Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αφου τα θελει ο κ.......ος της!!!!

εμεις τι φταιμε????:lol::lol:

μμμμμμμμμμμμμμμ σιγα με τετοιους παιδαρους γυρω της σιγα μην μας κανει και την δυσκολη!!!!:lol::tongue:

αν οι παιδαροι καλε δουν την κουκλα της ελπιδας σας το εγκυουμαι θα πεσουν ξεροι....:tongue:

76IGp3.png

αχα τωρα σωθηκαμε!

μωρε ενταξει αμα θελω κατι ετσι βαρυ ,ανεβαινει η μαμα μου, μενει απο κατω μου αλλα αλλιως θελω να τα κανω εγω,

δε λεω και ο αντρας μου οταν ειναι σπιτι θα με βοηθησει , αυτος φοβαται πιο πολυ απο μενα

αλλα ελα που θελω να τα κανω μονη μου!!!!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχιχι :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε τα θελω να τα κανω μονη μου για αργοτερα.....εκμεταλευσου και λιγο το θεμα....ευκαιρεια ειναι να ταλαιπωρησεις και λιγο το αντρακι σου...

76IGp3.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

τι μου κανετε;

λεω να προσθεσω στην παρεα και τον δικο μου παιδαρο...

κεφακια εχουμε πρωϊ πρωϊ...αχ αυτες οι ορμονες...

η μαχουλα ακομα παιδυεται ε;ολα καλα να πανε μωρε!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα πενυβακι μου!!!!!

Τι κανει ο δικος σου παιδαρος???????

Η Μαχουλα ακομη το παλευει,μαλλον ,για να βγει!!!

καλα ειμαι κατια μου!!!

ο παιδαρος δε με αφηνει σε ησυχια.δεν μπορω να ηρεμισω και να κοιμηθω.

χαλαλη του αλλα λιγο, να τοσο δα λιγουλακι δε σκεφτεται τη μανουλα του να την αφησει να ηρεμισει;;;

καλα η μαχη ηρωας!!!

τοσες ωρες την παιδευει ο μικρος της.αξια!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλημέρα αγάπες μου τι κάνεται?

Χαπάκι μου να ζήσεις ματάκια μου γλυκά και σύντομα με ένα νινάκι...εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε...

Αθηνουλα ηρθε το κοτοπουλάκι σου...Λιάκι μου !!! Ελπιδάκια μου!!! Κατια μου!!! Ρεβίνα μου!!!(αν και δεν τα εχουμε ξαναπει)

Φιλουρες σε ούλες

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα αγάπες μου τι κάνεται?

Χαπάκι μου να ζήσεις ματάκια μου γλυκά και σύντομα με ένα νινάκι...εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε...

Αθηνουλα ηρθε το κοτοπουλάκι σου...Λιάκι μου !!! Ελπιδάκια μου!!! Κατια μου!!! Ρεβίνα μου!!!(αν και δεν τα εχουμε ξαναπει)

Φιλουρες σε ούλες

που ησουν μανταμ εσυ??? εεεε????:mad::x:x

καλημερα γιωργιτσααααα:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

που ησουν μανταμ εσυ??? εεεε????:mad::x:x

καλημερα γιωργιτσααααα:lol::lol:

Αχ σκατουλα μου εσένα δεν σε είδα...δεν προλλαβα να διαβάσω τα προηγούμενα...έχω και το χαρο από πανω μου και δυσκολευομαι ....:tongue::tongue::tongue:

ειχα βγει τσαρκα να θεωρησω το βιβλιαριο του μπεμπη του αφεντικου μου γιατι δεν μπορει μόνος του να κανει τιποτα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Αχ σκατουλα μου εσένα δεν σε είδα...δεν προλλαβα να διαβάσω τα προηγούμενα...έχω και το χαρο από πανω μου και δυσκολευομαι ....:tongue::tongue::tongue:

ειχα βγει τσαρκα να θεωρησω το βιβλιαριο του μπεμπη του αφεντικου μου γιατι δεν μπορει μόνος του να κανει τιποτα

ετσι ετσι,,, οι προκομενες γυναικες φαινονται:lol::lol::lol: καλα εισαι κατα τ αλλα?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ετσι ετσι,,, οι προκομενες γυναικες φαινονται:lol::lol::lol: καλα εισαι κατα τ αλλα?

μια χαρα ..ηθικο ακμαιότατο...:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...