::shock::tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αααα δεν ξερω(ναι καλε αυτο εννοω αλλα μην της το πεις ενταξει???)και νομιζω οτι θα αργησεις κοριτσακι μου!!!

και γιατι εσβησες το προσωπο????φτου σου!!! εγω πως θα σε γνωρισω?

καλα εδω μεσα φανερα θελεις να το δεις????καλα εκανε θα σου κανει εκπληξη αλλη μερα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαρηηηηηηηηηη που το εχεις το παιδι μας δουλευεις ???κοιλια ειναι αυτη?????

Ε εντάξει δεν θέλω να το παινευτώ αλλά είμαι σωματάρα:tongue::tongue:

χα χα χα βοήθεια μου 1.66 με τα χέρια στην ανάταση:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

αφου δεν μου λετε...κλαψ

:mad::mad::mad::mad: τι λες καλε??ποσες φορες στο εχουμε πει ολες???

θα στο πω αλλη μια καιμετα τελος ενταξει???

πας και πατας το ,, που εχει διπλα στο quote και αφου πατησεις οσα θες στο τελευταιο θα πατησεις quote και ετσι θα κανεις πολλαπλη!!!γκεκε???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...