Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Νadimoraki , τι κάνουν μαμά κ πριγκηπέσσες?????

Περασαν ευτυχώς οι ανακατωσούρες κοριτσάκι μου ε???

Έχει κάποια φιλεναδίτσα νέα από την emma? όλα καλά φαντάζομαι έτσι???

Βανιλάκι, τι κάνεις κοριτσάκι μου???....Η μπουμπούκα σου καλά είναι?....Ετοιμάζεται για την ηρωική έξοδο,ε???...Με το καλόοοοοοο!!!

Εγώ καλά είμαι κι οι πριγκηπέσσες υποθέτω πως είναι καλά, θα τις δω σε 10 μέρες πάλι....

Κι η Έμμα μια χαρά είναι, έχει άγχος...την Τετάρτη πηγαίνει να ακούσει καρδούλα...!!....Μετά θα κάνουμε πάρτυ!!!(κλασικά)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε??

Ελπιδάκι μου, γλυκό μου τι κάνεις εσύ??...Μου έχεις λείψει μαρή, θα έρθεις αν κανονίσουμε την επόμενη εβδομάδα καφέ?....Να σε ενημερώσω?

Χαπάκι μου, εσύ τι κάνεις??....Τυχερήηηηηηηηηη, στην Κρήτη είσαι...μόνιμα διακοπές!!!...Θα κάνεις τα μπανάκια σου με το αγοράκι σου, εγώ άραγε θα κάνω φέτος ή δεν θα βρίσκω μαγιώ στο νούμερό μου???...χαχαχαχα

Σας φιλώωωωωω!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπιδάκι μου, γλυκό μου τι κάνεις εσύ??...Μου έχεις λείψει μαρή, θα έρθεις αν κανονίσουμε την επόμενη εβδομάδα καφέ?....Να σε ενημερώσω?

κοίτα η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι αυτονόητη. φυσικά θέλω.. το θέμα είναι δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι θα μπορώ :rolleyes:

δεν ξέρω κοπέλα μου ο,τι νομίζεις.

κατά τ' άλλα καλά είμαι. και μένα μου έχεις λείψει.

U6Vip2.png

γειααα σας!!!τι κανετε???εμεις τριγυρναμε και με τρεχει διαρκως και δεν προλαβαινω!!!

αφηστε που εχει παθει με κατι αλλεργεια και εχει γεμισει σπυρακια και ψαχνω να βρω απο τι......

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Βανιλάκι χάζευα τα καροτσάκια το δωμάτιο κλπ κλπ.. πολύ ωραία όλα κοριτσάκι μου. είμαι σίγουρη οτι το μπουμπινάκι σου θα τα ευχαριστηθεί. Με το καλό! :)

Κατά τ' άλλα τα νέα μου. Την Τρίτη δεν το είδα καθόλου το παιδί μου :( σχόλασα 10 παρά το βράδυ. Τετάρτη έβγαλα όλη την μέρα με 3 ώρες ύπνο. είχα τέτοια υπερένταση που δεν κοιμόμουνα με τίποτα λέμε. Χθες βγήκε όλη η κούραση και σερνόμουν. ευτυχώς έχω κοιμηθεί καλά και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Ερώτηση : Αθηνά, Ελίνα αυτές τις μέρες με την αλλαγή του καιρού πόναγε η τομή σας? εμένα με πέθανε. Επίσης χθες με πόναγε και το στήθος όπως πόναγε την περίοδο που θύλαζα και η μικρή αργούσε να ξυπνήσει. το βράδυ έσταξε κιόλας!!!! Μάλλον να περνα κανα τηλέφωνο τον γιατρο ε?

Οχι δεν ποναγε καθολου απλα δεν εχει ξεκοκκινισει ακομη στη μεση!!!

Ελπιζω να πηρες τηλ τον γιατρο!!

Αργωωωωωωωωωωωωωωω αλλα απαντω δεν εχεις παραπονο εντατσει??:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

παει το κλεισαμε το καφε μας....να δω ποτε θα δωσουε κανενα ραντεβουδακι να τα πουμε παλι

Ελα ντε νομιζω οτι πρεπει να βγαλουμε ανακοινωση παλι στο φατσοβιβλιο για να μαζευτουμε!!!!:mad::mad:

γειααα σας!!!τι κανετε???εμεις τριγυρναμε και με τρεχει διαρκως και δεν προλαβαινω!!!

αφηστε που εχει παθει με κατι αλλεργεια και εχει γεμισει σπυρακια και ψαχνω να βρω απο τι......

Και εμεις τα ιδια ασε που ολη την ημερα κοβουμε χιλιομετρα μεσα στο σπιτι!!!

αλλαξες απορρυπαντικο??μηπως τωρα που ανθισαν καποια δεντρα???

κοίτα η απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι αυτονόητη. φυσικά θέλω.. το θέμα είναι δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι θα μπορώ :rolleyes:

δεν ξέρω κοπέλα μου ο,τι νομίζεις.

κατά τ' άλλα καλά είμαι. και μένα μου έχεις λείψει.

Ελα μαρηηηηηηηηηηη μαλλον θα φερω και τον μικρο!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ουουουου!!!!!

Τσααααα!!!!

Μπορεί να έκανα χρόνια να σας δω αλλά σας σκέφτομαι....

Δεν έχω χρόοοοοονοοοοο!!!!

Φιλάκια

καλε που εχεις εξαφανιστει εσυ?????κοντευουν τα παιδια να πανε σχολειο χαχαχα. πως τα περνατε ??τι κανετε?????:D:D:D:D:D

καλέ? βλέπω καλά ή με ξεγελάει η κούραση? :))))

Καλώς τα μάτια μου τα δυο... δεν προλαβαίνεις ε? μα γιατί? πάντως χαίρομαι γιατί διαισθάνομαι πολυ΄καλη διάθεση όμως και μεγάλη ευτυχία και μπράβο σου και πολύ χάρηκα που σε είδα.... :))))

U6Vip2.png

θέλω να γκρινιάξω... διατίθεται καμμία? πρέπει πρώτα να προειδοποιήσω οτι όποια κάνει την παλικαριά θα ακούσει πολύ πράμα.. μα πάρα πολύ πράμα ... έχω και περίοδο. λοιπόν? καμμιά?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...