Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοιτα σε αυτα που λες εχεις ενα δικιο...κι εγω γι'αυτο λεω να τον ξεκινησω του χρονου...

οποτε κατω απο αυτες τις προυποθεσεις κραξε λιγο περισσοτερο τις γιαγιαδες...

εδω παντως ο πιο ακριβως και τοπ της περιοχης ειναι 400?

κάνω τίποτα άλλο απ' το να τσακώνομαι νομίζεις.. έχω το ατού οτι δεν καταπίεσα καμμιά τους να μείνει με το παιδί οπότε μόλις βρίσκω τα σκούρα αμολάω ένα "αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θα θελα να μου το πεις να κανονίσω την πορεία μου" και εκεί τελειώνει και η συζήτηση.. αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που ειλικρινά όχι μόνο δεν περιμένω να περάσω τα όρια της υπομονής μου για να μιλήσω, δεν περιμένω να τα πλησιάσω καν... και σε όποιον αρέσω δεν θα κάτσω να σκάσω. για μένα το παν είναι το παιδί μου και ο άντρας μου.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάνω τίποτα άλλο απ' το να τσακώνομαι νομίζεις.. έχω το ατού οτι δεν καταπίεσα καμμιά τους να μείνει με το παιδί οπότε μόλις βρίσκω τα σκούρα αμολάω ένα "αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θα θελα να μου το πεις να κανονίσω την πορεία μου" και εκεί τελειώνει και η συζήτηση.. αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που ειλικρινά όχι μόνο δεν περιμένω να περάσω τα όρια της υπομονής μου για να μιλήσω, δεν περιμένω να τα πλησιάσω καν... και σε όποιον αρέσω δεν θα κάτσω να σκάσω. για μένα το παν είναι το παιδί μου και ο άντρας μου.

καλα κανεις κι εγω ετσι ειμαι....και ετσι πρεπει να ειμαστε...

76IGp3.png

τρωει αλεσμενα μονο τα φρουτα,πιο πολυ λογω δικης μου ανασφαλειας με το μηλο...

συγνωμη μεχρι και τοστ με τυρι εχει φαει το παιδακι μου...φτου φτου μη το ματιασω κιολας

έλα ρε!!! μπράβο το παιδί μου. εμείς τοστάκι ξεκινήσαμε να τρώμε από τον χρόνο και μετά... καλά κι εγώ μήλο μονο σε φρουτόκρεμα της δίνω. μπανάνα, αχλάδι, φράουλες, κεράσια, ροδάκινα, ακτινίδια τα τρώμε κι έτσι. όπως επίσης φοβάμαι και το σταφύλι (όταν έρθει ο καιρός του)

υπαρχει πιθανοτητα να μην θελει να φαει επειδη δεν ειναι αλεσμενα?

αλλα και με τις κρεμες τα ιδια κανει...

καλα εεεε,πρεπει να εισασταν απο μια μερια την ωρα που τρωει....αυτος το διασκεδαζει κι εμενα βγαινουν καπνοι...

το πιθανότερο είναι να τον ενοχλούν τα δόντια του χαπάκι μου... εκτός κι αν σ έχει πάρει πρέφα οτι φουντώνεις και το κάνει επίτηδες το τερατάκι :lol::lol:

U6Vip2.png

δεν ξερω αν το κανει επιτηδες,αλλα μεχρι πριν λιγες μερες του εδινα κατι να ασχολειται κι εγω εχωνα την κουταλια(με το μεγαλο κουταλι,τωρα ξαναγυρισαμε στο μικρο)...

τωρα θα κουνιεται ολη την ωρα σαν εκκρεμες,θα πεταει οτι ειναι μπροστα του κατω και μετα θα το κοιταει και μια ωρα που επεσε κατω και θα κανει και ελα ελα να του το ξαναδωσω....κι επισης θα θυμηθει να κανει τα παντα ωστε να καλυπτει το στομα για να μην μπει το κουταλι,ασε σου λεω δραμα κατασταση,φτασαμε παλι να θελουμε 1 ωρα σε καθε γευμα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

η κόρη μου λούζεται και σαπουνίζεται μόνη της :cool:

αχ η κουκλιτσα ...ειδες βρε το παιδι ξερει οτι εισαι κουρασμενη και σου λεει κατσε να πλυθω μονη μου γιατι αυτη μπορει να με αφησει ακι μισοπλυμενη...

μπραβο στη ζουζουνιτσα...ενα μεγαλο φιλι απο μενα!!!

76IGp3.png

δεν ξερω αν το κανει επιτηδες,αλλα μεχρι πριν λιγες μερες του εδινα κατι να ασχολειται κι εγω εχωνα την κουταλια(με το μεγαλο κουταλι,τωρα ξαναγυρισαμε στο μικρο)...

τωρα θα κουνιεται ολη την ωρα σαν εκκρεμες,θα πεταει οτι ειναι μπροστα του κατω και μετα θα το κοιταει και μια ωρα που επεσε κατω και θα κανει και ελα ελα να του το ξαναδωσω....κι επισης θα θυμηθει να κανει τα παντα ωστε να καλυπτει το στομα για να μην μπει το κουταλι,ασε σου λεω δραμα κατασταση,φτασαμε παλι να θελουμε 1 ωρα σε καθε γευμα

:lol::lol::lol::lol: ρε συ χαπάκι συγνώμη που γελάω αλλά σας φέρνω στο μυαλό μου και μου φαίνεται πολύ αστείο.... χμ χμ και για σοβαρευτώ ..χαχαχα πω πω δεν μπορώ μ εχει πιάσει νευρικό.. σε φαντάζομαι με τους καπνούς......χαχαχαχα

U6Vip2.png

:lol::lol::lol::lol: ρε συ χαπάκι συγνώμη που γελάω αλλά σας φέρνω στο μυαλό μου και μου φαίνεται πολύ αστείο.... χμ χμ και για σοβαρευτώ ..χαχαχα πω πω δεν μπορώ μ εχει πιάσει νευρικό.. σε φαντάζομαι με τους καπνούς......χαχαχαχα

κι εγω οταν το σκεφτομαι γελαω αλλα οταν τον ταιζω πιανω κοκκινο...αφου καποιες φορες του φωναζω και του θελω ..."η μανουλα αρχιζει να σαλταρειιιιιιιι"....κι εκεινος τοτε παταει μια τσιριδα γιατι του φωναζω και μετα μου δινει το χερακι να τον χαιδεψω και να το φιλησω

76IGp3.png

αχ η κουκλιτσα ...ειδες βρε το παιδι ξερει οτι εισαι κουρασμενη και σου λεει κατσε να πλυθω μονη μου γιατι αυτη μπορει να με αφησει ακι μισοπλυμενη...

μπραβο στη ζουζουνιτσα...ενα μεγαλο φιλι απο μενα!!!

χαχαχαχα έλα ντε! δεν έχεις κι άδικο!!!!!!!

επίσης παίρνει το αρκουδάκι της το βάζει στο καρότσι της, το σκεπάζει και του λεέι "νάνι".. έμαθε πού είναι τα αυτάκια της, τα ματάκια της, τα μαλλάκια της, η μυτούλα, το στοματάκι τα χεράκια και τα ποδαράκια και τα δείχνει ολα. αναγνωρίζει το αυτοκίνητό μου και λέει "μαμά", δείχνει τις μπότες της μηχανής του πατέρα της και λέει μπαμπά και πλέον όταν καμμια φορα΄ξυπνήσει το βράδυ δεν κλαέι παρά μας φωνάζει όλους με τη σειρά... μπαμπά μαμά παππού...

άσε χαπάκι έχεις τόσα να δεις που δεν προλαβαίνεις να χ@ζεσε από την χαρά σου με το συμπάθειο

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εσυ τωρα της δινεις απο τα δικα σας φαγητα?

ναι, εκτός κι αν έχω στο πρόγραμμα τίποτα βαρύ ή περίεργο και μόνο τότε της κάνω κάτι ξεχωριστά. όλα μια χαρά προς το παρόν.

κι εγω οταν το σκεφτομαι γελαω αλλα οταν τον ταιζω πιανω κοκκινο...αφου καποιες φορες του φωναζω και του θελω ..."η μανουλα αρχιζει να σαλταρειιιιιιιι"....κι εκεινος τοτε παταει μια τσιριδα γιατι του φωναζω και μετα μου δινει το χερακι να τον χαιδεψω και να το φιλησω

τον είδες τί μαλαγάνα είναι??? :D

τα βράδια πώς τα πάτε?

U6Vip2.png

συνηθως κοιμαται 9 με 9 ....αλλα σιγουρα θα ζητησει την πιπιλα μεσα στη νυχτα 1-2 φορες....

αλλα ειναι και μερικες φορες λεει να κανει ενα διωρο διαλλειμα γιατι βαρεθηκε να κοιμαται

76IGp3.png

έχει αρχίσει να νιώθει αυτά που λεέι? οταν πχ λέει μπαμπαμπα καταλαβαίνεις αν όντως ξέρω γω φωνάζει τον πατέρα του? στην δικιά μου πάντως παρατήρησα οτι έμαθε πρώτα πρώτα τα αγαπημένα της, δηλ. μπαμπα (γκρρρρ:tongue:) και μαμ.

το μαμά άργησε να το πει και να το εννοεί. να μην σου πώ οτι τις 2 τελεταίες εβδομάδες το κάνει.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...