Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι τα εχει τρελλανει τα κοριτσακια και μαζι και εμενα!!!διαρκως ανταρτευει και δεν πιανεται με τιποταααααα...εσενα?τι κανει ο μικρος?[/QU

Βρε βρε τον γρηγορο απο τωρα γκομενακιας!!!!:D:D:D

κουραγιο μανα εμεις τουλαχιστον για την ωρα τα εχει μαζεμενα η ηλικια δεν κοιταει μονο την πεφτει σε ολες!!!!

την περασμενη Κυριακη ειχαμε βγει για καφε και στο διπλανο τραπεζι ητανε ενα ζευγαρακι 16χρονα ελιωσε ο μικρος συνεχεια ματακια στην κοπελιτσα την χαιδευε και φυσικα μου εβαλε και τις φωνες μολις πηγα να τον παρω!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα..τι κανετε κοριτσάκι μου γλυκά ??? μου έχετε λειψει..με τις αλλες τι μουρλες τα λεω που και που αλλα με εσενα Ελπιδακι μου και Χαπακι μου χαθήκαμε....

Εχω φουσκωσει πλεον και δεν μπορω να καθομαι στον υπολογιστη με ποναν τα πλευρακια μου......

Ελπιδακι μου..ευτο που λες που κλαιει η μικρη το ειχα δει σε μια εκπομπη..μιλαγε μια ψυχολογος και ελεγε πως καλο ειναι να μην φευγουμε κρυφα αλλα να τους μιλαμε και να τους εξηγουμε οπως λες και εσυ οτι η μαμα θα γυρισει σε λιγο...βεβαια πως να μην λιγησεις αν ακους τα κλαματα...υπομονη ελπιδακι μου θα μεγαλωσει και θα γινει λιγο ποιο ευκολο..

Χαπακι ο μικρος βλεπω σε ξεθεωνει....α..ρε γελια που θα εχι ο πιτσιρικος....σας σκεφτομαι και γελαω που λεει και το ελπιδακι......

Οι υπολλοιπες κιουριες μου τι κανουν??? Αθηνουλα , γλυκουλα μου...τι κανουν τα μουργακια σας....

Φιλακια σε ολες και να μου προσεχετε τα νινακια...ματς μουτς...

Καλα ειμαστε κοτοπουλακι μου ζωηρευουμε και τρεχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!εσυ τι κανεις???ο κοκορικος κλωτσαει????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

την πιπιλα ποτε λετε να την κοψετε???ή θα την αφησεις να την κοψει μονη της?

πιπίλα ουτως ή άλλως για να κοιμηθεί της την δίνω. κατά την διάρκεια της ημέρας σπάνια την ζητά. δεν της την κόβω ακόμα γιατι βάζει δάχτυλο στο στόμα και μου είπε ο γιατρός προτιμότερη η πιπίλα κι ας φτάσει 2

τι εννοεις εσυ?????δεν καταλαβα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue: :tongue: :tongue::D :D :D σε πειράζω μαρή! τί να εννοώ? τίποτα δεν εννοώ

U6Vip2.png

λοιπον κοριτσια ο μικρος ψιλοεστρωσε με το φαγητο...το θεμα ηταν οτι μαλλον ειχε βαρεθει τα νεροβραστα,τωρα που του δινω απο τα δικα μας μια χαρα τα τρωει....

εγω βαζω ελαχιστο αλατι και ελαχιστο πιπερακι...

αθηνουλα κι εμενα ο δικος μου μολις πιασει το δαχτυλο παει σφαιρα,αλλα καπου εκει μπερδευει τα ποδια του και χανει λιγο την ισορροπια του αλλα δεν πτοειται αναστυλωνεται και ξανα παλι σφαιρα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και συνεχίζω από εκεί που έμεινα χθες :rolleyes::D

καλησπερα κοριτσακια...λοιπον εκει που καθομουνα αρχισα να σκεφτομαι και γεμισε το μυαλο μου αποριες...μανουλες δωστε τα φωτα σας...

1) μεχρι ποτε θα πλενω τα ρουχα του με βρεφικο απορρυπαντικο????

2)ποτε αρχιζουμε να χρησιμοποιουμε το εκπαιδευτικο ποτηρακι???

3)εσας που εχουν βγαλει δοντακια,τους τα πλενετε ή οχι???

αυτες προς το παρων,καθε απαντηση δεχτη,ευχαριστω!!!!

1) εγώ έχοντας στο μυαλό μου την μάνα με τα δίδυμα στο μαιευτήριο που την περίμεναν άλλα 3 στο σπίτι που μου είχε πει οτι αυτά είναι βλακείες έχω πάρει πρωτοβουλία και στον χρόνο σταμάτησα το παιδικό απορρυπαντικό. βάζω τα ρούχα της στο πλυντήριο με τα δικά μας και απλώς για να μην της έρθει απότομα χρησιμοποιώ υποαλλεργικό μαλακτικό.

2) το εκπαιδευτικό ποτηράκι από 6 μηνών της το δίνω στα χέρια συχνά πυκνά - μέχρι πρόσφατα έπαιζε μόνο μαζί του τώρα ρουφάει και μια δυο νεράκι

3) ρώτησα τον γιατρό και μου είπε όχι ακόμα, οπότε δεν κάνω τίποτα

ναι τα εχει τρελλανει τα κοριτσακια και μαζι και εμενα!!!διαρκως ανταρτευει και δεν πιανεται με τιποταααααα...εσενα?τι κανει ο μικρος?

κι η δικιά μου τα ίδια. και λένε οτι στα 2 αφινιάζουν, δηλαδή πόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα αναρωτιέμαι!!!!! :rolleyes:

U6Vip2.png

Καλα βρε Γλωσσουδες ενα μηνυμα μια αναπαντητη δεν μπορειτε να κανετε??εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????:mad::mad:

Τι κανετε ομορφες???

Γλωσσου μου θα σου πω απλα οτι ζηλευω με αυτα που κανει η μικρη σου εμεις δεν λεμε πολλα πραγματα λεμε ΝΑΙ κανει οτι μιλαει στο τηλεφωνο φωναζει μου δινει πολλα πολλα πολλα φιλακια και λιωνω χαζοπερπαταει απλα κραταει 1 δαχτυλο μας και τρεχει σαν σιφουνας αγκαλιαζει οποιο παιδακι δει ακομη και τα αγνωστα και φωναζει σε οποιο δεν του μιλαει!!!:D:D

αγάπη μου γλυκιά... να του δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί περικαλώ από μένανε... :D

εμάς μας φιλάει όποτε έχει όρεξη.. αν ειναι απασχολημένη σκασιλάρα της :rolleyes:

δεν είχα μονάδες στο κινητό μαρή! :-(:sad:

κουραγιο μανα εμεις τουλαχιστον για την ωρα τα εχει μαζεμενα η ηλικια δεν κοιταει μονο την πεφτει σε ολες!!!!

την περασμενη Κυριακη ειχαμε βγει για καφε και στο διπλανο τραπεζι ητανε ενα ζευγαρακι 16χρονα ελιωσε ο μικρος συνεχεια ματακια στην κοπελιτσα την χαιδευε και φυσικα μου εβαλε και τις φωνες μολις πηγα να τον παρω!!!:D:D:D

ωραίος ο νέος !!!!!! :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

λοιπον κοριτσια ο μικρος ψιλοεστρωσε με το φαγητο...το θεμα ηταν οτι μαλλον ειχε βαρεθει τα νεροβραστα,τωρα που του δινω απο τα δικα μας μια χαρα τα τρωει....

εγω βαζω ελαχιστο αλατι και ελαχιστο πιπερακι...

αθηνουλα κι εμενα ο δικος μου μολις πιασει το δαχτυλο παει σφαιρα,αλλα καπου εκει μπερδευει τα ποδια του και χανει λιγο την ισορροπια του αλλα δεν πτοειται αναστυλωνεται και ξανα παλι σφαιρα...

άδικο είχε το παιδί? εσύ νερόβραστα τρως??? μπιαχ!

για πες για πες τί έφαγε σήμερα? πώς αντέδρασε? :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

άδικο είχε το παιδί? εσύ νερόβραστα τρως??? μπιαχ!

για πες για πες τί έφαγε σήμερα? πώς αντέδρασε? :D

μεχρι στιγμης εχει φαει σπανακορυζο,κρεατακι στο φουρνο με πατατουλες...(για εκεινον μοσχαρι και εξτρα κολοκυθακι και καροτακι)

γεμιστα με φετουλα....σημερα ομως πεσαμε παλι στα νεροβραστα,αλλα ευτυχως εφαγε

ενταξει δεν το τρωει ολο αλλα τουλαχιστον τα 2/3 αλλα και στα αλεσμενα δεν το ετρωγε ολο(μπορει να του βαζω και πολυ)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...