Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κορίτσια, θέμα που έχω βάλει και στο parents. έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω το θέμα του "κάποιος φεύγει πλαντάζω στο κλάμα". Βγαίνει ο πατέρας της κλαίει, βγαίνω εγώ κλαίει, φεύγει η γιαγιά της κλαίει.... εγώ προσωπικά πίστευα οτι το καλύτερο είναι να την χαιρετάω να της λέω οτι θα ρθω σε λίγο .. να της μιλάω βρε παιδί μου τέλος πάντων αλλά τελικά έχω καταλήξει κι εγώ στο να φεύγω στα κλεφτά γιατι αν μη τί άλλο δεν μπορώ να κατεβαίνω τα σκαλιά και να ακούω το παιδί μου να πλαντάζει στο κλάμα. φεύγω με βαριά καρδιά. Επιπλέον έχετε καμμιά καλή ιδέα πώς να ανοίξω την χοντροκεφάλα μερικών μερικών που θεωρώ οτι στανταρ της μεταδίδουν αυτό το άγχος? πειράζει που είμαι τίγκα στην προκατάληψη (γιατί άραγε) και πιστεύω οτι από αυτήν την υπερβολική συμπεριφορά ξεκινάει το όλο θέμα? (τί να σας πώ ρε κορίτσια σίγουρα την ίδια αγάπη δεν θα την βρούνε στο σταθμό, αλλά κάποια πράγματα ... γκρρρρρρρρρρ)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επίσης.. προχθές που πήγαμε στην παιδική χαρά έπαιζε η μικρή μ ένα κορτισάκι σχεδό 2 ετών. το παιχνίδι τους ήταν να ανεβαίνουν την σκάλα της τσουλήθρας και να κάνουν τσουλήθρα και φτου και από την αρχή. κάποια στιμγή λοιπόν όπως έχει κάτσει το κοριτσάκι για να κάνει τσουλήθρα πάει η δική μου από πίσω και κάνει κίνηση να την σπρώξει. την προλαβαίνω και της λέω όχι αγάπη μου δεν σπρώχνουμε άλλα παιδάκια. την είδα οτι μαζεύτηκε και στενοχωρήθηκα γιατί συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα οτι δεν το έκανε κακόβουλα αλλά ήθελε να παίξει.. όπως την σπρώχνουμε εμείς να κατέβει ήθελε και εκείνη να σπρώξει την φίλη της.. εγώ εκείνη την στιγμη αγχώθηκα για το πώς θα αντιδράσει η μητέρα του κοριτσιού. πωπω δύσκολο πράγμα... λοιπόν? τί νομίζετε οτι πρέπει να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις? δεν θέλω να αποθαρρύνω το παιδί μου αλλά δεν θέλω να χάνει και το παιδί μου τους φίλους του γιατί ενδεχομένως κάποιοι γονείς να ειναι λίγο υπερπροστατευτικοί....

U6Vip2.png

Γλωσσου μου και εμεις τα ιδια εχουμε οταν φευγει καποιος απο ολους αλλα ευτυχως ηρεμει γρηγορα!!!Οσο για το αγχος ΜΕΡΙΚΩΝ δυστυχως το αντιμετωπιζω και εγω δεν τον αφηνει να περπετησει για να μην πεσει την χτυπαει και αυτη τιποτα το βιοπλακι της!!!!Ετσι οπως εχει γινει η ζωη μας δεν μπορεις να κανεις κι αλλιως και ετσι αναγκαστηκα πρεπει να δουλεψεις και να μεινει το παιδι με γιαγιαδες εγω βεβαια ειμαι της αποψης παιδικο καλυτερα αλλα αμα θελεις το μισο μισθο σου εκει και αυτο αδικο ειναι!!!Επισης εμεις μαλωνουμε λεμε κακο αυτο κλαιει ο μικρος και εχουμε την αλλη τρεχει να τον χαιδεψει αυτο ειναι μεγαλο προβλήμα αλλα ευτυχως την μαλωνει ο αντρας μου και μαζευεται!!!

Στις κουνιες και εμεις το ιδιο κανουμε θελει ολα τα παιδακια τρεχει να τα αγκαλιασει αλλα τσιριζει για να κατεβουν απο την κουνια να κανει ο κυριος και αμα ειναι καποιο αλλο στην τσουληθρα ορμαει να παει αυτος αλλα ευτυχως δεν βαραει!!!

Ασε το κοριτσακι σου να παιξει ελευθερα με τα παιδακια εξαλλου δεν εκανε κακο στο παιδακι και μην της κοβεις τη χαρα αμα δεις οτι οι γονεις ξυνιζουν τα μουτρα τους τοτε κρατα την μικρουλα μακρια τους!!!!

Κανονισε να παμε για καφε πριν γινει μπαλιτσα το Μπιφτεκακι μας!!!

Για να ζηλεψεις εγω τις ειδα ολες και χαιδεψα και τις κοιλιτσες τους και και το κοτοπουλακι τζουνιορ μου εκανε και τουκ στο χερι μου γνωριστηκαμε απο κοντα!!!:tongue::tongue::tongue:

Ζηλεψες????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κι εγώ μαρή θέλω να σας δω :-(

καλά είναι η συμπεθέρα μου. μια χαρά την βρήκα :D με ρώταγε και κεινη για σας.

Πες της χαιρετίσματα πως μας έχει ξεχάσει και δεν της το συγχωρώ...:rolleyes::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

τσαααααααααααααααα!!!!τι κανετε???εγω τρεχω διαρκως!!!αυτο δεν ειναι παιδι αλλα ντουρασελ!!!

ελπιδακι μου μην ανησυχεις και αστο το παιδι ελευθερο και εμενα τα ιδια κανει και παροτι ειναι μεγαλυτερο οταν δεις οτι ειναι επιθετικο τοτε να επεμβεις αλλιαως δεν υπαρχει προβλημα!!!τι να πω και εγω που βαζει χερι και σε μεγαλυτερα κοριτσακια????με κανει και ντρεπομαι αλλα αυτες δεν τους πειραζει καθολου...χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Για να ζηλεψεις εγω τις ειδα ολες και χαιδεψα και τις κοιλιτσες τους και και το κοτοπουλακι τζουνιορ μου εκανε και τουκ στο χερι μου γνωριστηκαμε απο κοντα!!!:tongue::tongue::tongue:Ζηλεψες????

δεν σου ξαναμιλάω να μάθεις! :tongue:

Πες της χαιρετίσματα πως μας έχει ξεχάσει και δεν της το συγχωρώ...:rolleyes::tongue:

όχι μαρή δεν μας έχει ξεχάσει καμμιά μας. είναι ζωηρός ο μικρός και έχει πολύ τρέξιμο το βράδυ πέφτει τέζα η έρημη!

τσαααααααααααααααα!!!!τι κανετε???εγω τρεχω διαρκως!!!αυτο δεν ειναι παιδι αλλα ντουρασελ!!!

ελπιδακι μου μην ανησυχεις και αστο το παιδι ελευθερο και εμενα τα ιδια κανει και παροτι ειναι μεγαλυτερο οταν δεις οτι ειναι επιθετικο τοτε να επεμβεις αλλιαως δεν υπαρχει προβλημα!!!τι να πω και εγω που βαζει χερι και σε μεγαλυτερα κοριτσακια????με κανει και ντρεπομαι αλλα αυτες δεν τους πειραζει καθολου...χιχιχι

ώπα!!!! νατα! μαρή? μην μοιάξει στον πατέρα του πρόσεξε :lol::lol: :tongue:

U6Vip2.png

Κορίτσια, θέμα που έχω βάλει και στο parents. έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω το θέμα του "κάποιος φεύγει πλαντάζω στο κλάμα". Βγαίνει ο πατέρας της κλαίει, βγαίνω εγώ κλαίει, φεύγει η γιαγιά της κλαίει.... εγώ προσωπικά πίστευα οτι το καλύτερο είναι να την χαιρετάω να της λέω οτι θα ρθω σε λίγο .. να της μιλάω βρε παιδί μου τέλος πάντων αλλά τελικά έχω καταλήξει κι εγώ στο να φεύγω στα κλεφτά γιατι αν μη τί άλλο δεν μπορώ να κατεβαίνω τα σκαλιά και να ακούω το παιδί μου να πλαντάζει στο κλάμα. φεύγω με βαριά καρδιά. Επιπλέον έχετε καμμιά καλή ιδέα πώς να ανοίξω την χοντροκεφάλα μερικών μερικών που θεωρώ οτι στανταρ της μεταδίδουν αυτό το άγχος? πειράζει που είμαι τίγκα στην προκατάληψη (γιατί άραγε) και πιστεύω οτι από αυτήν την υπερβολική συμπεριφορά ξεκινάει το όλο θέμα? (τί να σας πώ ρε κορίτσια σίγουρα την ίδια αγάπη δεν θα την βρούνε στο σταθμό, αλλά κάποια πράγματα ... γκρρρρρρρρρρ)

θα σου προτεινα να ξεκινησει καποια στιγμη η μικρη παιδικο,ειναι καλυτερο για το παιδι να μεγαλωνει με αλλα παιδακια και ανθρωπους που θα συμπεριφερονται σωστα παρα να μεγαλωνει με γερους και κολλημενους,εγω αυτης της αποψης ειμαι...οτι και να πεις στη γιαγια δεν παυει να ειναι γιαγια και να ειναι το εγγονι της για το οποιο δεν θελει να του χαλασει χατηρι και ειναι υπερβολικη στη συμπεριφορα της απεναντι στο παιδι...ξερω ειναι δυσκολο να πληρωνεις αλλα ενα παιδακι στον παιδικο παιζει,κοινωνικοποιειται και ανεξαρτητοποιειται....

76IGp3.png

ξεχασα να πω καλησπερα....

λοιπον τα νεα μας...ο μουργακος μαλλον αποφασισε οτι πρεπει να ξεκινησει να βγαζει δοντια(απορω πως δεν πηγα φανταρος και μετα να το αποφασισει)...ετσι λοιπον προσπαθει να κανει οσο γινεται απεργια πεινας...και τσαλιμακια και της μαμας τα νευρα τσανταλια...

κατ'αλλα εμαθε να σηκωνεται πλεον μονος του αν κρατηθει απο καπου.....κανει βηματακια οταν του κραταμε το χερακι(και αλωνιζει ολο το σπιτι,μεχρι και τη σκαλα ανεβαινει)...

επισης το φαγητο μας πλεον το τρωμε πατημενο με το πιρουνι (οταν βεβαια αποφασισει να φαει)

76IGp3.png

θα σου προτεινα να ξεκινησει καποια στιγμη η μικρη παιδικο,ειναι καλυτερο για το παιδι να μεγαλωνει με αλλα παιδακια και ανθρωπους που θα συμπεριφερονται σωστα παρα να μεγαλωνει με γερους και κολλημενους,εγω αυτης της αποψης ειμαι...οτι και να πεις στη γιαγια δεν παυει να ειναι γιαγια και να ειναι το εγγονι της για το οποιο δεν θελει να του χαλασει χατηρι και ειναι υπερβολικη στη συμπεριφορα της απεναντι στο παιδι...ξερω ειναι δυσκολο να πληρωνεις αλλα ενα παιδακι στον παιδικο παιζει,κοινωνικοποιειται και ανεξαρτητοποιειται....

Γεια σου Χαπάκι μου! θέλω να την τρενάρω μέχρι του χρόνου για σταθμό. οι λόγοι έιναι τρεις 1) έχει και ο σταθμός τις δυσκολίες του όπως πχ αρρώστιες και θα προτιμουσα να έχει κάνει τα περισσότερα εμβολιά της και επισης σημαντικό οτι θα θελα να μιλάει να συννενοείται ώστε να είναι σε θέση να μου πει αν έχει συμβεί κάτι που δεν θα πρεπε. 2) σε δημόσιο σταθμό πλέον μπαίνεις με προυποθέσεις κι αν 3) οι ιδιωτικοί στην καλύτερη περίπτωση στοιχίζουν 450-500 ευρώ.

το καλό της υπόθεσης είναι οτι τους έχουμε τρομάξει τοσο τους γονείς μας και τουλάχιστον δεν κάνουν χοντράδες. άλλωστε όλες τις υπόλοιπες ώρες + ΣΚ το παιδί έιναι μόνο μαζί μας.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να πω καλησπερα....

λοιπον τα νεα μας...ο μουργακος μαλλον αποφασισε οτι πρεπει να ξεκινησει να βγαζει δοντια(απορω πως δεν πηγα φανταρος και μετα να το αποφασισει)...ετσι λοιπον προσπαθει να κανει οσο γινεται απεργια πεινας...και τσαλιμακια και της μαμας τα νευρα τσανταλια...

κατ'αλλα εμαθε να σηκωνεται πλεον μονος του αν κρατηθει απο καπου.....κανει βηματακια οταν του κραταμε το χερακι(και αλωνιζει ολο το σπιτι,μεχρι και τη σκαλα ανεβαινει)...

επισης το φαγητο μας πλεον το τρωμε πατημενο με το πιρουνι (οταν βεβαια αποφασισει να φαει)

άργησε και σένα ε? και η βαφτισιμιά μου είναι 9 μηνών και δεν έχει ακόμη δόντια.. αυτή όμως ούτε μπουσουλάει ούτε τίποτα.:confused:

πολύ γουστάρω μούργο να πηγαίνει σφαίρα :D:D

όχι αλεσμένα???? καλέ εσείς είστε πολύ προχωρημένοι.. μπράβο σας!!!!:D:D

U6Vip2.png

κοιτα σε αυτα που λες εχεις ενα δικιο...κι εγω γι'αυτο λεω να τον ξεκινησω του χρονου...

οποτε κατω απο αυτες τις προυποθεσεις κραξε λιγο περισσοτερο τις γιαγιαδες...

εδω παντως ο πιο ακριβως και τοπ της περιοχης ειναι 400?

76IGp3.png

άργησε και σένα ε? και η βαφτισιμιά μου είναι 9 μηνών και δεν έχει ακόμη δόντια.. αυτή όμως ούτε μπουσουλάει ούτε τίποτα.:confused:

πολύ γουστάρω μούργο να πηγαίνει σφαίρα :D:D

όχι αλεσμένα???? καλέ εσείς είστε πολύ προχωρημένοι.. μπράβο σας!!!!:D:D

τρωει αλεσμενα μονο τα φρουτα,πιο πολυ λογω δικης μου ανασφαλειας με το μηλο...

συγνωμη μεχρι και τοστ με τυρι εχει φαει το παιδακι μου...φτου φτου μη το ματιασω κιολας

76IGp3.png

υπαρχει πιθανοτητα να μην θελει να φαει επειδη δεν ειναι αλεσμενα?

αλλα και με τις κρεμες τα ιδια κανει...

καλα εεεε,πρεπει να εισασταν απο μια μερια την ωρα που τρωει....αυτος το διασκεδαζει κι εμενα βγαινουν καπνοι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...