Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλησπεραααααααααααα....

λοιπον το παιδι μου αποφασισε οτι ηρθε η ωρα να με τρελλανει...σταματησε τα κολπα με το φαγητο αλλα εδω και μερικες μερες εχει ξεκινησει τα κολπα στον υπνο,μολις τον βαζω στη κουνια να κοιμηθει,σηκωνεται πανω και στη συνεχεια κλαιει,εγω τον ξανακατεβαζω κ.τ.λ δεν θελει να κοιμαται μονος του...και μ'αρεσει που ελεγα οτι δεν θα εχω προβλημα αφου απο μικρος κοιμοτανε μονος του να'τα τωρα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπεραααααααααααα....

λοιπον το παιδι μου αποφασισε οτι ηρθε η ωρα να με τρελλανει...σταματησε τα κολπα με το φαγητο αλλα εδω και μερικες μερες εχει ξεκινησει τα κολπα στον υπνο,μολις τον βαζω στη κουνια να κοιμηθει,σηκωνεται πανω και στη συνεχεια κλαιει,εγω τον ξανακατεβαζω κ.τ.λ δεν θελει να κοιμαται μονος του...και μ'αρεσει που ελεγα οτι δεν θα εχω προβλημα αφου απο μικρος κοιμοτανε μονος του να'τα τωρα...

ααα χαπάκι μου μπορώ να σου εγγυηθώ οτι είναι φάση και θα περάσει. δεν θυμάσαι και μένα που τα λεγα αυτά τα ίδια? κι η δικιά μου το ξεκίνησε αυτό το πανηγύρι στην ηλικία του μούργου, πριν κανα μήνα ξεκίνησε να κοιμάται μέχρι να τελειώσει το γάλα της στην αγκαλιά μου και τις 2 τελευταίες εβδομάδες κοιμάται αργά μεν αλλά μέχρι να κοιμηθεί είναι στην κούνια της μόνη της και ασχολείται με το αρκουδάκι της.. φτου φτου το παιδί μου.. μεγάλη ανακούφιση τί να σου πω...

ζηλεύω για το μπάνιο :( :(

U6Vip2.png

πού είσαι κοριτσάκι μου? δεν κοιμάσαι εσύ?

Μπααααα

γενικά έχω αυπνίες,,,,

Το απόγευμα είχα doc,,, δεν γεννάω τις προσεχείς μέρες είπε, εκτός απροόπτου,,, η μπεμπούλα μας την έκανε πάλι,,ξαναέβαλε το κολιέ της:mad::mad::mad:

Αααχ και δεν θα γεννηθεί?????? θα την φάω:tongue:

Που λες μετά το ιατρείο ο Βανιλάκος με πήγε παραλία, στο Όστρια, φάγαμε πίτσα, ήπιαμε το κρασάκι μας και γυρίσαμε πριν λίγο;)

Διαβάζω τα κατορθώματα των ζουζουνιών σας και τρελαίνομαι!!!!!!!

Τι με περιμένει λέμε:shock::shock:

Αααα τι διάβασα??? το μπιφτεκάκι από 2 πριγκηπέσσες τελικά θα αποκτήσει μία και έναν πρίγκηπα????

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ας γεννηθεί καλά το μικρο σου και δεν πειράζει Βανιλάκι μου. το παν είναι να σται καλά και τα δυο σας! όσο για την ημ/νία σε κόβω για το άλλο ΣΚ... πλάκα θα χει να έχετε γεννέθλια μαζί της Ελίνας χιχι

Οστρια??? Έλα!!! υπάρχει ακόμα??? πώ πω έχω να πάω και 10 χρόνια μπορώ να σου πω!!!!!!!

Μην ανησυχείς Βανιλάκι μου.. σου εγγυώμαι ότι θα είναι η πιο γλυκιά γκρίνια που έχεις κάνει ποτέ αυτά που έχεις να περάσεις!!!

Όχι για το μπιφτεκίδιο δεν το ξερα! Σούπερ!

U6Vip2.png

τι κανετε???εγω τρεχω παλι...αχαχ αυτο το παιδι δεν κοιμαται με τιποταααα....

χθες πηγαμε και γιατρο ευτυχως ψηλωσαμε γιατι ειχα αγχωθει....

εσεις τι κανετε???θα μπει καμμια???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπεραααααααααααα....

Χαπακι μου υπομονη θα το αλλαξει καποια στιγμη ο δικος μου βεβαια δεν κοιμαται με τιποτα μονος του!!!Φαση ειναι θα περασει!!!

ααα χαπάκι μου μπορώ να σου εγγυηθώ οτι είναι φάση και θα περάσει. δεν θυμάσαι και μένα που τα λεγα αυτά τα ίδια? κι η δικιά μου το ξεκίνησε αυτό το πανηγύρι στην ηλικία του μούργου, πριν κανα μήνα ξεκίνησε να κοιμάται μέχρι να τελειώσει το γάλα της στην αγκαλιά μου και τις 2 τελευταίες εβδομάδες κοιμάται αργά μεν αλλά μέχρι να κοιμηθεί είναι στην κούνια της μόνη της και ασχολείται με το αρκουδάκι της.. φτου φτου το παιδί μου.. μεγάλη ανακούφιση τί να σου πω...

ζηλεύω για το μπάνιο :( :(

φτου φτου φτουουουουουουουοουουουουουουυουου να μη την ματιασεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!:tongue:

ελπιδακι πες μου τι εκανες και κοιμοτανε γιατι ειμαι ετοιμη για νευρικο κλονισμο....αυτο το παιδι θα με τρελλανει....

Υπομονη νομιζω οτι ειναι το καλυτερο για την ωρα εγω πιστευω οτι θα αλλαξει παλι!!

τι κανετε???εγω τρεχω παλι...αχαχ αυτο το παιδι δεν κοιμαται με τιποταααα....

χθες πηγαμε και γιατρο ευτυχως ψηλωσαμε γιατι ειχα αγχωθει....

εσεις τι κανετε???θα μπει καμμια???

Γιατι καλε ειχατε θεμα??δεν μεγαλωνει κανονικα το παιδι και εχεις τρελλαθει???

ασε και ο δικος μου δεν κοιμαται ευκολα εκτος απο σημερα καθε βραδυ τον μαλωνω για να κοιμηθει και να σταματησει να κανει βουτιες με το μαξιλαρι μου στο κρεββατι μου!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπααααα

γενικά έχω αυπνίες,,,,

Το απόγευμα είχα doc,,, δεν γεννάω τις προσεχείς μέρες είπε, εκτός απροόπτου,,, η μπεμπούλα μας την έκανε πάλι,,ξαναέβαλε το κολιέ της:mad::mad::mad:

Αααχ και δεν θα γεννηθεί?????? θα την φάω:tongue:

Που λες μετά το ιατρείο ο Βανιλάκος με πήγε παραλία, στο Όστρια, φάγαμε πίτσα, ήπιαμε το κρασάκι μας και γυρίσαμε πριν λίγο;)

Διαβάζω τα κατορθώματα των ζουζουνιών σας και τρελαίνομαι!!!!!!!

Τι με περιμένει λέμε:shock::shock:

Αααα τι διάβασα??? το μπιφτεκάκι από 2 πριγκηπέσσες τελικά θα αποκτήσει μία και έναν πρίγκηπα????

Μπραβο στο Βανιλλακο καλα κανατε!!οσο για την μικρη να ναι καλα κοριτσακι μου και ας ερθει οποτε θελει και με οποιο τροπο θελει!!!!σημασια εχει να εισαστε καλα και οι δυο!!!

Ναι εχει και σουσουνακι το Μπιφτεκακι μου και ετσι πλεον δεν θα τη λεει στις αγορομανες!!!:D:D

Ας γεννηθεί καλά το μικρο σου και δεν πειράζει Βανιλάκι μου. το παν είναι να σται καλά και τα δυο σας! όσο για την ημ/νία σε κόβω για το άλλο ΣΚ... πλάκα θα χει να έχετε γεννέθλια μαζί της Ελίνας χιχι

Οστρια??? Έλα!!! υπάρχει ακόμα??? πώ πω έχω να πάω και 10 χρόνια μπορώ να σου πω!!!!!!!

Μην ανησυχείς Βανιλάκι μου.. σου εγγυώμαι ότι θα είναι η πιο γλυκιά γκρίνια που έχεις κάνει ποτέ αυτά που έχεις να περάσεις!!!

Όχι για το μπιφτεκίδιο δεν το ξερα! Σούπερ!

Ναι μαρηηηηηηηηηηηηη υπαρχει εχεις προβλημα??:tongue::tongue::tongue: τι νομιζες μετα απο εσενα το χαος??:D:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

το αντρακι μου σημερα εκανε το 1ο του μπανακι στη θαλασσα,χτυπουσε και τα χερακια του

:D:D:D αααααααααααααααααααααχ τι ωραια ο δικος μου την βλεπει απο μακρια και κανει σαν τρλλος ελπιζω να κανει ετσι οταν θα μπει μεσα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:D:D:D αααααααααααααααααααααχ τι ωραια ο δικος μου την βλεπει απο μακρια και κανει σαν τρλλος ελπιζω να κανει ετσι οταν θα μπει μεσα!!!

ολα τα μωρακια φοβουνται στην αρχη,ομως σιγα σιγα συνηθιζουν και ξετρελλαινονται

76IGp3.png

Γιατι καλε ειχατε θεμα??δεν μεγαλωνει κανονικα το παιδι και εχεις τρελλαθει???

ασε και ο δικος μου δεν κοιμαται ευκολα εκτος απο σημερα καθε βραδυ τον μαλωνω για να κοιμηθει και να σταματησει να κανει βουτιες με το μαξιλαρι μου στο κρεββατι μου!!!!

ναι αθηνα μου ειχε δυο μηνες να παρει υψος και ειχα αγχωθει αλλα ευτυχως τωρα πηρε 3 μαζεμενους και ηρθαμε καπως στα ισα μας...

εμενα πλεον πινει μονος το γαλα του στην κουνια του και μετα απο αρκετο παιχνιδι κοιμαται αλλα παντα κατα τις 10.30 με 11.30...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ανακοίνωση:

Η Αθηνούλα και η Nenos εθεάθησαν να σουλατσάρουν κ να ποστάρουν παρακαλώ στο parents-------

Το cafe το σνομπάρουν βλέπετε-----

Αυτά είχα να πω

Αρτέμης-Vanilla

:tongue::tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...